Krantenkoppen

Okra Oostrozebeke leert zijn leden nu ook darten

Okra Oostrozebeke probeert mee te zijn met zijn tijd en stort zich daarom nu op darts. Voorzitter Dirk De Keyzer: “Veel senioren zitten eenzaam thuis en hebben nood aan sociaal contact. Dat is precies wat wij willen voorkomen met onze groepsactiviteiten. Zo introduceerden we een paar jaar geleden bowlen in onze werking en dat is echt een meevaller. Nu darten heel populair is en uiterst geschikt blijkt voor senioren zowel dames als heren – hebben we ook deze activiteit in ons aanbod opgenomen. We hebben nog maar twee keer een dartsactiviteit georganiseerd maar we merken een groeiende belangstelling. Voortaan kan er door de Okra-leden tweewekelijks gespeeld worden in de cafetaria van de sporthal. Voorlopig wordt er nog niet gespeeld in competitievorm, wel met een puntentelling. Volgend jaar willen we starten met een competitie, dat maakt het nu eenmaal spannender. Johan Deborgraeve en Gery Vandermeulen staan garant voor de organisatie. Er wordt geen inleg gevraagd en elke speler mag tien ronden afwerken.” (CLY/foto CLY)

The post Okra Oostrozebeke leert zijn leden nu ook darten is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première om Timothée Chalamet te steunen: “Ze is heel trots op hem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première om Timothée Chalamet te steunen: “Ze is heel trots op hem”

Afgelopen dinsdag vond in Londen de wereldpremière van de langverwachte film ‘Wonka’ plaats. Die gelegenheid kon Kylie Jenner (26) absoluut niet missen, aangezien haar vriend Timothée Chalamet (27) de hoofdrol in de prent speelt. Hoewel de realityster er alles aan deed om haar aanwezigheid te verbergen, werd Kylie toch gespot op de afterparty van het evenement.

Lees meer »
t’Hope vzw wint armoedeprijs
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

t’Hope vzw wint armoedeprijs

Gezondheidszorg is niet alleen duur, maar vaak ook complex. Dat bleek uit een bevraging die t’Hope afnam bij mensen met armoede-ervaringen. Daarom lanceerden t’Hope vzw, Welzijnsschakel, Vereniging waar armen het woord nemen en stad Roeselare het project ‘Vinger aan de pols’. “Door in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen, konden we problemen zichtbaar maken en verbetervoorstellen opmaken.”
The post t’Hope vzw

Lees meer »
Gert Verheyen zorgt voor rode oortjes in ‘De slimste mens ter wereld’: “Bij ons is het nogal dikwijls ‘s ochtends”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gert Verheyen zorgt voor rode oortjes in ‘De slimste mens ter wereld’: “Bij ons is het nogal dikwijls ‘s ochtends”

Na Toby Alderweireld kreeg ‘De slimste mens’ op woensdagavond alweer een voormalig Rode Duivel over de vloer. Dit keer was het de beurt aan Gert Verheyen, die meteen – jawel – het spel op gang trapte met een anekdote over z’n seksleven. Voor juryleden Ella Leyers en James Cooke reden genoeg om zelf ook flink wat suggestieve mopjes te maken.

Lees meer »
Spaanse premier Sánchez heeft door “aantal dode kinderen ernstige twijfels” of Israël internationaal recht respecteert
VRT NWS
VRT NWS

Spaanse premier Sánchez heeft door “aantal dode kinderen ernstige twijfels” of Israël internationaal recht respecteert

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft in een tv-interview openlijk zijn twijfels geuit of Israël het internationaal recht respecteert in de oorlog met Hamas. "Door de beelden die we zien en het groeiend aantal kinderen dat sterft, heb ik ernstige twijfels of Israël het internationaal recht volgt." De uitspraken zetten kwaad bloed bij Israël. Ze roepen hun ambassadeur in Spanje

Lees meer »
Filip Vanhee al 32 jaar de patron in café Djings: “Mijn roeping kreeg ik als barman in het leger”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Filip Vanhee al 32 jaar de patron in café Djings: “Mijn roeping kreeg ik als barman in het leger”

Café Djings langs de Beversesteenweg wordt al 32 jaar gerund door Filip Vanhee (55). Zijn echtgenote Sabine Devlies (53), zelf dochter uit een Izegems café, runt aan de overkant de gelijknamige frituur. “Het café heeft hier jaren gedraaid op het werkvolk van VDL, in de volksmond Jonckheeres.”
The post Filip Vanhee al 32 jaar de patron in café Djings: “Mijn

Lees meer »
Stefaan Vandekerkhove brengt onder zijn artiestennaam Stefano zijn allereerste single ‘Memories Of Summer’ uit op… 77-jarige leeftijd
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stefaan Vandekerkhove brengt onder zijn artiestennaam Stefano zijn allereerste single ‘Memories Of Summer’ uit op… 77-jarige leeftijd

Stefaan Vandekerkhove uit Harelbeke bracht een eerste single ‘Memories Of Summer’ uit onder zijn artiestennaam Stefano. Groot nieuws is dat niet, want regelmatig komen er nieuwe artiesten bij die een Nederlandstalige of Engelstalige single uitbrengen. Maar uniek én het grootste nieuws is wel dat Stefano al… 77 jaar is sinds 8 mei jl. Hij bracht dus op latere leeftijd een

Lees meer »