Krantenkoppen

LIVE BK KUNSTSCHAATSEN. Tijd voor de afsluiter: pakt Pinzarrone in vrije kür eerste Belgische titel?

Nina Pinzarrone (16) staat niet verrassend aan de leiding op het Belgisch kampioenschap kunstschaatsen. Ze schaatste in Mechelen een straffe korte kür, goed voor een score van 66,65 – een persoonlijk record. De enige andere deelneemster, Jade Hovine (19), volgt met 53,33 punten. Vandaag volgt vanaf 18u36 de ontknoping met de vrije kür. Volg alles live in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Belgisch Centrum Blindegeleidehonden dringend op zoek naar pleeggezinnen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Belgisch Centrum Blindegeleidehonden dringend op zoek naar pleeggezinnen

Het Belgische Centrum voor Geleidehonden is op zoek naar pleeggezinnen om pups op te voeden, want daar is een groot tekort aan. Het centrum organiseert deze week de jaarlijkse dopjesweek, waarmee het haar werking in de kijker wil zetten. Het hele jaar door worden er dopjes van flesjes en potjes ingezameld. Die dopjes worden door vrijwilligers van het centrum daarna

Lees meer »
Oekraïne zet gasnetbeheerder  Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oekraïne zet gasnetbeheerder Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”

Oekraïne heeft de Belgische gasnetbeheerder Fluxys toegevoegd aan zijn lijst van “internationale sponsors van de oorlog”. De reden is dat Fluxys via de haven van Zeebrugge de Russische handel in vloeibaar aardgas (lng) faciliteert, zo zeggen de organisaties Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace en Vredesactie. Fluxys zegt onder meer dat het zijn contracten moet naleven, omdat er geen sancties zijn tegen

Lees meer »
Zelfs Iggy Pop en Cillian Murphy zijn fan: dit is Charlotte Adigéry, leading lady in ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Zelfs Iggy Pop en Cillian Murphy zijn fan: dit is Charlotte Adigéry, leading lady in ‘De slimste mens’

Opvallen of goed quizzen, dat is waar je mee scoort in ‘De slimste mens ter wereld’. En Charlotte Adigéry doet het alle twee. Achter de immer stralende glimlach schuilt ook een gewiekste tegenspeelster van de andere BV’s. Enkel Alex Agnew doet het met zijn acht deelnames beter, maar de Gentse spraakwaterval is met 7 dé leading lady van Vlaanderens bekendste

Lees meer »
Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede

Actrice Lien De Graeve, bekend van het theater en televisieseries als ‘Onder Vuur’, bracht een bezoekje aan het Mamadepot in Hooglede. De actrice, die roots heeft in Hooglede, had niets dan lof voor het initiatief.
The post Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »
Chocolaterie Libeert breekt record voor Sinterklaas
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Chocolaterie Libeert breekt record voor Sinterklaas

De Sint komt eraan en dan zijn chocoladefiguurtjes alom tegenwoordig. Chocolaterie Libeert trekt dit jaar alle registers open en breekt meteen ook records. Vanuit Komen-Waasten vertrekken dit jaar niet minder dan 4 miljoen figuurtjes, in meer dan 30 variaties, waardoor de chocolaterie zich als absolute marktleider weet te profileren.
The post Chocolaterie Libeert breekt record voor Sinterklaas appeared first on

Lees meer »
Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt

Donderdagochtend ontstond er omstreeks 9.30 uur een brand in een van de appartementen in het Noordhof, in Roeselare. De brandweer kon het vuur snel blussen, de schade bleef uiteindelijk beperkt. Oorzaak van de brand was een probleem rond de transformator van de kerstverlichting.
The post Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt appeared first on

Lees meer »
“Hij kon de pijn in haar ogen niet verdragen”: vader gaat door het lint nadat vermeende aanrander van dochter vrijuit gaat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kon de pijn in haar ogen niet verdragen”: vader gaat door het lint nadat vermeende aanrander van dochter vrijuit gaat

Een 50-jarige vader heeft bekend dat hij maandagavond brandbommen heeft aangestoken aan het huis van een bewoner van de Prins Philiplaan in Sint-Pauwels. Hij kon het naar eigen zeggen niet verkroppen dat de man niet werd vervolgd voor het vermeend misbruik van zijn dochter. “Hij kon de pijn en tranen van zijn dochter niet langer aanzien”, vertelt de moeder van

Lees meer »
Russische minister spreekt dreigende taal: “Moskou is klaar voor een conflict met de NAVO”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Russische minister spreekt dreigende taal: “Moskou is klaar voor een conflict met de NAVO”

Een rechtstreeks conflict tussen Rusland en de NAVO valt niet uit te sluiten. Dat beweert de Russische viceminister van Buitenlandse Zaken Sergej Rjabkov (63) in een interview met de Russische krant ‘Izvestia’. Volgens Rjabkov zijn goede relaties tussen Rusland en de NAVO zo goed als “onmogelijk”. “Als de westerse landen denken dat we hen nodig hebben, dan vergissen ze zich”,

Lees meer »