Krantenkoppen

LIVE SNOOKER (VTM GO). Judd Trump of Mark Allen: wie wordt de Champion of Champions?

We naderen de ontknoping in het Champion of Champions. Judd Trump (WS-2) en Mark Allen (WS-4) spelen vandaag de finale van het unieke toernooi. De middagsessie begint om 14u, de avondsessie om 20u. De finale is integraal live te bekijken via VTM GO met commentaar van Bjorn Haneveer en Maxim Goethals. Volg alles live via onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Chinese ziekenhuizen overvol met kinderen door luchtwegeninfecties: moeten we ons zorgen maken? Marc Van Ranst licht toe
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Chinese ziekenhuizen overvol met kinderen door luchtwegeninfecties: moeten we ons zorgen maken? Marc Van Ranst licht toe

In China nemen de gevallen van luchtwegaandoeningen bij kinderen razendsnel toe. In sommige regio’s liggen de ziekenhuizen overvol met zieke kinderen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is ernstig bezorgd en heeft een officieel verzoek gestuurd naar China om meer gedetailleerde informatie te krijgen. De bevolking werd intussen opgeroepen om “maatregelen te nemen” om zichzelf te beschermen. We vroegen aan viroloog Marc Van

Lees meer »
Man gaat in beroep tegen straf van één jaar, maar riskeert er nu vijf voor brandstichting: “Je hebt nog geluk, want ik kan 15 jaar vragen!”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Man gaat in beroep tegen straf van één jaar, maar riskeert er nu vijf voor brandstichting: “Je hebt nog geluk, want ik kan 15 jaar vragen!”

Een 38-jarige Torhoutenaar riskeert in beroep vijf jaar cel voor brandstichting in Oostende waarbij hij op een werf negen gasflessen open draaide. “Je hebt gespeeld met mensenlevens!”
The post Man gaat in beroep tegen straf van één jaar, maar riskeert er nu vijf voor brandstichting: “Je hebt nog geluk, want ik kan 15 jaar vragen!” appeared first on KW.be.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Israëlische minister veroordeelt uitspraken van De Croo als “steun aan terrorisme”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Israëlische minister veroordeelt uitspraken van De Croo als “steun aan terrorisme”

In de Gazastrook is vrijdagochtend de afgesproken gevechtspauze ingegaan. Hamas heeft vanmiddag ook dertien Israëlische gijzelaars en ook nog eens tien Thaise gijzelaars en één Filipijnse vrijgelaten. Israël heeft in ruil vanavond 39 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Het gaat om de eerste vrijlatingen als onderdeel van de gevangenenruil tussen Hamas en Israël. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
KIJK. Al 11 maanden uit, maar nu pas zingt Miley Cyrus haar wereldhit ‘Flowers’ voor het eerst live
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Al 11 maanden uit, maar nu pas zingt Miley Cyrus haar wereldhit ‘Flowers’ voor het eerst live

Het nummer ‘Flowers’ is al bijna 11 maanden oud, maar Miley Cyrus zong het nummer nog nooit live voor een publiek. Dinsdag was het eindelijk zo ver, al was het maar voor enkele tientallen mensen. De Amerikaanse zangeres debuteerde haar live-versie tijdens een privéfeestje in het chique Chateau Marmont-hotel in Los Angeles. Ze liet eerder al weten dat ze geen

Lees meer »
“Ik hoop dat ik die pilletjes snel krijg. Dan kan ik ook naar slaapfeestjes”: peperduur mucogeneesmiddel terugbetaald, maar niet voor Julie (11)
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik hoop dat ik die pilletjes snel krijg. Dan kan ik ook naar slaapfeestjes”: peperduur mucogeneesmiddel terugbetaald, maar niet voor Julie (11)

Al haar hoop had Caroline Cambré uit Stabroek op het veelbelovende mucomedicijn Kaftrio gevestigd. Maar: door een speling in de procedures krijgt haar dochter geen terugbetaling. En het zelf betalen, is niet vol te houden. De kuur kost tot 15.000 euro per maand. “Maar als ze verder achteruit gaat, belandt Julie voor haar 18de op de transplantatielijst.”

Lees meer »
Huwelijk met gemeenschap van goederen biedt economisch zwakkere partner beste bescherming
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Huwelijk met gemeenschap van goederen biedt economisch zwakkere partner beste bescherming

Als een wettelijk samenwonend koppel uit elkaar gaat, dan wordt vooral de economisch zwakkere partner daar de dupe van. Vaak is dat een vrouw. Hetzelfde geldt voor getrouwde koppels met scheiding van goederen. Dat blijkt uit een studie die staatssecretaris voor Gelijke Kansen Marie-Colline Leroy vandaag voorstelt. Het huwelijk met gemeenschap van goederen biedt de beste bescherming.

Lees meer »
LIVE. Dreigingsniveau blijft op 3
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

LIVE. Dreigingsniveau blijft op 3

Het niveau van de dreiging blijft in ons land op 3 (van 4), vanwege een verhoogde kans op spanningen door de situatie in het Midden-Oosten. Dat heeft de Nationale Veiligheidsraad beslist. Op dit moment geeft de regering meer uitleg tijdens een persconferentie, die u hier live kan volgen.

Lees meer »