Krantenkoppen

LIVE. Vooruit schuift fractieleidster Melissa Depraetere (31) naar voren als nieuwe voorzitter

Om 11 uur stelt Vooruit de opvolger van de opgestapte Conner Rousseau voor. Fractieleidster Melissa Depraetere (31) wordt sinds gisterenavond door verschillende bronnen als topfavoriete getipt. “Zij is capabel”, klonk het gisteren bij enkele leden van het Vooruit-partijbureau na de persconferentie van Rousseau, maar officiële bevestiging kwam er nog niet. Volg de persconferentie hier bij HLN Live.

Meer krantenkoppen in België

ANALYSE. Zelensky is niet meer populair en ligt in clinch met legerchef. Kolonel Housen legt uit wat dat betekent voor de oorlog
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ANALYSE. Zelensky is niet meer populair en ligt in clinch met legerchef. Kolonel Housen legt uit wat dat betekent voor de oorlog

Oekraïense president Zelensky ligt op ramkoers met legerstafchef Valerij Zaloezjnyj. De verwijten vliegen heen en weer en in een peiling is Zaloezjny zelfs dubbel zo populair als Zelensky. Nu de oorlog stilaan vastloopt, barst de interne strijd helemaal los. Wat betekent dit voor de oorlog? En waarover gaat de ruzie? “Deze boodschap kan Zelensky zijn job kosten”, zegt oud-kolonel Roger

Lees meer »
Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna

“Graag wil ik mijn lieve echtgenote Isabelle Fléderik nomineren voor een bloemetje”, schrijft Kris Malfroidt in een mail aan KW. “Zij zet zich ondanks haar ziekte en pijn nog dagelijks in voor onze vzw Bitna.”
The post Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna appeared first on KW.be.

Lees meer »
A11 richting Brugge versperd door kettingbotsing met tiental wagens en een vrachtwagen: één zwaargewonde
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

A11 richting Brugge versperd door kettingbotsing met tiental wagens en een vrachtwagen: één zwaargewonde

Door een kettingbotsing ter hoogte van Brugge-Zeehaven is de A11 richting Brugge helemaal afgesloten. Dat melden het Vlaams Verkeerscentrum en de wegpolitie. Volgens de eerste berichten vielen bij het ongeval enkel lichtgewonden.
The post A11 richting Brugge versperd door kettingbotsing met tiental wagens en een vrachtwagen: één zwaargewonde appeared first on KW.be.

Lees meer »
LIVE WESTERLO-ANDERLECHT. Riemer verrast: Raman krijgt basisplaats
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE WESTERLO-ANDERLECHT. Riemer verrast: Raman krijgt basisplaats

Anderlecht opent de terugronde in de Jupiler Pro League met een match in en tegen Westerlo. Paars-wit kan voor die verplaatsing opnieuw niet rekenen op Thorgan Hazard, die nog steeds kampt met een lichte blessure. Yari Verschaeren hoort na lang blessureleed weer bij de selectie. Volg de aanloop en de match zelf live op deze pagina.

Lees meer »
Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten

Nu we in de donkerste periode van het jaar zitten, neemt helaas ook het risico op woninginbraken toe. Het is ’s avonds vroeg donker maar toch is er nog veel volk op straat, waardoor verdachte personen en voertuigen minder opvallen. De politiezone Vlas doet een oproep om extra alert te zijn.
The post Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te

Lees meer »