Krantenkoppen

Opvallende diefstal in Nieuwpoort: 50 flessen wijn uit kelder gehaald

Een politieteam van zone Westkust moest vrijdagavond op een uur tijd tweemaal tussenbeide komen voor diefstallen in Nieuwpoort-Bad. In een winkel werd kledij gestolen en uit een kelder van een appartement werden 50 flessen wijn en wat kerstversiering weggenomen.

De eerste oproep bij de politie kwam vrijdag binnen om 16.40 uur vanuit een kledingwinkel in de Albert I Laan in Nieuwpoort. Een 67-jarige dame uit Haacht werd betrapt op het stelen van enkele stukken kledij in een kledingwinkel. De dame kon echter de winkel verlaten maar werd dan kort erna door de politie aangetroffen in de inkom van een hotel. De dame gaf onmiddellijk de feiten toe en overhandigde niet alleen de stukken kledij die ze gestolen had, maar ook nog een gestolen handtas waarvan men nog niet op de hoogte was. Alle goederen konden door de winkels teruggenomen worden. De dame leed naar eigen zeggen aan kleptomanie.

Een uur later werd een diefstal gemeld in een kelder van een appartementsgebouw op de Zeedijk in Nieuwpoort. Daar werd de toegangsdeur van een bergingsruimte geforceerd. Uit deze berging werd er kerstversiering gestolen en een vijftigtal wijnflessen. Er zijn geen vermoedens naar de daders. (JH)

The post Opvallende diefstal in Nieuwpoort: 50 flessen wijn uit kelder gehaald is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Danira Boukhriss en Ward Kerremans praten voor het eerst over hun zwangerschap: “Lijst met babynamen is in de maak”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Danira Boukhriss en Ward Kerremans praten voor het eerst over hun zwangerschap: “Lijst met babynamen is in de maak”

Strak in het knalblauw, en strálen dat ze deed. “Maar de kleur van mijn jurk verraadt niks, we houden het geslacht geheim”, sprak Danira Boukhriss Terkessidis (33) twintig weken heerlijk zwanger en aan de zijde van haar grote liefde Ward Kerremans (35). Hij stelde gisteravond zijn hoofdrol in de Streamz-reeks ‘Alter Ego’ voor, als koppel presenteerden ze dé bekroning van

Lees meer »
Vrijspraak voor man die beticht werd van brandstichting waarbij vier huizen moesten worden ontruimd
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vrijspraak voor man die beticht werd van brandstichting waarbij vier huizen moesten worden ontruimd

“Een vergeten sigarettenpeuk”, beweerde M.E. (30) die zich twee weken terug moest verantwoorden voor brandstichting in de Noordlaan in Roeselare. Op 3 juli ging zijn huurwoning in vlammen op. De rechter besloot nu de man vrij te spreken.
The post Vrijspraak voor man die beticht werd van brandstichting waarbij vier huizen moesten worden ontruimd appeared first on KW.be.

Lees meer »
Brugse klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich vast in Wetstraat
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugse klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich vast in Wetstraat

De Brugse klimaatactivist Wouter Mouton heeft zich donderdagmiddag even voor 12 uur vastgelijmd aan het wegdek in de Wetstraat, ter hoogte van de ambtswoning van premier Alexander De Croo. De man wil met zijn actie de aandacht trekken op de start van de klimaatconferentie COP28. Rond zijn hals draagt hij een slabbetje, een verwijzing naar wat hij het gezever van

Lees meer »
Amir Bachrouri, (nog even) voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, schrijft eerste boek: “Voor de ene ben ik een islamist, voor de andere een Bounty”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Amir Bachrouri, (nog even) voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, schrijft eerste boek: “Voor de ene ben ik een islamist, voor de andere een Bounty”

Een boek schrijven was een kinderdroom voor Amir Bachrouri. Hij is nu 20 en zijn eerste boek ligt in de boekhandel. In Doe Maar Niet vraagt hij zich af waarom hij zich wel heeft kunnen loswrikken uit de kansarmoede en veel leeftijdsgenoten niet. In zijn geliefde Antwerpen gaat hij op zoek naar het antwoord. “De ziel van onze stad is

Lees meer »
Artificiële intelligentie creëert reële groei
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Artificiële intelligentie creëert reële groei

De voorbije week was de technologiewereld in de ban van het lot van Sam Altman. Altman is het menselijk brein achter ChatGPT, het platform voor artificiële intelligentie dat een jaar geleden, bijna dag-op-dag, werd opengesteld voor het grote publiek.

Lees meer »
Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel

Een rommelmarkt in Oostkamp liep eind oktober vorig jaar danig uit de hand toen twee schoonbroers er op de vuist gingen. Een van de mannen belandde met zijn voet in een kledingrek en liep een dubbele enkelbreuk op.
The post Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel appeared first on KW.be.

Lees meer »