Krantenkoppen

‘Ik heb al veel gruwel gezien. Maar telkens als je denkt dat je het strafste verhaal hebt meegemaakt, komt er toch nog een straffer’: advocaat Anthony Mallego

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Ik ben depressief geweest”: Noa Lang toont emotionele kant wanneer moeilijke jeugdjaren ter sprake komen in interview
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. “Ik ben depressief geweest”: Noa Lang toont emotionele kant wanneer moeilijke jeugdjaren ter sprake komen in interview

Noa Lang (24) laat zich vaak van zijn stoerste kant zien, maar de Nederlandse aanvaller heeft ook een klein hartje. In de podcast ‘Spelershome’ van zijn club PSV wordt Lang emotioneel als enkele mooie woorden van zijn moeder over Langs jeugd ter sprake komen. Hij spreekt vervolgens ook over de mentale problemen die hij als tiener moest overwinnen.

Lees meer »
Gemiste kansen voor Lefevere en  koopwoede bij Lidl-Trek: de tien strafste internationale wielertransfers voor 2024
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gemiste kansen voor Lefevere en koopwoede bij Lidl-Trek: de tien strafste internationale wielertransfers voor 2024

Bennett, Lafay, Foss en… that’s it. Alle belangrijke transfers in de toplaag van het internationale wielrennen zijn nu definitief afgerond. Twee nieuwe meesterknechten voor Van Aert en Evenepoel, de blije thuiskomst van een verloren zoon, de frisse koopwoede van Lidl-Trek en een tweede cleane (?) kans voor een ex-Giro- en Vueltalaureaat. Dit zijn de tien strafste ‘moves’ met het oog

Lees meer »
Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een maand voor de deadline brandt de verlichting in alle deelgemeenten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een maand voor de deadline brandt de verlichting in alle deelgemeenten

Sinds dinsdag 24 oktober is Fluvius op vraag van Stad Kortrijk van start gegaan met het aanpassen van de branduren van de openbare verlichting. De deadline van eind december zal makkelijk gehaald worden. Ten laatste 15 december ligt overal in Kortrijk opnieuw de openbare verlichting aan in het donker.
The post Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Nederlander na 54 dagen vrijgelaten door Hamas – Israël bij VN: “Geen permanent wapenbestand”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Nederlander na 54 dagen vrijgelaten door Hamas – Israël bij VN: “Geen permanent wapenbestand”

De tijdelijke gevechtspauze tussen terreurbeweging Hamas en Israël loopt donderdagochtend om 6 uur Belgische tijd af, maar de strijdende partijen voeren intensieve onderhandeling voor een nieuwe verlenging. Woensdag werd de Nederlandse Israëliër Ofir Engel (18) na 54 dagen vrijgelaten. Engel maakte deel uit van een groep van tien Israëlische en vier Thaise gijzelaars die Hamas liet gaan. Volg alle ontwikkelingen

Lees meer »
Margriet Hermans blikt in ‘Mijn eerste reis’ terug op zware burn-out: “Half jaar op een camping in Spanje geleefd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Margriet Hermans blikt in ‘Mijn eerste reis’ terug op zware burn-out: “Half jaar op een camping in Spanje geleefd”

“Niemand zag mijn kwaliteiten. Nooit en nergens.” In ‘Mijn eerste reis’ keert Margriet Hermans (69) donderdag terug naar 1979, toen ze in Madrid probeerde recht te krabbelen na een zware burn-out. Een aartsmoeilijke periode, maar uiteindelijk volgde de ‘catharsis van haar leven’. “Ik heb in Spanje mijn spaarcenten opgeleefd, en dat waren er echt niet veel.”

Lees meer »