Krantenkoppen

Mary Jane (64) wordt in een klap beroemd wanneer 50 Cent beelden van de dansende oma deelt: “De coolste persoon op mijn show”

50 Cent trad afgelopen dinsdag op in de Britse stad Birmingham, maar het was niet de rapper die show stal. Die eer ging naar Mary Jane Momma Jane Farquharson. De 64-jarige Britse is fan van Fiddy – zijn hit In da Club is zelfs haar ringtone – sinds haar zoon haar een aantal nummers liet horen en het was altijd al haar droom om naar een rapshow te gaan. Maar door die droom te verwezenlijken, werd ze ook in één klap wereldberoemd.

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang in eerste reactie op winst van Geert Wilders (PVV): “Het belang en de impact van migratie kan nauwelijks overschat worden”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vlaams Belang in eerste reactie op winst van Geert Wilders (PVV): “Het belang en de impact van migratie kan nauwelijks overschat worden”

Extreemrechtse partijen en politici in Europa zijn blij met de klinkende verkiezingsoverwinning van de Partij Voor de Vrijheid (PVV) in Nederland. Het Vlaams Belang liet al snel van zich horen en “Het is duidelijk: de bevolking smacht naar echte verandering. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen”, zegt partijvoorzitter Tom Van Grieken in een persbericht. Ook anderen lieten zich

Lees meer »
De Instagram ‘rich list’ onder de WAG’s in de Formule 1: van Kelly Piquet tot journaliste van Fernando Alonso
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De Instagram ‘rich list’ onder de WAG’s in de Formule 1: van Kelly Piquet tot journaliste van Fernando Alonso

De 1,35 miljoen euro van Cristiano Ronaldo is het summum. Dat is het laatste bedrag dat circuleert wat de Portugese voetbalster zou krijgen voor een gesponsorde post op Instagram, volgens het Britse marketingbedrijf Hopper HQ. Een hallucinante som waarvan onderstaande vrouwen alleen maar kunnen dromen, al drijft hun relatie met een piloot in de Formule 1 die waarde aardig op.

Lees meer »
Europees Hof van Justitie: “Openbaar bestuur mag hoofddoek verbieden”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Europees Hof van Justitie: “Openbaar bestuur mag hoofddoek verbieden”

Een openbaar bestuur kan het dragen van religieuze tekens op het werk verbieden. Dat zegt het Europees Hof van Justitie dinsdag in een nieuw arrest. Volgens het Hof is het evenwel de nationale rechter die moet nagaan of de genomen maatregelen zorgen voor een afstemming tussen de vrijheid van godsdienst en de legitieme doelstellingen van dat verbod.

Lees meer »
Man gaat in beroep tegen straf van één jaar, maar riskeert er nu vijf voor brandstichting: “Je hebt nog geluk, want ik kan 15 jaar vragen!”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Man gaat in beroep tegen straf van één jaar, maar riskeert er nu vijf voor brandstichting: “Je hebt nog geluk, want ik kan 15 jaar vragen!”

Een 38-jarige Torhoutenaar riskeert in beroep vijf jaar cel voor brandstichting in Oostende waarbij hij op een werf negen gasflessen open draaide. “Je hebt gespeeld met mensenlevens!”
The post Man gaat in beroep tegen straf van één jaar, maar riskeert er nu vijf voor brandstichting: “Je hebt nog geluk, want ik kan 15 jaar vragen!” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Bouw nieuw politiekantoor van start gegaan
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bouw nieuw politiekantoor van start gegaan

Op donderdag 23 november werd in de Woumenweg in Diksmuide de start gegeven voor de bouw van het nieuwe politiekantoor. Korpschef Johan Geeraert, een delegatie van de politie, burgemeesters van Diksmuide, Houthulst, Koekelare en Kortemark waren samen met architecten en firma’s die voor de bouw instaan aanwezig bij het plechtige moment.
The post Bouw nieuw politiekantoor van start gegaan appeared

Lees meer »
Uitbaatster van manege waar pony mishandeld werd, ontving in het verleden al klachten via Dierenwelzijn
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Uitbaatster van manege waar pony mishandeld werd, ontving in het verleden al klachten via Dierenwelzijn

Al in 2013, 2015 en 2016 kwamen bij de dienst Dierenwelzijn klachten binnen over de gang van zaken in de Diepenbeekse manege van Micheline J., de vrouw die nu de Breugelhoeve in Peer uitbaat. Bij de verschillende controles toen werd een keer een beperkt probleem vastgesteld. Er is nooit sprake geweest van het inbeslagnemen van paarden. De huidige uitbaatster van

Lees meer »
Leider Aalbeke ontvangt Otegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Leider Aalbeke ontvangt Otegem

In 3de provinciale C ontvangt leider Aalbeke komende zaterdag BV Otegem. Vorig seizoen wonnen de Blauwe Uilen met 2-1 van de Blauwvoeters, vierden de zege alsof de titel binnen was. Uiteindelijk bleef Aalbeke met lege handen achter, moest dit seizoen zijn huiswerk overmaken in derde provinciale. Ook in deze competitie zwaaien de jongens van Cedric
The post Leider Aalbeke ontvangt

Lees meer »