Krantenkoppen

LIVE NBA. Toumani Camara maakt meeste minuten van het seizoen bij Portland, maar verliest tegen LeBron en co

Het spektakel is volop bezig. En het nieuwe seizoen in de NBA is dit jaar nog wat interessanter want met Toumani Camara (23) loopt er dit seizoen ook een Belg rond. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder!

Meer krantenkoppen in België

LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk

Belangrijke afspraak voor Union in het zuiden van Frankrijk. Want achter het ongenaakbare Liverpool liggen de drie ploegen in poule E op een zakdoek bij elkaar. Toulouse telt 6 punten, Union 4 en LASK Linz staat op 3 stuks. Op de slotspeeldag speelt Union tegen (het B-elftal van?) Liverpool. De nummers twee plaatsen zich voor de poulefase van de Europa

Lees meer »
Maria van ‘Strandboetiek Lust’ in Koksijde overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Maria van ‘Strandboetiek Lust’ in Koksijde overleden

Op haar 96ste is Maria Depoorter thuis zachtjes ingeslapen. Waarschijnlijk is er niemand die zich langer ten dienste heeft gesteld van de toeristen op de Zeedijk in Koksijde dan Maria van de ‘cabientjes’ en Strandboetiek Lust. Tot het einde van haar dagen stond deze kranige, vriendelijke dame in haar propvolle winkeltje, dat al net zo iconisch is geworden als de

Lees meer »
“Scherper dan Haaland” en “briljante loopacties”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenlandse pers
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Scherper dan Haaland” en “briljante loopacties”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenlandse pers

Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie

Lees meer »
Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan

De vakbonden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines voeren de druk op in de aanloop naar overleg met de directie vrijdag over de werkdruk van de piloten. Ze herhalen de dreiging om op 11 december te staken. De directie reageert dat ze nog altijd hoopt om “tot evenwichtige en langetermijnoplossingen” te komen.

Lees meer »