Krantenkoppen

Koen Wauters “Ik herinner me niks meer van de 124 vorige Sportpaleizen”

“Het klinkt misschien vreemd, maar ik herinner me niets meer van die speciale momenten en de Sportpaleizen.” Dat zegt Koen Wauters in de nieuwe aflevering van De HLN Mediawatchers. In het interview spreekt hij ook over hoeveel concerten hij volgend jaar wil geven in het Sportpaleis: “Als we de 125ste niet uitverkopen, dan ga ik een andere job zoeken”. Koen praat ook over zijn allergrootste liefde ‘de woestijnrally’.

Meer krantenkoppen in België

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman reageert voor het eerst op studiefraude: “Enige manier om mijn dochter toekomst te geven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman reageert voor het eerst op studiefraude: “Enige manier om mijn dochter toekomst te geven”

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman (60) reageert voor het eerst sinds ze in 2019 schuld bekende voor haar rol in grootschalige studiefraude. De actrice gaf destijds toe dat ze $ 15.000 (ongeveer € 14.000) had betaald om de scores van het examen van haar dochter op te krikken. Als gevolg daarvan bracht Felicity uiteindelijk elf dagen in de cel door.

Lees meer »
“Dit is een zware diagnose, maar ik ben strijdvaardig en hoopvol”: kanker vastgesteld bij Beringse burgemeester Thomas Vints (36)
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Dit is een zware diagnose, maar ik ben strijdvaardig en hoopvol”: kanker vastgesteld bij Beringse burgemeester Thomas Vints (36)

“Het leven kan soms een onverwachte wending nemen.” Met die boodschap deelt de Beringse burgemeester Thomas Vints (CD&V) via sociale media mee dat er bij hem endeldarmkanker werd vastgesteld. Vints blijft werken tot en met donderdag 7 december en hoopt na een operatie weer tegen eind januari aan de slag te zijn. Tot dan neemt schepen Jean Vanhees (CD&V) zijn

Lees meer »
Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen

Speurders en de Cel Vermiste Personen zoeken donderdagochtend in Sint-Lievens-Houtem opnieuw naar het moordwapen waarmee advocate Claudia Van Der Stichelen om het leven werd gebracht. Een eerdere zoekactie leverde niets op, onder leiding van Alain Remue zoeken duikers en speurders nu opnieuw naar het moordwapen. De zoektocht spitst zich opnieuw toe op het bos naast de woning van de advocate.

Lees meer »
Bij Kortrijks immokantoor worden huizen elke week goedkoper: “Binnen 2 maanden kost het 20.000 euro minder”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bij Kortrijks immokantoor worden huizen elke week goedkoper: “Binnen 2 maanden kost het 20.000 euro minder”

Primeur op de vastgoedmarkt: bij immokantoor Henry Houser in Kortrijk daalt de vraagprijs van woonsten week na week. Kandidaat-kopers weten nu al hoeveel goedkoper hun droomwoning half januari zal zijn. Al mag er in de tussentijd natuurlijk geen andere koper opduiken. Makelaar Hendrik Tanghe legt uit hoe zijn systeem precies werkt. Wat zijn de voordelen en nadelen voor koper én

Lees meer »
Toneelvereniging Plankvast lanceert première van ‘Hotel op stelten’ in CC Kruispunt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Toneelvereniging Plankvast lanceert première van ‘Hotel op stelten’ in CC Kruispunt

Toneelvereniging Plankvast gaat op zaterdag 2 december in première met de komedie ‘Hotel op stelten’ in CC Kruispunt. “Geschreven door Ray Cooney, dé auteur wat betreft razendsnelle en intelligente komedies”, aldus bestuurslid Chris Vandewalle.
The post Toneelvereniging Plankvast lanceert première van ‘Hotel op stelten’ in CC Kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »
Stikstofakkoord: minister Brouns vindt kritiek van Boerenbond “terecht”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Stikstofakkoord: minister Brouns vindt kritiek van Boerenbond “terecht”

Vlaams minister van Landbouw Jo Brouns (CD&V) wil tegemoet komen aan de kritiek van de Boerenbond op de zogenaamde “koopplicht”. Dat heeft hij gezegd in het Vlaams Parlement. De koopplicht is een van de flankerende maatregelen die de Vlaamse overheid aanbiedt om getroffen landbouwers te begeleiden en te compenseren bij het stikstofakkoord.

Lees meer »
Dode en gewonde bij mesaanval op toeristen in Parijs: dader was eerder al veroordeeld voor terreurplannen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dode en gewonde bij mesaanval op toeristen in Parijs: dader was eerder al veroordeeld voor terreurplannen

Bij een mesaanval in het vijftiende arrondissement van Parijs, nabij de Eiffeltoren, zijn zaterdagavond een dode en een gewonde gevallen. De aanvaller werd opgepakt. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin op X. Een politiebron meldt aan het Franse persbureau AFP dat die persoon “Allah akbar” geroepen zou hebben, en dat hij bekend stond voor psychiatrische problemen.

Lees meer »
Opknapwerken Heulepark duiken laatste fase in
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Opknapwerken Heulepark duiken laatste fase in

De opknapwerken in Heulepark naderen hun einde. In 2024 worden de drie bruggen in het park gerestaureerd, de wandelpaden opgesmukt en wordt er werk gemaakt van een heropwaardering van de historische oprijlaan ‘Avenue Rouge’. Het stukje park tussen de pastorie en Heulebeek werd intussen volledig opnieuw beplant en ook de paden daar werden heraangelegd. Als alles volgens plan loopt, is

Lees meer »
Plannen van De Wever over taalgrens trekken aandacht: “Zijn komst zou het politieke gebaar van de nog jonge eeuw kunnen betekenen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Plannen van De Wever over taalgrens trekken aandacht: “Zijn komst zou het politieke gebaar van de nog jonge eeuw kunnen betekenen”

Vlamingen en Walen hebben zich per e-mail spontaan kandidaat gesteld om Waalse N-VA-lijsten te trekken nadat Bart De Wever in deze krant vertelde dat hij over de taalgrens wilde opkomen. Dat verneemt HLN bij N-VA. Wat zijn de slaagkansen van De Wever in Wallonië? Franstalige journalisten analyseren. “Zo zot vinden Walen de N-VA niet voor het land.”

Lees meer »
Geslaagde speelgoedinzameling bij KWB
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geslaagde speelgoedinzameling bij KWB

Niets dan gelukkige gezichten, naar aanleiding van de inzamelactie door de Ardooise KWB van speelgoed voor de kinderen in gezinnen die het minder breed hebben. ‘Voor ieder kind een Sint’ was de oproep waarmee nog bruikbaar speelgoed een tweede leven kreeg. Secretaris Koen Claus: “Deze solidariteitsactie is typisch in de werking van de KWB. We
The post Geslaagde speelgoedinzameling bij

Lees meer »
Na al officieel 2 jaar ‘de blonde van K3′ te zijn, verklapt Julia haar ultieme hoogtepunt: “Dat was echt niet normaal”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Na al officieel 2 jaar ‘de blonde van K3′ te zijn, verklapt Julia haar ultieme hoogtepunt: “Dat was echt niet normaal”

Van relaxen is bij Hanne, Marthe en Julia dit weekend geen sprake. Met de eerste ‘SingAlong Party’ vrijdagavond, plus alle ‘De Grote Sinterklaas Shows’ opgeteld staan ze maar liefst 5 keer in het grote Sportpaleis. Voor het eerst ziet de goed heilig man deze K3-formatie live aan het werk. De eerste Sint-show met Julia kon niet door gaan wegens corona

Lees meer »