Krantenkoppen

LIVE FRANKRIJK-GIBRALTAR (20u45). Houden Mbappé en co schietoefeningen tegen voetbaldwerg?

Frankrijk is al zeker van een plekje op het EK voetbal, maar wil zijn fans in de laatste thuismatch van de campagne graag nog eens verwennen. Voetbaldwerg Gibraltar lijkt de ideale tegenstander daarvoor. Hoeveel leggen Mbappé en co er in het mandje? Volg het op de voet in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

Astrid Coppens is 40 en viert tien jaar samen met Bram: “Geen botox voor mij, ik wil er niet uitzien als een konijn”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Astrid Coppens is 40 en viert tien jaar samen met Bram: “Geen botox voor mij, ik wil er niet uitzien als een konijn”

Astrid Coppens (40) heeft twee jubileums te vieren: niet alleen is het tien jaar geleden dat ze haar eigen kledingcollectie oprichtte, ze is ook tien jaar samen met haar man Bram. “Maar van liefde op het eerste gezicht was geen sprake”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook verklapt dat er spannende toekomstplannen zijn op het kleine scherm. “De voorbije

Lees meer »
NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”

De vertragingsmanoeuvres om het Zweedse NAVO-lidmaatschap goed te keuren, beginnen de NAVO-leden op de zenuwen te werken. Uitstel kan zwaarwegende gevolgen hebben, meent de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna. “Het gaat hier om de sterkte en geloofwaardigheid van ons bondgenootschap”, zei Colonna dinsdag bij een NAVO-bijeenkomst in Brussel. “Er mag geen dag meer verloren gaan.”

Lees meer »
Carine en Guido schenken 2.000 euro aan Sinterklaasproject via Summer pop-up:“Er bestaan nog mensen met het hart op de juiste plaats”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Carine en Guido schenken 2.000 euro aan Sinterklaasproject via Summer pop-up:“Er bestaan nog mensen met het hart op de juiste plaats”

Carine Delapierre omringde haar met gelijkgestemde zielen en organiseerde voor de derde keer een Summer Pop-up in de Corbielaan. Deze keer om iets te doen voor de gemeente Anzegem. Zogezegd, zogedaan en donderdag 23 november overhandigde haar team een rond bedrag van 2.000 euro aan de schepen van Armoede en Gelijke Kansen Davy Demets (Inzet). “Om het Sinterklaasproject van het

Lees meer »
INTERVIEW. Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader: “Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsjeblieft uit’”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader: “Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsjeblieft uit’”

Hij deelt de hotelkamer niet meer met zijn zoon. Zegt niet meer hoe hij die bocht moet nemen. “Hij weet dat intussen wel beter dan ik.” Een glimlach. HLN schoof aan bij Jos Verstappen (51), ex-F1-coureur en -coach en vandaag trotse vader van de drievoudige wereldkampioen. Een gesprek over hoe hij nog altijd in een droom leeft en zich nog

Lees meer »
Brit kreeg varkensgriep: hoe kan dat? En is het besmettelijk? Viroloog Marc Van Ranst beantwoordt vijf vragen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Brit kreeg varkensgriep: hoe kan dat? En is het besmettelijk? Viroloog Marc Van Ranst beantwoordt vijf vragen

Voor het eerst heeft iemand in het Verenigd Koninkrijk varkensgriep opgelopen. Dat meldde het Britse gezondheidsagentschap begin deze week. De ziekte werd per toeval bij een routinecontrole gevonden. Is er een kans dat de aandoening zich verspreidt naar onze contreien? En valt zo’n varkensgriep te vergelijken met een gewone griep? Wij stelden de vijf belangrijkste vragen aan viroloog Marc Van

Lees meer »
Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel

Een rommelmarkt in Oostkamp liep eind oktober vorig jaar danig uit de hand toen twee schoonbroers er op de vuist gingen. Een van de mannen belandde met zijn voet in een kledingrek en liep een dubbele enkelbreuk op.
The post Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel appeared first on KW.be.

Lees meer »
Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen: extreemrechtse betogers belagen politie, stichten brand en vallen hotels aan
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen: extreemrechtse betogers belagen politie, stichten brand en vallen hotels aan

In de Ierse hoofdstad Dublin zijn donderdagavond rellen uitgebroken in de buurt waar eerder op de dag een steekincident plaatsvond waarbij drie kinderen werden verwond. Honderden demonstranten bekogelden de politie met flesjes, fakkels en vuurwerk. Ze scandeerden anti-migrantenslogans en staken een politiewagen, bus en tram in brand. Ook werden hotels in de wijk belaagd. De rust is rond 22 uur

Lees meer »
LIVE GROEP C. Rodrygo maakt al gelijk nadat net de zoon van Atlético-trainer Diego Simeone Napoli deed vieren bij Real
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE GROEP C. Rodrygo maakt al gelijk nadat net de zoon van Atlético-trainer Diego Simeone Napoli deed vieren bij Real

In groep C van de Champions League is Real Madrid al zeker van een plaats in de volgende ronde. Kan de Koninklijke zich tegen Napoli ook verzekeren van groepswinst? De Italianen kunnen dan weer hún ticket voor de knock-outfase veiligstellen, al zijn ze daarvoor ook afhankelijk van het resultaat van Braga tegen Union Berlin. Volg de wedstrijden in onze liveblog!

Lees meer »