Krantenkoppen

Het levensverhaal van zangeres Samantha, op haar 75ste overleden: “Ze heeft niet zoveel geluk gekend”

Ze schreef met ‘Eviva España’ een van de grootste Vlaamse nummers aller tijden, maar zag vooral anderen het geld opstrijken van de hit die 42 miljoen keer over de toonbank ging. Oud-journaliste Frieda Joris tekende jaren geleden het levensverhaal op van de gisteren op 75-jarige leeftijd overleden zangeres. “Financieel, in de liefde, de gezondheid: telkens botste ze op tegenslag. Maar altijd bleef ze ergens licht zien.”

Meer krantenkoppen in België

Cacaoprijs op hoogste niveau in 46 jaar
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Cacaoprijs op hoogste niveau in 46 jaar

De prijs van cacao, waarvan chocolade wordt gemaakt, blijft stijgen. Dinsdag bereikte de prijs op de termijnmarkt in New York 4.147 dollar per ton, het hoogste niveau sinds 1977, schrijft persagentschap Bloomberg.

Lees meer »
Israëlische premier Netanyahu veroordeelt uitspraken van De Croo: “Volledige verantwoordelijkheid niet bij Hamas gelegd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Israëlische premier Netanyahu veroordeelt uitspraken van De Croo: “Volledige verantwoordelijkheid niet bij Hamas gelegd”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft uitspraken van de premiers van België en Spanje nadrukkelijk veroordeeld. Dat meldt de officiële account van Netanyahu op X, het vroegere Twitter, vrijdag. Volgens Netanyahu hebben premier Alexander De Croo en zijn Spaanse ambtgenoot Pedro Sánchez niet de volledige verantwoordelijkheid bij Hamas gelegd voor de misdaden die de extremistische Palestijnse organisatie begaat.

Lees meer »
LIVE FIORENTINA-GENK. Vrancken verrast: Vandevoordt en El Khannouss verhuizen naar de bank voor cruciaal duel
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE FIORENTINA-GENK. Vrancken verrast: Vandevoordt en El Khannouss verhuizen naar de bank voor cruciaal duel

Na de opdoffer van afgelopen weekend tegen Standard, trekt Genk naar Firenze voor de voorlaatste groepswedstrijd in de Conference League. Tegenstander is Fiorentina, de leider in groep F. Genk deelt voorlopig de tweede plaats met het Hongaarse Ferencvaros. Het treffen in Italië is cruciaal voor Europese overwintering. Volg alles live in onderstaande liveblog.

Lees meer »
Nieuwe 48-urenstaking bij spoor bevestigd
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Nieuwe 48-urenstaking bij spoor bevestigd

Er komt een nieuwe 48 urenstaking bij het spoor begin december. Twee van de drie vakbonden zetten de plannen door, zo heeft HR Rail, de juridische werkgever van het spoorpersoneel vrijdag bekendgemaakt. De staking, met alternatieve dienstregeling, zal starten op 5 december om 22.00 uur.

Lees meer »
Post Title
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Post Title

Op zaterdag 2 december worden Zandvoorde en Geluveld tussen 16 en 22 uur ondergedompeld in een betoverende kerstsfeer. Voor de organisatie sloegen de KWB Geluveld en Prime Productions vzw de handen in elkaar.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »