Krantenkoppen

Napoleon deelt meer dan één link met België: een verhaal over koning Filip, Helmut Lotti én ABBA

Napoleon Bonaparte is weer springlevend: woensdag komt de film ‘Napoleon’ in de zalen, met Oscarwinnaar Joaquin Phoenix als de legendarische Franse legergeneraal en keizer (1769-1821). Een man die zijn ondergang beleefde in Waterloo. Wij gingen op zoek naar de sporen die hij heeft nagelaten in ons land. Waarom heeft koning Filip het aan Napoleon te danken dat hij zo riant woont in Laken? Wat zong ABBA fout in ‘Waterloo’? En wat komt Helmut Lotti opeens in dit verhaal doen?

Meer krantenkoppen in België

Controversiële film “Maestro” in première: is een neus maar een neus of beging Bradley Cooper een catastrofale vergissing?
VRT NWS
VRT NWS

Controversiële film “Maestro” in première: is een neus maar een neus of beging Bradley Cooper een catastrofale vergissing?

Sinds vorige zomer de eerste beelden opdoken van de film "Maestro" over het leven van de beroemde dirigent Leonard Bernstein, gaat het alleen nog maar over de neus van Bradley Cooper. De Amerikaanse acteur draagt in de film een prothese om meer op de Joodse Bernstein te lijken, maar zou met zijn overdreven grote neus antisemitische stereotypes versterken. Cooper, die

Lees meer »
“We mogen fier zijn op deze campagne”: Red Flames trots ondanks zwaar verlies in Nederland, dat na dol slot naar Final Four gaat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“We mogen fier zijn op deze campagne”: Red Flames trots ondanks zwaar verlies in Nederland, dat na dol slot naar Final Four gaat

Een knotsgekke avond in Tilburg. De Red Flames verloren met 0-4 van Nederland, dat door twee late goals door het oog van de naald kroop en ondanks een ruime 0-6-zege van Engeland tegen Schotland zich toch wist te plaatsen voor de Final Four in de Nations League van het vrouwenvoetbal. Dat betekent uiteindelijk geen Final Four en olympisch ticket voor

Lees meer »
Villa Rozerood is eerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Villa Rozerood is eerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen

Villa Rozerood uit De Panne mag zich de allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen noemen. Het zorghotel bezorgde sinds 2010 al 45.000 voor zwaar zieke kinderen en jongeren én hun gezin een zorgeloze vakantie.
The post Villa Rozerood is eerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »