Krantenkoppen

Kempense zussen Nele en Tinne Gilis tegenover elkaar in finale Singapore Squash Open

De finale van de Singapore Squash open kleurt Kempisch. Zussen Tinne en Nele Gilis, die afkomstig zijn uit Mol, nemen het tegen elkaar op voor de titel.

Meer krantenkoppen in België

Infrabel-woordvoerder geeft interview over spoorlopers terwijl fietser… gesloten spoorweg oversteekt: “Daar zakt mijn broek van af”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Infrabel-woordvoerder geeft interview over spoorlopers terwijl fietser… gesloten spoorweg oversteekt: “Daar zakt mijn broek van af”

Gesloten spoorwegen oversteken: we doen het helaas nog altijd. Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken begrijpt het absoluut niet en wil mensen sensibiliseren voor de gevaren. Maar tijdens zijn interview met een VRT1-journalist over overwegveiligheid steekt er een fietser opnieuw een gesloten spooroverweg over. “Hallucinant, ik hoop dat dit op beeld staat”, zegt hij.

Lees meer »
Plaatsing bankautomaat in Bissegem uitgesteld naar 2024
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Plaatsing bankautomaat in Bissegem uitgesteld naar 2024

Een jaar geleden kondigde Stad Kortrijk aan nog voor het einde van 2023 werk te maken van een nieuwe ‘bankneutraal automaat’ in Bissegem. De plaatsing en ingebruikname daarvan worden uitgesteld naar het voorjaar van 2024.
The post Plaatsing bankautomaat in Bissegem uitgesteld naar 2024 appeared first on KW.be.

Lees meer »
Natalie Bassingtwaigte uit ‘Buren’ woont nog samen met ex-man, maar heeft nu relatie met vrouw: “Gek, maar het werkt”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Natalie Bassingtwaigte uit ‘Buren’ woont nog samen met ex-man, maar heeft nu relatie met vrouw: “Gek, maar het werkt”

“Het is wel een beetje gek, maar we wonen zelfs nog samen.” Ja, Natalie Bassingthwaighte (48), Izzy Hoyland uit ‘Buren’, en haar ex-man blijven heel erg close. Ook al heeft zij een nieuwe relatie, met een vrouw die haar naar eigen zeggen héél gelukkig maakt. “Ik heb mijn ex om raad gevraagd”, vertelt ze. Hoe gaat het nog met de

Lees meer »
EXCLUSIEF. Van 150 tot 1.700 euro voor galajurk: zoveel betalen Miss België-finalistes in aanloop naar het kroontje
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

EXCLUSIEF. Van 150 tot 1.700 euro voor galajurk: zoveel betalen Miss België-finalistes in aanloop naar het kroontje

Wie Miss België wil worden, moet diep in de buidel tasten. Een gerucht of écht zo? Zes finalistes, én organisatrice Darline Devos, doen exclusief voor ons hun portemonnee open en onthullen eerlijk hoeveel zij uitgeven aan de verkiezing, én hoe ze dat geld bij elkaar kregen. “Een galakleed kost belachelijk veel, maar da’s zoals een trouwkleed kiezen: ik doe dit

Lees meer »
Negen kandidaat-overnemers, Amerikaanse miljardair op bezoek, maar toch hapte Verhaeghe niet: zo mislukte verkoop van Club Brugge
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Negen kandidaat-overnemers, Amerikaanse miljardair op bezoek, maar toch hapte Verhaeghe niet: zo mislukte verkoop van Club Brugge

Club Brugge blijft de komende jaren in handen van Bart Verhaeghe en Jan Boone. Blauw-zwart had nochtans een geheimhoudingsovereenkomst met elf geïnteresseerde partijen getekend en voerde de afgelopen maanden gesprekken met negen potentiële kandidaten, waaronder de Amerikaanse miljardair David Blitzer. En toch besloot Verhaeghe uiteindelijk de meerderheid van de aandelen (minstens voorlopig) in eigen handen te houden. Hoe de verkoop

Lees meer »
Gazaans jongetje schreeuwt het uit tegen journalist: “Ik heb mijn broertje vanonder het puin gehaald, begraaf mij maar mee met hem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gazaans jongetje schreeuwt het uit tegen journalist: “Ik heb mijn broertje vanonder het puin gehaald, begraaf mij maar mee met hem”

Mensen verzamelen zich aan het Al-Ahli Baptist-ziekenhuis in Gaza-Stad om rond de lichamen van hun naasten te rouwen alvorens de slachtoffers worden begraven. Ook de kleine Mohammed Khalid Shehta kwam om bij de Israëlische luchtaanvallen. Zijn broer Saaed is ontroostbaar: “Mijn lieve broertje, mijn vriendje! Waar is mijn mama?” Een omstaander verzekert hem dat ze Mohammed niet zullen begraven “alvorens

Lees meer »
Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis

De Amerikaanse ex-agent die veroordeeld is voor de moord op George Floyd in 2020, is vorige week meer dan twintig keer gestoken door een medegevangene. Dat gebeurde met een geïmproviseerd mes in de bibliotheek van een gevangenis in de Amerikaanse staat Arizona. Derek Chauvin werd door medegevangene John Turscak neergestoken “om de Black Lives Matter-beweging nieuw leven in te blazen”,

Lees meer »
Europese Commissie stelt versterkte rechten pakketreizigers voor
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Europese Commissie stelt versterkte rechten pakketreizigers voor

De Europese Commissie heeft woensdag een aantal voorstellen op tafel gelegd om de rechten van passagiers en reizigers te versterken. Daarbij heeft ze bijzondere aandacht voor mensen die een pakketreis kopen, na de pijnlijke ervaringen die tal van deze reizigers hebben meegemaakt tijdens de coronapandemie.

Lees meer »
Palestijnse jongen rouwt om broertje na bomaanval: “Begraaf mij met hem”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Palestijnse jongen rouwt om broertje na bomaanval: “Begraaf mij met hem”

Erg aangrijpende beelden van een Palestijnse jongen na een bombardement op Gaza-Stad: hij heeft net zijn kleine broertje uit het puin gehaald en is ontroostbaar. “Waar ga ik ooit nog een broer vinden zoals jou?”, huilt hij, “begraaf mij met hem”. Sinds het einde van de gevechtspauze werden meer dan 800 Palestijnen gedood. De totale dodentol van de Israëlische bombardementen

Lees meer »
Ingenieur (42) die arm verloor door windturbine in Belgische Noordzee krijgt schadevergoeding van meer dan 1 miljoen euro
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ingenieur (42) die arm verloor door windturbine in Belgische Noordzee krijgt schadevergoeding van meer dan 1 miljoen euro

Een ingenieur wiens arm werd afgehakt door een windturbine “als een valbijl” heeft een rechtszaak aangespannen tegen zijn werkgever en krijgt een schadevergoeding die naar verwachting meer dan 1 miljoen euro zal bedragen. Op het moment van het incident was de ingenieur aan het werk in een van de 42 windmolens van het Rentel offshore windpark in de Belgische Noordzee.

Lees meer »
Poetin-aanhanger benoemd tot directeur Bolsjoj-theater
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Poetin-aanhanger benoemd tot directeur Bolsjoj-theater

De Russische overheid heeft vrijdag orkestmeester Valeri Gergiev gekozen als directeur van het wereldberoemde Bolsjoj-theater, te midden van een versnelde repressie van de culturele sector in Rusland sinds de agressie tegen Oekraïne. Gergiev is een bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin.

Lees meer »