Krantenkoppen

Negen mannen worden vervolgd voor dood van 10-jarige jongen in Zuid-Franse stad Nîmes

Negen mannen van tussen de 17 en 30 jaar oud worden vervolgd voor de dood van een 10-jarige jongen in de Zuid-Franse stad Nîmes. Dat heeft het openbaar ministerie in Marseille zaterdag bekendgemaakt.

Meer krantenkoppen in België

Oude en nieuwe kinderburgemeesters huldigen samen gloednieuwe boomhut in
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oude en nieuwe kinderburgemeesters huldigen samen gloednieuwe boomhut in

De oude en de nieuwe kinderburgemeesters van Izegem hebben zaterdagnamiddag officieel een eigen realisatie geopend. Gewezen kinderburgemeester Manoe Folens, die twee jaar geleden het idee voor de boomhut lanceerde, mocht samen met kersvers kinderburgemeester Victor Viaene als eerste de boomhut van twee verdiepingen naast het zwembad ontdekken.
The post Oude en nieuwe kinderburgemeesters huldigen samen gloednieuwe boomhut in appeared first

Lees meer »
Madonna laat weer op zich wachten, deze keer bij de noorderburen: “Mensen die met de trein zijn, moeten al weg”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Madonna laat weer op zich wachten, deze keer bij de noorderburen: “Mensen die met de trein zijn, moeten al weg”

Op sociale media hebben fans boos en teleurgesteld gereageerd, omdat ze vrijdagavond in de Nederlandse hoofdstad lang moesten wachten op Madonna. De 65-jarige artiest begon haar optreden in de Ziggo Dome, een concerthal in Amsterdam, pas tegen 22.30 uur, zo’n anderhalf uur nadat het voorprogramma was afgelopen. Verschillende fans melden dat ze daardoor maar een half uur van het concert

Lees meer »
Negen muzikanten van Veurnse harmonie Sint-Cecilia krijgen VLAMO-ereteken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Negen muzikanten van Veurnse harmonie Sint-Cecilia krijgen VLAMO-ereteken

Burgemeester van Veurne Peter Roose mocht negen verdienstelijke leden van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia het VLAMO-ereteken opspelden. Voorzitter Ivan Winnock blikte met trots terug op de 200ste verjaardag van de vereniging, maar drukte ook zijn bezorgdheid uit over de toekomst en het voortbestaan van de harmonie.
The post Negen muzikanten van Veurnse harmonie Sint-Cecilia krijgen VLAMO-ereteken appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Rilatinegebruik bij ADHD kan naar beneden door slimmer voor te schrijven”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

“Rilatinegebruik bij ADHD kan naar beneden door slimmer voor te schrijven”

Niet alle kinderen met ADHD hebben baat bij Rilatine, en niet allemaal hebben ze een even hoge dosis nodig. Dat zegt kinder- en jeugdpsychiater Karen Vertessen (UPC KU Leuven), die haar doctoraatsonderzoek wijdde aan een nieuwe methode om de kinderen die geen Rilatine nodig hebben beter op te sporen, en het medicijn beter op maat te kunnen voorschrijven. Dat meldt

Lees meer »
WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem

WHATTZ Laadpalen uit Zwevegem, kondigt met trots de recente verhuizing naar eennieuw bedrijfspand aan langs de Bekaertstraat in Zwevegem. Dit nieuwe onderkomen,gelegen op de oude site van 1,5 hectare, die vroeger floreerde als de thuisbasis vanSobelcard van de Bekaert-groep, herbergt vandaag een tiental KMO’s, waaronderWHATTZ.
The post WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »