Krantenkoppen

Musk spant rechtszaak aan na berichten over advertenties naast nazipropaganda: “Nieuwe poging om adverteerders te misleiden”

Het socialenetwerkplatform X zal een rechtszaak aanspannen tegen de ngo Media Matters, die eerder deze week had gemeld dat advertenties van allerlei techbedrijven op X waren verschenen onder nazipropaganda.

Meer krantenkoppen in België

Cathy Coudyser verlegt focus naar Knokke-Heist
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Cathy Coudyser verlegt focus naar Knokke-Heist

Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Cathy Coudyser (N-VA) wil vanaf nu volledig focussen op haar thuisgemeente Knokke-Heist. Dat laat ze weten via sociale media.
The post Cathy Coudyser verlegt focus naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »
Comedian Lukas Lelie te zien in kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Comedian Lukas Lelie te zien in kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’

“Bakkers klaar? En bakken maar!” Het populaire Play4-programma ‘Bake Off Vlaanderen’ komt dit jaar opnieuw met een kerstspecial. Daarin zullen vier bekende koppen de strijd met elkaar aangaan. De eerste kandidaat is stand-upcomedian Lukas Lelie (33). Dat maakte ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn (40) maandagavond bekend tijdens de ‘De ideale wereld’.

Lees meer »
Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis

De Amerikaanse ex-agent die veroordeeld is voor de moord op George Floyd in 2020, is vorige week meer dan twintig keer gestoken door een medegevangene. Dat gebeurde met een geïmproviseerd mes in de bibliotheek van een gevangenis in de Amerikaanse staat Arizona. Derek Chauvin werd door medegevangene John Turscak neergestoken “om de Black Lives Matter-beweging nieuw leven in te blazen”,

Lees meer »
Een kritische paus, Amerikaanse dollars voor het klimaatfonds en een roep om meer kernenergie: lees hier meer over dag 3 van de klimaatconferentie
VRT NWS
VRT NWS

Een kritische paus, Amerikaanse dollars voor het klimaatfonds en een roep om meer kernenergie: lees hier meer over dag 3 van de klimaatconferentie

Op dag 3 van de klimaatconferentie in Dubai heeft paus Franciscus een verklaring laten voorlezen. "Het is tijd voor een doorbraak", zei hij. Ruim 20 landen hebben opgeroepen om meer te investeren in kernenergie, en de VS heeft 3 miljard dollar toegezegd voor een klimaatfonds dat arme landen helpt om de groene omschakeling te maken.

Lees meer »
Familie van NBA-talent Giddey denkt dat hij in val is gelokt door minderjarig meisje, politie start onderzoek
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Familie van NBA-talent Giddey denkt dat hij in val is gelokt door minderjarig meisje, politie start onderzoek

De politie van Californië is een onderzoek gestart nadat bezwarende beelden zijn uitgelekt die zouden aantonen dat NBA-speler Josh Giddey een romantische relatie had met een minderjarig meisje. De 21-jarige Australiër, een talentrijke shooting guard van Oklahoma City Thunder, weigert voorlopig te reageren op de affaire. Volgens ‘Daily Mail Australia’ is zijn familie er alleszins van overtuigd dat Giddey belogen

Lees meer »
Pieter en Aurélie nemen keurslagerij van zijn ouders over: “Wat verjongd en uitgebreid”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Pieter en Aurélie nemen keurslagerij van zijn ouders over: “Wat verjongd en uitgebreid”

Pieter Lampaert (36) en zijn partner Aurélie Depuydt (32) hebben de keurslagerij van Pieters ouders in de Ieperstraat overgenomen. Ignace en Liliane vonden na 39 jaar dat het tijd was om te genieten van hun pensioen. De nieuwe uitbaters zijn erin gevlogen en presenteren volgend weekend hun eindejaarsassortiment.
The post Pieter en Aurélie nemen keurslagerij van zijn ouders over: “Wat

Lees meer »
Nieuw-Zeeland verbiedt smartphone op school
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nieuw-Zeeland verbiedt smartphone op school

Nieuw-Zeeland gaat het gebruik van smartphones in de scholen verbieden. Dat heeft premier Christopher Luxon vrijdag aangekondigd. De maatregel moet zorgen voor betere schoolresultaten, aangezien de lees- en schrijfvaardigheden van de Nieuw-Zeelandse jeugd achteruitgaan.

Lees meer »