Krantenkoppen

Margot Robbie is duidelijk: “Enkel regisseur Greta Gerwig beslist over vervolg op ‘Barbie’”

Margot Robbie (33) zegt dat het van regisseur Greta Gerwig (40) afhangt of er in de toekomst een tweede ‘Barbie’-film komt. Dat zegt de actrice, die de bekende pop speelde in de kaskraker van dit jaar, tegen E! News.

Meer krantenkoppen in België

Gebrekkige getuigenverklaringen en procedurefouten: twee mannen na decennia in Amerikaanse cel vrijgesproken
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Gebrekkige getuigenverklaringen en procedurefouten: twee mannen na decennia in Amerikaanse cel vrijgesproken

Twee Amerikanen die al decennia vastzaten, zijn maandag vrijgesproken door rechtbanken in New York. Het gaat om Wayne Gardine (49), die meer dan achttien jaar vastzat voor een moord in 1994, en Jabar Walker (49), die werd veroordeeld voor de moord op twee mannen in 1995. Na herziening, aangevraagd door twee verschillende stichtingen, houden de veroordelingen juridisch niet stand. Zo

Lees meer »
Brussels parlementslid Fouad Ahidar stapt uit Vooruit
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Brussels parlementslid Fouad Ahidar stapt uit Vooruit

Brussels parlementslid Fouad Ahidar neemt ontslag uit Vooruit. Dat zegt Ahidar zondag in een vlammende mededeling. Daarin zegt hij onder meer dat hij zich niet meer kan vinden in de koers van de partij en zegt hij “diep ontzet” te zijn over “de vele blunders, de veroordelingen voor racisme en seksisme” en het “lamentabele beheer van de partij”.

Lees meer »
Oliver Naesen moet inleveren na contractverlenging, maar: “Mijn loon staat nog heel ver van de realiteit van het gewone leven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oliver Naesen moet inleveren na contractverlenging, maar: “Mijn loon staat nog heel ver van de realiteit van het gewone leven”

Een nieuw contract. Check! Een tweede kindje begin februari. Check! Oliver Naesen is alive and kicking well, zelfs al voelt hij zich de veteraan in zijn eigen — herdoopte — wielerploeg Decathlon AG2R La Mondiale. En zelfs al zijn de gouden jaren voorbij en moet hij de komende twee jaar met loonsvermindering vrede nemen. “In de sport werken ze niet

Lees meer »
Maelfait (Hulste) baalt na draw tegen Stasegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Maelfait (Hulste) baalt na draw tegen Stasegem

De derby tussen Hulste Sportief en OG Stasegem, respectievelijk laatste en voorlaatste in de derde provinciale reeks C, is op 2-2 geëindigd. Daarmee schiet geen van beide clubs iets op. Er was een hoofdrol weggelegd voor Miel Maelfait: hij scoorde al na zeven minuten voor zijn club, maar in de laatste minuut ook tegen zijn
The post Maelfait (Hulste) baalt

Lees meer »
De Lijn brengt feestvierders tijdens oudejaarsnacht veilig thuis in Brugge en aan de kust
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Lijn brengt feestvierders tijdens oudejaarsnacht veilig thuis in Brugge en aan de kust

De Lijn gaat tijdens oudejaarsnacht opnieuw feestvierders veilig naar hun bestemming brengen. In 68 Vlaamse steden en gemeenten doet de vervoersmaatschappij dat gratis, maar in West-Vlaanderen is dat enkel in Brugge het geval. De kusttram rijdt de hele nacht door, maar niet gratis.
The post De Lijn brengt feestvierders tijdens oudejaarsnacht veilig thuis in Brugge en aan de kust appeared

Lees meer »
Barbara De Jonge (Frieda Kroket) werd 20 jaar geleden uit ‘Samson & Gert’ geschreven wegens ‘te weinig opvoedkundige waarde’, hoe vergaat het de actrice nu?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Barbara De Jonge (Frieda Kroket) werd 20 jaar geleden uit ‘Samson & Gert’ geschreven wegens ‘te weinig opvoedkundige waarde’, hoe vergaat het de actrice nu?

In een dierenwinkel maakten muizen ‘Wizzy en Woppy’ het elke avond bont. Samen met hun vriendjes maken ze de vreemdste dingen na sluitingstijd mee. Wat veel mensen niet weten is dat Wizzy gespeeld werd door Barbara De Jonge (48), de vrouw die ook jarenlang de rol van Frieda Kroket op zich nam bij ‘Samson & Gert’. Aan die rol kwam

Lees meer »
‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman reageert voor het eerst op examenfraude voor dochter waarvoor ze 11 dagen in cel zat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman reageert voor het eerst op examenfraude voor dochter waarvoor ze 11 dagen in cel zat

‘Desperate Housewives’-actrice Felicity Huffman (60) reageert voor het eerst sinds ze in 2019 schuld bekende voor haar rol in grootschalige studiefraude. De actrice gaf destijds toe dat ze 15.000 dollar (ongeveer 14.000 euro) had betaald om de scores van het examen van haar dochter op te krikken. Als gevolg daarvan bracht Felicity uiteindelijk elf dagen in de cel door.

Lees meer »
Kerk publiceert overzicht van genomen initiatieven voor slachtoffers van seksueel misbruik
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Kerk publiceert overzicht van genomen initiatieven voor slachtoffers van seksueel misbruik

De katholieke Kerk heeft een overzicht gemaakt van de initiatieven en engagementen die de voorbije jaren zijn genomen voor slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk. Sinds de Canvas-reeks ‘Godvergeten’ komen daarover veel vragen binnen. “Ook al communiceert de Kerk daarover geregeld en staat alle informatie online, toch blijkt die informatie niet altijd even goed gekend”, klinkt het dinsdag bij

Lees meer »
Sportclubs in Aalst niet langer verplicht om Uitpas te aanvaarden: “Kansarme gezinnen zijn de dupe”
VRT NWS
VRT NWS

Sportclubs in Aalst niet langer verplicht om Uitpas te aanvaarden: “Kansarme gezinnen zijn de dupe”

In Aalst zijn sportclubs dan toch niet verplicht om de Uitpas te aanvaarden. Die verplichting werd drie jaar geleden ingevoerd, maar door corona werd ze nog niet toegepast. Maar nu wordt ze dus al geschrapt. Met de Uitpas kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben, aan een lager tarief sporten. Maar volgens het stadsbestuur kwamen sportclubs daardoor in financiële problemen.

Lees meer »