Krantenkoppen

Nachtelijke aanrijding in Diepenbeek: slachtoffer overleden

In de Nieuwstraat in Diepenbeek is zaterdagochtend rond 1.30 uur een dodelijk ongeval gebeurd. Volgens de eerste gegevens zou een voetganger zijn aangereden. Het slachtoffer is overleden.

Meer krantenkoppen in België

Een jaar na gedwongen vertrek bij VRT pleit Annick Ruyts voor meer menselijkheid bij ontslag: “Bij mij werd er zout in de wonde gestrooid”
VRT NWS
VRT NWS

Een jaar na gedwongen vertrek bij VRT pleit Annick Ruyts voor meer menselijkheid bij ontslag: “Bij mij werd er zout in de wonde gestrooid”

Eén jaar nadat ze, samen met zo’n 50 andere mensen, aan de deur werd gezet bij VRT, stelt voormalig eindredacteur Annick Ruyts haar boek "Bedank voor bewezen diensten" voor. "Het is geen pleidooi tegen ontslag, wel een pleidooi voor warmte en menselijkheid als het dan toch moet gebeuren", vertelt ze in "De afspraak". "Nu werd er zout in de wonde

Lees meer »
N-VA vraagt naar gemeentelijk dictee in Wingene, gemeente gaat niet akkoord
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

N-VA vraagt naar gemeentelijk dictee in Wingene, gemeente gaat niet akkoord

Gemeenteraadslid Pieter-Jan Verhoye (N-VA) stelde tijdens de laatste gemeenteraad in Wingene voor om een gemeentelijk dictee te organiseren. Het gemeentebestuur gaat niet in op het voorstel, er komt dus geen gemeentelijk dictee.
The post N-VA vraagt naar gemeentelijk dictee in Wingene, gemeente gaat niet akkoord appeared first on KW.be.

Lees meer »
Bart Deprez uit Kortrijk is kampioen Theeproeven van Benelux
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bart Deprez uit Kortrijk is kampioen Theeproeven van Benelux

Bart Deprez (49) van Viva Sara werd op de Horecabeurs in Gent op maandag 20 november uitgeroepen tot de eerste ESTA kampioen in Theeproeven in de Benelux. “Het is een bevestiging dat mijn smaakpalet nog klopt.”
The post Bart Deprez uit Kortrijk is kampioen Theeproeven van Benelux appeared first on KW.be.

Lees meer »
Plaatsing bankautomaat in Bissegem uitgesteld naar 2024
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Plaatsing bankautomaat in Bissegem uitgesteld naar 2024

Een jaar geleden kondigde Stad Kortrijk aan nog voor het einde van 2023 werk te maken van een nieuwe ‘bankneutraal automaat’ in Bissegem. De plaatsing en ingebruikname daarvan worden uitgesteld naar het voorjaar van 2024.
The post Plaatsing bankautomaat in Bissegem uitgesteld naar 2024 appeared first on KW.be.

Lees meer »
Elf doden bij ongeval in Zuid-Afrikaanse mijn
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Elf doden bij ongeval in Zuid-Afrikaanse mijn

In een Zuid-Afrikaanse mijn zijn maandag elf mensen om het leven gekomen bij een ongeval. Een lift is omlaag gevallen toen mijnwerkers op het einde van hun werkdag naar het oppervlak wilden gaan. Dat is dinsdag vernomen bij de uitbater van de mijn, Impala Platinum.

Lees meer »
“Bepaalde mensen in zijn omgeving lieten Mannaert vallen”: Onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van zijn grote liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Bepaalde mensen in zijn omgeving lieten Mannaert vallen”: Onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van zijn grote liefde

Club Brugge ziet straks een van dé bepalende figuren van het voorbije decennium vertrekken, want Vincent Mannaert stopt eind dit seizoen als CEO. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat Mannaert een grote leemte na zal laten. “Hij combineerde het beste van twee werelden: intelligentie en dossierkennis met voetbalknowhow. Da’s weinigen op die positie gegeven.”

Lees meer »
Eurostar Amsterdam-Londen zes maanden lang met overstap in Brussel in 2024
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Eurostar Amsterdam-Londen zes maanden lang met overstap in Brussel in 2024

Er zullen volgend jaar gedurende zes maanden geen Eurostar-treinen rechtstreeks kunnen rijden van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam naar Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Passagiers uit Nederland zullen in die periode – vermoedelijk van juli tot december 2024 – moeten overstappen in Brussel voor paspoortcontrole. Dat hebben de Nederlandse regering en Eurostar vrijdag gezegd.

Lees meer »
Politie CARMA waarschuwt voor diefstallen met een list: “Let op met wie je binnenlaat”
VRT NWS
VRT NWS

Politie CARMA waarschuwt voor diefstallen met een list: “Let op met wie je binnenlaat”

Politiezone CARMA waarschuwt voor dieven die met een list bij mensen thuis binnen willen geraken. Recent kreeg de politie verschillende klachten van mensen die met onbekenden aan hun deur te maken kregen. "Steeds vaker gebruiken criminelen nieuwe excuses om zich toegang tot een woning te verschaffen om zo op een listige manier een diefstal te kunnen plegen", waarschuwt korpschef Geert

Lees meer »