Krantenkoppen

ISRO, de ruimtevaartorganisatie waar zelfs NASA jaloers op is

Na de landing op de maan werkt India al aan nieuwe spectaculaire doelen in de ruimte, zoals een man op de maan en missies naar Mars en Venus. Zelfs NASA is jaloers op zijn Indiase tegenpool ISRO, dat uitzonderlijk de deuren opende voor De Standaard.

Meer krantenkoppen in België

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
Nieuwe 48-urenstaking bij spoor bevestigd
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Nieuwe 48-urenstaking bij spoor bevestigd

Er komt een nieuwe 48 urenstaking bij het spoor begin december. Twee van de drie vakbonden zetten de plannen door, zo heeft HR Rail, de juridische werkgever van het spoorpersoneel vrijdag bekendgemaakt. De staking, met alternatieve dienstregeling, zal starten op 5 december om 22.00 uur.

Lees meer »
Vrouw (36) uit Hasselt springt uit rijdende auto op E313: “Plots vloog er een losgeslagen wiel tegen mijn BMW”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vrouw (36) uit Hasselt springt uit rijdende auto op E313: “Plots vloog er een losgeslagen wiel tegen mijn BMW”

Een 36-jarige vrouw uit Hasselt is dinsdagavond uit haar rijdende auto gesprongen op de E313 in Lummen. Dat deed ze toen een losgeslagen wiel tegen haar BMW terechtkwam. De vrouw liep geen ernstige verwondingen op, al is dat volgens een getuigen nagenoeg een mirakel. “Ik zat in een nachtmerrie. Ik dacht aan mijn dochtertje en wist dat ik eruit moest

Lees meer »
Oekraïne zet Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Oekraïne zet Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”

Oekraïne heeft de Belgische gasnetbeheerder Fluxys toegevoegd aan zijn lijst van “internationale sponsors van de oorlog”, omdat Fluxys via de haven van Zeebrugge de Russische handel in vloeibaar aardgas (lng) faciliteert. Dat zeggen de organisaties Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace en Vredesactie.

Lees meer »