Krantenkoppen

Hittegolf in Brazilië teistert Taylor Swift-fans, 23-jarige sterft tijdens concert: “Er werd geen water toegelaten”

Taylor Swift (33) gaf vrijdagavond haar eerste van drie optredens van ‘The Eras Tour’ in Rio de Janeiro. Momenteel gaan grote delen van Brazilië gebukt onder een extreme hittegolf. Een 23-jarige fan viel flauw en overleed later in het ziekenhuis. “Ik kan je niet eens vertellen hoe kapot ik hiervan ben”, reageert de zangeres.

Meer krantenkoppen in België

Pommelien Thijs verpulvert MIA’s-record, hoe speelt ze dat klaar? “Zo’n fenomeen staat eens in 20 jaar op”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs verpulvert MIA’s-record, hoe speelt ze dat klaar? “Zo’n fenomeen staat eens in 20 jaar op”

Het record is aan diggelen. Pommelien Thijs (22) schudt als Nederlandstalige artieste met negen nominaties voorgoed de kaarten bij de MIA’s, en haar album ‘Per Ongeluk’ werd afgelopen jaar het meest gestreamd op Spotify. De popprinses kroonde zich zo tot koningin én veegde daarmee in één klap het laatste beetje ‘linkse’ stof van de MIA’s weg. Maar wat maakt dat

Lees meer »
Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem

In een ruimer nieuw pand tegenover de markt van Veldegem heeft damesmodezaak ‘La Belle Fille’ voortaan een nieuwe stek. Er is veel meer ruimte voor voldoende nieuwe collecties en om meer klanten rustig de tijd geven. Om dames betaalbaar een geknipte outfit te laten vinden.
The post Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Hij dreigde ermee om prinses Amalia te verkrachten en te doden, nu gaat hij opnieuw in de fout: “Proefverlof ingetrokken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hij dreigde ermee om prinses Amalia te verkrachten en te doden, nu gaat hij opnieuw in de fout: “Proefverlof ingetrokken”

Wouter G. (35), de man die enkele jaren geleden ermee dreigde om de Nederlandse prinses Amalia (19) te verkrachten en te doden, is opnieuw in de fout gegaan. Dat gebeurde in de kliniek waar hij behandeld wordt. Dat blijkt uit een dossier dat ‘Story NL’ kon inkijken. Daaruit blijkt ook dat de man met meerdere geestelijke afwijkingen kampt.

Lees meer »
Demir trekt naar Cassatie tegen klimaatarrest: “Franstalige rechter legt Vlaanderen collectieve verarming op”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Demir trekt naar Cassatie tegen klimaatarrest: “Franstalige rechter legt Vlaanderen collectieve verarming op”

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) zal wel degelijk cassatieberoep aantekenen tegen de beslissing van het Brusselse hof van beroep. Die instantie gaf het Vlaams Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Belgische Staat het bevel om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 55 procent te doen dalen in vergelijking met 1990. “Een Franstalige rechter legt zo een

Lees meer »
Vrouw riskeert haar leven op 30 meter hoogte voor… propere ramen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Vrouw riskeert haar leven op 30 meter hoogte voor… propere ramen

Een vrouw uit het Chinese Panjin is vrijdag gefilmd toen ze op een erg gevaarlijke manier haar ramen lapte. Op de beelden is te zien hoe de vrouw zonder enige vorm van beveiliging op de zevende verdieping (zo’n 30 meter hoog) haar ramen langs de buitenkant wast. Een buurvrouw maakte het filmpje omdat ze haar ogen niet kon geloven. “Ik

Lees meer »
Harder, beter, sneller: de opmerkelijke cijfers achter de transformatie van Anderlecht na één jaar Riemer
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Harder, beter, sneller: de opmerkelijke cijfers achter de transformatie van Anderlecht na één jaar Riemer

Brian Riemer (45) is één jaar trainer van Anderlecht. Paars-wit ging in die twaalf maanden van ploeg in crisis over tot titelkandidaat. Anderlecht pakt niet alleen meer punten, ook in het balbezit en de intensiteit zijn er opmerkelijke veranderingen waarneembaar. Al is er ook wat statistisch geluk gemoeid bij de paars-witte opmars. Een blik op de evolutie van Anderlecht met

Lees meer »
Belgisch Centrum Blindegeleidehonden dringend op zoek naar pleeggezinnen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Belgisch Centrum Blindegeleidehonden dringend op zoek naar pleeggezinnen

Het Belgische Centrum voor Geleidehonden is op zoek naar pleeggezinnen om pups op te voeden, want daar is een groot tekort aan. Het centrum organiseert deze week de jaarlijkse dopjesweek, waarmee het haar werking in de kijker wil zetten. Het hele jaar door worden er dopjes van flesjes en potjes ingezameld. Die dopjes worden door vrijwilligers van het centrum daarna

Lees meer »