Krantenkoppen

Kan Antwerp hem ontslaan? En wat met de ‘side letter’ die hij tekende? Alles wat u moet weten over de schorsing van Overmars

Marc Overmars mag één jaar niet meer werken in Nederland na zijn grensoverschrijdend gedrag bij Ajax. Kan de FIFA zomaar de schorsing van Overmars internationaal overnemen? Kan Antwerp hem ontslaan na zijn schorsing? En wat doet de Belgische voetbalbond? Vijf vragen beantwoord.

Meer krantenkoppen in België

Dan toch geen inslag van meteoriet op Franse auto met mysterieus gat in dak
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dan toch geen inslag van meteoriet op Franse auto met mysterieus gat in dak

Een meteoriet, dat was eind vorige maand de verdachte nummer 1, die een gat van een halve meter diameter in het dak van een Renault Clio in Straatsburg zou hebben geslagen. Een klein steentje was volgens brandweer en politie mogelijk ingeslagen op de wagen, met het gekende spectaculaire gevolg. Maar de universiteit van Straatsburg veegt die hypothese, na grondig onderzoek,

Lees meer »
Piers Morgan onthult namen van ‘racistische royals’ op tv, koninklijk paleis is geschokt
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Piers Morgan onthult namen van ‘racistische royals’ op tv, koninklijk paleis is geschokt

De Britse tv-presentator Piers Morgan (58) heeft woensdag in zijn show ‘Piers Morgan Uncensored’ de namen van de twee royals genoemd, die opmerkingen maakten over de huidskleur van prins Archie. Dat nieuws werd gepubliceerd in de Nederlandse versie van ‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis. “De Britten hebben het recht om het te weten”, klonk

Lees meer »
Hugo Sigal debuteert met zijn eerste cd ‘Dromen’: “Dit album is niet het verhaal van Nicole & Hugo, maar ook passen die teksten bij andere mensen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hugo Sigal debuteert met zijn eerste cd ‘Dromen’: “Dit album is niet het verhaal van Nicole & Hugo, maar ook passen die teksten bij andere mensen”

Op zijn 76ste verjaardag kondigde Hugo het heuglijke nieuws aan en nu is het eindelijk zover. De meest charmante zanger van het land heeft een eigen soloalbum ‘Dromen’. Het is een heel persoonlijke plaat waarin Hugo al zijn gevoelens van het afgelopen jaar heeft verwerkt. Naast de topsingles ‘Het Leven’ – waarmee Hugo afgelopen zomer drie keer op het podium

Lees meer »
Wie heeft Belaid Absa (72) uit Meulebeke gezien?
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wie heeft Belaid Absa (72) uit Meulebeke gezien?

Op vrijdag 1 december om middernacht verliet de 72-jarige Belaid Absa zijn woning in Oude Tieltstraat in Meulebeke en begaf zich naar een nachtwinkel in Kortrijk. Hij raakte de weg kwijt en had omstreeks 4 uur, nadat hij tankte in Herzele, een laatste contact met zijn familie. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Belaid Absa (72)

Lees meer »
Halvering opvangplaatsen bij Kidz Henri dreigt door personeelstekort: negen gezinnen wanhopig op zoek naar alternatieven
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Halvering opvangplaatsen bij Kidz Henri dreigt door personeelstekort: negen gezinnen wanhopig op zoek naar alternatieven

Zoals de kaarten nu liggen, zal de capaciteit van kinderopvang Kidz Henri in Lichtervelde volgend jaar dalen van zestien naar acht plaatsen. De reden is een acuut personeelstekort. Normaal staan er in Kidz Henri drie onthaalouders, maar tenzij er nieuwe medewerkers gevonden worden blijft er vanaf januari maar eentje meer over. Ouders kregen donderdagavond te horen dat ze beter op

Lees meer »
Els Pynoo viert 25 jaar Vive la Fête: “Hoe meer ik spring en dans, hoe energieker ik me voel”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Els Pynoo viert 25 jaar Vive la Fête: “Hoe meer ik spring en dans, hoe energieker ik me voel”

Met een uitverkochte Ancienne Belgique en Roma in december viert electropopband Vive la Fête haar 25-jarig bestaan. Voor frontvrouw Els Pynoo, afkomstig uit Marke bij Kortrijk, een moment van terugblikken maar ook vooruitkijken. Want Els is nog niet uitgezongen, laat staan uitgedanst. Het voorbije jaar was allesbehalve lief voor haar, maar zo lang ze levenslust put uit Vive la Fête,

Lees meer »