Krantenkoppen

Na overlijden van fan tijdens eerste concert: Taylor Swift stelt tweede show in Brazilië uit door extreme hitte

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift (33) heeft beslist om haar tweede concert in Rio de Janeiro uit te stellen door de extreme hitte. Dat meldt ze in een boodschap op Instagram. Tijdens het eerste concert in Rio op vrijdagavond is een 23-jarige fan van Swift onwel geworden en nadien overleden. "Ik ben overdonderd door verdriet, nooit gedacht dat dit zou gebeuren", schrijft Swift daarover.

Meer krantenkoppen in België

Raadslid uit zorgen om kapotte fietsstallingen in Harelbeke: “Allesbehalve ideale locaties”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Raadslid uit zorgen om kapotte fietsstallingen in Harelbeke: “Allesbehalve ideale locaties”

Op de gemeenteraadszitting uitte raadslid Brecht Vandeburie (N-VA) zijn ongenoegen over de huidige toestand van de fietsstallingen ter hoogte van diverse bushaltes. “Ze lijken als sneeuw voor de zon te smelten: weinig exemplaren zijn nog volledig.”
The post Raadslid uit zorgen om kapotte fietsstallingen in Harelbeke: “Allesbehalve ideale locaties” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Man steekt toeristen neer in Parijs: dode en gewonde, aanvaller overmeesterd
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Man steekt toeristen neer in Parijs: dode en gewonde, aanvaller overmeesterd

In de buurt van de Eiffeltoren in Parijs heeft een man zaterdagavond twee toeristen aangevallen met een mes. Een man is daarbij omgekomen, een tweede slachtoffer raakte gewond. De politie kon de dader oppakken, het zou gaan om een 26-jarige man. Volgens sommige bronnen riep hij “Allah Akbar” net voor z’n arrestatie. Hij zou bekend staat als “geradicaliseerd”, met psychische

Lees meer »
Dames van House Of Talents Kortrijk Spurs ontvangen landskampioen: “We moeten defensief meer gefocust blijven”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dames van House Of Talents Kortrijk Spurs ontvangen landskampioen: “We moeten defensief meer gefocust blijven”

De dames van House Of Talents Kortrijk Spurs verloren vorig weekend de belangrijke wedstrijd van Sparta Laarne met 67-76. Zondag wacht er al opnieuw een aartsmoeilijke opdracht tegen landskampioen Koengoeroes Mechelen. “Tegen Laarne waren we de volledige wedstrijd defensief niet goed bij de les”, zucht de 22-jarige Sarah Bell, in het tussenseizoen overgekomen van Phantoms
The post Dames van House

Lees meer »
Piet en Elien hebben duurzame hoeveslagerij:“Klein maar fijn, met oog voor kwaliteit”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Piet en Elien hebben duurzame hoeveslagerij:“Klein maar fijn, met oog voor kwaliteit”

Aan de Schuiferskapelsesteenweg in Tielt ligt de hoeve van Piet Vanbruwaene en Elien Colpaert. Vijf jaar geleden breidden ze hun boerderij uit met hoeveslagerij Het Elsthof. Een slagerij mét eigen windmolen. “We doen dit echt uit eigen overtuiging.”
The post Piet en Elien hebben duurzame hoeveslagerij:“Klein maar fijn, met oog voor kwaliteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”

Zondag 3 december is Internationale Dag voor Personen met een Beperking. Voor Stijn Vandamme, ambassadeur van de InclusieAmbassade, een aanleiding om nog maar eens aandacht te vragen voor een meer inclusief beleid in onze steden en gemeenten. “Ik zou graag gezien worden als een inwoner van Jabbeke, niet als een inwoner met een beperking.”
The post Stijn (30) roept op

Lees meer »
Amerikaans oorlogsschip is “illegaal” Chinese wateren binnengevaren, zegt Peking: “Chinese veiligheid geschonden”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Amerikaans oorlogsschip is “illegaal” Chinese wateren binnengevaren, zegt Peking: “Chinese veiligheid geschonden”

China zegt dat een Amerikaans oorlogsschip “illegaal” is binnengedrongen in gebieden die door Peking worden geclaimd in de omstreden Zuid-Chinese Zee. De USS Gabrielle Giffords naderde maandag zonder toestemming de Second Thomas Shoal, die ongeveer 200 kilometer ten westen van de Filipijnen ligt en binnen de exclusieve economische zone van het land valt, zei een woordvoerder van het Chinese leger.

Lees meer »
Passagiers al dagen vast op luchthaven München
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Passagiers al dagen vast op luchthaven München

Door het plotse winterweer van afgelopen weekend zit een groep passagiers inmiddels al meer dan twee dagen vast op het vliegveld van München, de op een na grootste luchthaven van Duitsland. Internationale passagiers klagen dat hun beloofde vlucht al meerdere keren werd geannuleerd.

Lees meer »
Aangepast busaanbod: meer bussen en twee haltes verdwijnen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aangepast busaanbod: meer bussen en twee haltes verdwijnen

Vanaf 6 januari voert De Lijn grote veranderingen door in het aanbod bussen. In Zulte zullen twee weinig gebruikte bushaltes verdwijnen maar de frequentie op de lijn 75, die van Waregem naar Deinze rijdt, zal verdubbelen. “Dit is een zeer goede zaak voor de inwoners”, zegt burgemeester Simon Lagrange. Elk halfuur “Het algemene principe achter
The post Aangepast busaanbod: meer

Lees meer »