Krantenkoppen

‘Kleine Belgische aandelen zijn belachelijk goedkoop’

16:58 Met namen als Smartphoto, Hyloris, EVS en Van de Velde zochten de aandelenexperts op Finance Avenue het niet te ver.

Meer krantenkoppen in België

32-jarige man die onder invloed van zombiedrugs fietser doodreed in Diksmuide, mogelijk na nieuwjaar voor politierechter
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

32-jarige man die onder invloed van zombiedrugs fietser doodreed in Diksmuide, mogelijk na nieuwjaar voor politierechter

De 32-jarige man uit Houthulst die drie maanden geleden een zwaar ongeval veroorzaakte in Diksmuide waarbij een 62-jarige fietser stierf komt mogelijk na nieuwjaar al voor de politierechter. De man zit nog steeds in de cel en moet daar blijven, wellicht tot aan zijn proces. Omdat zijn verslaving zo zwaar was, wil de raadkamer van Veurne hem niet vrijlaten.
The

Lees meer »
Villa de Torre klimt in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Villa de Torre klimt in Gault&Millau

De Haan is met twee zaken vertegenwoordigd in de nieuwe Gault&Millau: Markt XI behoudt zijn 16 op 20, Villa de Torre doet er een puntje bij en scoort nu 13 op 20.
The post Villa de Torre klimt in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Een platgespeeld hockeyveld”: Alderweireld en Van Bommel spreken van “schande” over kunstgras na puntenverlies bij STVV
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Een platgespeeld hockeyveld”: Alderweireld en Van Bommel spreken van “schande” over kunstgras na puntenverlies bij STVV

Antwerp sluit de heenronde af met 24 op 45. Geslaagd, maar niet bepaald vlot. Dat onderstreept de landskampioen met hun prestatie in Sint-Truiden, waar invaller Ejuke nog een puntje uit de brand kon slepen na een matige prestatie van ‘The Great Old’. Na afloop waren Toby Alderweireld en Mark van Bommel niet te spreken over het kunstgras op Stayen.

Lees meer »
Hartverwarmende actie bij ‘Beste Frituur’: zelfs andere frituren roepen op om te stemmen voor ongeneeslijk zieke Jürgen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Hartverwarmende actie bij ‘Beste Frituur’: zelfs andere frituren roepen op om te stemmen voor ongeneeslijk zieke Jürgen

In Maldegem krijgt de zoektocht van het Nieuwsblad naar de Beste Frituur van Vlaanderen een verrassende warme wending. Jessica Vandendreschs van ‘t Frietpunt – de winnaar van de voorbije drie edities – roept samen met enkele collega’s op om massaal voor ’t Meulentje te stemmen. Jürgen, de man van uitbaatster Sabrina Vandewoestyne, heeft namelijk terminale pancreaskanker.

Lees meer »
Helmut Lotti zet schouders onder nieuwe bobcampagne met eigen lied
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Helmut Lotti zet schouders onder nieuwe bobcampagne met eigen lied

De jaarlijkse bobwintercampagne pakt uit met Helmut Lotti als ambassadeur. Speciaal voor de 28e editie schreef de zanger het lied “Er hoeft maar één bob te zijn”. De campagne, die als slogan ‘Wie drinkt, rijdt niet’ meekreeg, werd vrijdag voorgesteld door Vias Institute, in aanwezigheid van federaal minister van Mobiliteit George Gilkinet (Ecolo), federaal minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden

Lees meer »
“Dit is een onterechte boete”: Ambulancier (32) uit Lo-Reninge voor rechter nadat hij geflitst wordt tijdens prioritaire rit, maar boete weigert te betalen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Dit is een onterechte boete”: Ambulancier (32) uit Lo-Reninge voor rechter nadat hij geflitst wordt tijdens prioritaire rit, maar boete weigert te betalen

Een 32-jarige vrijwillige ambulancier uit Lo-Reninge stond dinsdagochtend terecht voor de Brugse politierechtbank nadat hij geweigerd had een snelheidsboete te betalen. Opvallend: de man werd beboet terwijl hij met een patiënt en spoedverpleegkundige in de ambulance op weg was naar een ziekenhuis. Toen enkele weken later de boete in de bus viel, was de man met stomheid geslagen.
The post

Lees meer »
“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City

Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie

Lees meer »
Medewerker keuringscentrum Vorst fraudeert met euronorm zodat auto’s voldoen aan criteria lage-emissiezone
VRT NWS
VRT NWS

Medewerker keuringscentrum Vorst fraudeert met euronorm zodat auto’s voldoen aan criteria lage-emissiezone

In het autokeuringscentrum van Vorst heeft een medewerker gefraudeerd met de euronorm van een aantal auto’s om hen zo te laten voldoen aan de criteria van de lage-emissiezone (LEZ) van de hoofdstad. Dat meldt het kabinet van Brussels minister van Mobiliteit Elke Van den Brandt (Groen), dat daarmee een bericht van de RTBF bevestigt. De keuringsfirma, een privébedrijf, heeft een

Lees meer »
Gebeten door een slang en op medisch advies moeten stoppen: deelnemers Britse realityshow krijgen het zwaar te verduren
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gebeten door een slang en op medisch advies moeten stoppen: deelnemers Britse realityshow krijgen het zwaar te verduren

Het gaat grondig mis in het Britse programma ‘I’m a celebrity…get me out of here!’. In de realityreeks moeten deelnemers overleven in een Australische jungle, maar dat verloopt niet altijd volgens plan. Zo werd een deelnemer gebeten door een slang en afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee andere kandidaten, waaronder Jamie Lynn Spears (32), moesten op medisch advies de reeks verlaten.

Lees meer »