Krantenkoppen

Politie vraagt hulp om moordzaak advocate op te lossen: ‘Onderzoek lijkt muurvast te zitten’

Ruim twee weken na de moord op advocate Claudia Van der Stichelen is er nog altijd geen sprake van een doorbraak in het onderzoek. Met een brief roept de federale politie nu zelfs buurtbewoners op om eventueel te getuigen.

Meer krantenkoppen in België

32-jarige man die onder invloed van zombiedrugs fietser doodreed in Diksmuide, mogelijk na nieuwjaar voor politierechter
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

32-jarige man die onder invloed van zombiedrugs fietser doodreed in Diksmuide, mogelijk na nieuwjaar voor politierechter

De 32-jarige man uit Houthulst die drie maanden geleden een zwaar ongeval veroorzaakte in Diksmuide waarbij een 62-jarige fietser stierf komt mogelijk na nieuwjaar al voor de politierechter. De man zit nog steeds in de cel en moet daar blijven, wellicht tot aan zijn proces. Omdat zijn verslaving zo zwaar was, wil de raadkamer van Veurne hem niet vrijlaten.
The

Lees meer »
Dakloos duo breekt vakantiewoning in Koksijde binnen: “Amper een kwartier aanwezig”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dakloos duo breekt vakantiewoning in Koksijde binnen: “Amper een kwartier aanwezig”

Twee daklozen die oorspronkelijk uit Brussel en Wallonië komen, riskeren een celstraf nadat ze een vakantiewoning in Koksijde openbraken en er overnachtten. Alhoewel alles er op wees dat ze er al langere tijd verbleven, ontkenden ze dat. “Ik was amper een kwartier aanwezig toen de politie hier binnenviel”, zei een van hen.
The post Dakloos duo breekt vakantiewoning in Koksijde

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren start deze ochtend – “Na bestand nog minstens twee maanden strijd in Gaza”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren start deze ochtend – “Na bestand nog minstens twee maanden strijd in Gaza”

Het tijdelijke staakt-het-vuren in de Gazastrook gaat deze morgen om 7 uur in. De eerste gijzelaars worden rond 16 uur vrijgelaten. Normaal zou de vierdaagse wapenstilstand donderdag zijn ingegaan, maar op het laatste moment diende er nog gesproken te worden over enkele details op de namenlijst. Het Israëlische leger zegt met luchtaanvallen nog meer dan 300 doelen van Hamas in

Lees meer »
KIJK – Frederik (41) vliegt over overstroming die zijn vader trof: “Zo leren we bij voor de toekomst”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KIJK – Frederik (41) vliegt over overstroming die zijn vader trof: “Zo leren we bij voor de toekomst”

Met zijn botten trotseerde Frederik Vandamme bijna dagelijks de overstroming in het huis van zijn vader Gabriel bij Noordschote. Om eens een overzicht te krijgen van al dat water, vloog hij met de paramotor boven de getroffen regio. “Het was de moeite.”
The post KIJK – Frederik (41) vliegt over overstroming die zijn vader trof: “Zo leren we bij voor

Lees meer »