Krantenkoppen

KIJK. Nina Pinzarrone kroont zich in afwezigheid van Loena Hendrickx tot Belgisch kampioene kunstschaatsen

Nina Pinzarrone (16) is de nieuwe Belgische kampioene kunstschaatsen. De enige andere deelneemster, Jade Hovine (19) eindigde tweede. Een spannend duel met Loena Hendrickx (24) bleef uit, maar op het EK in januari krijgen we wél een kampioenenduel der Belgen.

Meer krantenkoppen in België

Met een ezel door de verwoeste stad Khan Younis in Gaza
De Standaard
De Standaard

Met een ezel door de verwoeste stad Khan Younis in Gaza

Tijdens het tijdelijke staakt-het-vuren keren heel wat inwoners van Gaza terug naar hun thuisstad. De ravage van vijftig dagen Israëlische aanvallen is enorm. De ontheemde Palestijn Mohammed al Najar neemt je op zijn ezel mee van Khuza’a terug naar Khan Younis. Een tocht van acht kilometer langs verwoeste gebouwen en puin: ‘Ze hebben geen boom of steen gespaard.’

Lees meer »
WEERBERICHT. Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag: code geel in verschillende provincies voor gladheid
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

WEERBERICHT. Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag: code geel in verschillende provincies voor gladheid

De dag begint met aanvriezende mist of wolkenvelden, die nog vergezeld zijn van wat lichte winterse neerslag in het zuidoosten en het oosten van het land en wat motregen elders. Vooral in Vlaanderen en lokaal ook in Hoog-België kunnen nog enkele rijm- of ijsplekken voorkomen. Voorzichtigheid is aangewezen deze ochtend, zo waarschuwt het KMI donderdag. Naarmate de uren verstrijken wordt

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren van start: “Duizenden Palestijnen proberen terug te keren naar noorden van Gazastrook”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren van start: “Duizenden Palestijnen proberen terug te keren naar noorden van Gazastrook”

Nu de gevechtspauze ingegaan is, keren duizenden ontheemde Palestijnen terug naar het noorden van de Gazastrook. Dat melden ooggetuigen. Het Israëlisch leger waarschuwde eerder dat de oorlog nog niet voorbij is: de noordelijke regio blijft een “gevaarlijke oorlogszone”, klinkt het. De eerste Israëlische gijzelaars zouden rond 16 uur lokale tijd (15 uur in België) vrijgelaten worden. Na het bestand zal

Lees meer »
Spin-off van ‘Suits’ speelt zich af in Los Angeles
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Spin-off van ‘Suits’ speelt zich af in Los Angeles

De nieuwe spin-off van de Amerikaanse advocatenreeks ‘Suits’ gaat zich afspelen in Los Angeles. Dat heeft Beatrice Springborn, de baas van Universal International Studios, bekendgemaakt. Volgens haar zal de serie “dezelfde energie en knappe mensen hebben als het origineel”.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren van start gegaan – “Na bestand nog minstens twee maanden strijd in Gaza”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren van start gegaan – “Na bestand nog minstens twee maanden strijd in Gaza”

Het tijdelijke staakt-het-vuren in de Gazastrook gaat deze morgen om 7 uur van start (6 uur in België). De eerste gijzelaars zouden rond 16 uur lokale tijd worden vrijgelaten. Het Israëlische leger meldde nog wel een commandant van Hamas te hebben gedood vlak voor het begin van de vierdaagse wapenstilstand. Na het bestand zal het Israëlische leger nog zeker twee

Lees meer »
Johan en Katia zagen hun woning uitbranden: “Schoorsteen pas gereinigd en nu ontstaat daar de brand”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Johan en Katia zagen hun woning uitbranden: “Schoorsteen pas gereinigd en nu ontstaat daar de brand”

Johan en Katia likken de wonden een dag nadat hun woning bijna volledig in vlammen is opgegaan. We treffen ze voor hun huis. Ze kunnen nog steeds niet geloven wat zich hier maandagavond heeft afgespeeld. “Verschrikkelijk, maar we kunnen niet bij de pakken blijven zitten”, zegt Katia.
The post Johan en Katia zagen hun woning uitbranden: “Schoorsteen pas gereinigd en

Lees meer »