Krantenkoppen

‘Napoleon’ in avant-première nabij Waterloo: “Met Josephine had hij een krankzinnige relatie”

In Eigenbrakel, vlak bij Waterloo, is de langverwachte, epische Hollywoodfilm ‘Napoleon’ in avant-première gegaan. Niet toevallig, want in Waterloo werd de Franse keizer definitief verslagen. Speciaal voor de lancering is een volledig tentenkamp opgezet, inclusief paarden en kanonnen.

Meer krantenkoppen in België

Broedt Poetin op plannen in de Noordzee?
De Standaard
De Standaard

Broedt Poetin op plannen in de Noordzee?

Russische spionageschepen hebben zich de afgelopen maanden stilletjes opgehouden voor de de Nederlandse kust, in de buurt van datakabels, windmolenparken en gasleidingen. Dat blijkt uit onderzoek van Pointer, het platform voor onderzoeksjournalistiek van de omroep KRO-NCRV. Er zijn aanwijzingen dat de Russen onderwaterdrones inzetten voor spionage en sabotage.

Lees meer »
CELEB 24/7. Beyoncé schittert op première van ‘Renaissance’-concertfilm en Kim Kardashian trekt haar kleren uit
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

CELEB 24/7. Beyoncé schittert op première van ‘Renaissance’-concertfilm en Kim Kardashian trekt haar kleren uit

Beyoncé vierde de release van de ‘Renaissance’-concertfilm met echtgenoot Jay-Z. Op de première in Los Angeles blinkte ze van top tot teen, net zoals Destiny’s Child-collega Kelly Rowland. Taylor Swift, die eerder dit jaar zelf een succesvolle concertfilm uitbracht, tekende present voor de première in Londen. Op instagram post ze zelfs een foto met Queen Bey om haar aan te

Lees meer »
Israël overweegt ondergronds tunnelnetwerk Hamas onder water te zetten met zeewater
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Israël overweegt ondergronds tunnelnetwerk Hamas onder water te zetten met zeewater

Israël heeft een systeem van pompen geïnstalleerd dat kan worden ingezet om het netwerk van tunnels van Hamas onder de Gazastrook onder water te zetten, dat meldt de Amerikaanse krant ‘The Wall Street Journal’. Israël zou overwegen het ondergrondse gangenstelsel onder te laten lopen, om zo Hamasstrijders uit die tunnels te dwingen. ‘The Wall Street Journal’ baseert zich op bronnen

Lees meer »
Bouwshift lokt bouwwoede uit op platteland
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bouwshift lokt bouwwoede uit op platteland

De nakende bouwshift veroorzaakte een rush op open ruimte op het platteland in Vlaanderen. In gebieden waar nog weinig plaats overblijft, lijkt het tij gekeerd. Maar in gemeentes met veel open ruimte gaat de betonnering vaak net harder dan voorheen. Dat schrijft De Tijd zaterdag.

Lees meer »
“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (52) is nog niet klaar om te sterven. Nadat ze te weten kwam dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar hersenen, maakt de ‘Charmed’-actrice nu ook bekend dat er een uitzaaiing op haar beenmerg is. In haar gloednieuwe podcast praat ze over leven met deze verschrikkelijke ziekte. “Ik wil nog niet sterven.”

Lees meer »