Krantenkoppen

PROMOJAGERS SUPERTIP. “Speelgoed aan de helft van de prijs”: bij deze winkels vind je de beste acties voor Sinterklaas

“Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint”. Heel wat kinderen beginnen al reikhalzend uit te kijken naar de komst van de Sint op 6 december. Verschillende winkels pakken uit met acties op hun speelgoedassortiment. Gunther Devisch, van Promojagers België, maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN. Hieronder vind je een overzicht van de beste promo’s.

Meer krantenkoppen in België

Schalke 04 weer in brand: club stuurt twee open brieven naar fans, Geraerts verwijst speler naar B-kern
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Schalke 04 weer in brand: club stuurt twee open brieven naar fans, Geraerts verwijst speler naar B-kern

Geen Karel Geraerts-effect op korte termijn voor Schalke 04. Na de 5-3-nederlaag zaterdag bij Fortüna Dusseldorf (na een halfuur stond het 3-0) en de daarmee gepaard gaande derdelaatste plaats brandt het zelfs opnieuw in Gelsenkirchen. Met twee open brieven slaan zowel bestuur als spelers een mea culpa naar de fans toe. Zo wordt de eind oktober aangetrokken Karel Geraerts alvast

Lees meer »
Echtgenote van chef Oekraïense inlichtingendienst vergiftigd
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Echtgenote van chef Oekraïense inlichtingendienst vergiftigd

De echtgenote van het hoofd van de militaire inlichtingendienst van Oekraïne is vergiftigd. Dat hebben bronnen binnen de inlichtingendienst bevestigd aan de Oekraïense nieuwssite ‘Babel’. Marianna Boedanova heeft zware metalen in haar lichaam en ligt in het ziekenhuis. Ook enkele medewerkers van Kyril Boedanov blijken vergiftigingsverschijnselen te hebben, volgens bronnen van de Oekraïense krant ‘Oekrajinska Pravda’.

Lees meer »
Een jaar na gedwongen vertrek bij VRT pleit Annick Ruyts voor meer menselijkheid bij ontslag: “Bij mij werd er zout in de wonde gestrooid”
VRT NWS
VRT NWS

Een jaar na gedwongen vertrek bij VRT pleit Annick Ruyts voor meer menselijkheid bij ontslag: “Bij mij werd er zout in de wonde gestrooid”

Eén jaar nadat ze, samen met zo’n 50 andere mensen, aan de deur werd gezet bij VRT, stelt voormalig eindredacteur Annick Ruyts haar boek "Bedank voor bewezen diensten" voor. "Het is geen pleidooi tegen ontslag, wel een pleidooi voor warmte en menselijkheid als het dan toch moet gebeuren", vertelt ze in "De afspraak". "Nu werd er zout in de wonde

Lees meer »
Sanne is nog maar 18, maar is nu al op buitenlands avontuur: “Mijn ouders wisten dat ze mij niet konden tegenhouden”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Sanne is nog maar 18, maar is nu al op buitenlands avontuur: “Mijn ouders wisten dat ze mij niet konden tegenhouden”

“Mijn papa heeft altijd graag gereisd, mijn grootvader was zelfs gids aan de Noordkaap. Ik voel dezelfde kriebels en wilde al in het middelbaar in het buitenland studeren”, zegt Sanne Luyckx over haar honger om de wereld te verkennen. De 18-jarige Zonhovense begon in september aan een avontuur European Studies in Bologna. “Een stad vol authenticiteit.”

Lees meer »
ANALYSE. 4 dagen lang geen aanvallen op Gaza: kan de gevechtspauze de oorlog omkeren? “Israël maakt opnieuw een grote fout”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ANALYSE. 4 dagen lang geen aanvallen op Gaza: kan de gevechtspauze de oorlog omkeren? “Israël maakt opnieuw een grote fout”

Israël en Hamas hebben een akkoord bereikt over de vrijlating van 50 gijzelaars, in ruil voor ongeveer 150 Palestijnse vrouwen en minderjarigen en een staakt-het-vuren van 4 dagen. Kan dat bestand de oorlog omkeren? En hoe kijken de Israëlische topstukken ernaar? Onze buitenlandjournalist analyseert. “Veel politici beseffen dat ze de reactie op de Hamas-aanval van 7 oktober niet eindeloos kunnen

Lees meer »
De Tijdloze, Studio Brussel en VRT CANVAS zorgen voor een tijdloos eindejaar live vanuit Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Tijdloze, Studio Brussel en VRT CANVAS zorgen voor een tijdloos eindejaar live vanuit Kortrijk

Woensdag werd het boek ‘De Tijdloze Foto’s’ van Carline Vandercuyssen voorgesteld in LandMarck Hall E0, gekoppeld aan een tentoonstelling. Tezelfdertijd werd bekend gemaakt dat Studio Brussel een week lang uitzendt vanuit Muziekcentrum Track. Ook VRT CANVAS is van de partij met talkshows.
The post De Tijdloze, Studio Brussel en VRT CANVAS zorgen voor een tijdloos eindejaar live vanuit Kortrijk appeared

Lees meer »
Maaike Cafmeyer stond niet te springen voor VRT 1-reeks ‘Chantal’: “We hadden acht redenen om het niet te doen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Maaike Cafmeyer stond niet te springen voor VRT 1-reeks ‘Chantal’: “We hadden acht redenen om het niet te doen”

Het komische televisieprogramma ‘Chantal’ was een spin-off van de televisiereeks ‘Eigen Kweek’. Daarin draaide alles rond het personage van Maaike Cafmeyer (50). Maar initieel was de actrice daar eigenlijk niet enthousiast over. “Samen met de crew hadden we acht of negen redenen opgeschreven waarom we het niet wilden doen”, legt ze uit in de podcast ‘Achter de schermen’.

Lees meer »
De Haan erft archief Leon Ide: “Dé architect van de Concessie”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Haan erft archief Leon Ide: “Dé architect van de Concessie”

Een waardevolle collectie bouwplannen van architect Leon Ide verhuisde naar het gemeentehuis van De Haan: 44 jaar na zijn dood schonk z’n familie het archief van de man integraal aan de gemeente. De collectie bestrijkt zijn volledige loopbaan. “Ide was ontegensprekelijk dé architect die het sterkst zijn stempel heeft gedrukt op de villabouw van de Concessie”, zegt burgemeester Wilfried Vandaele.<br

Lees meer »
Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel

Een rommelmarkt in Oostkamp liep eind oktober vorig jaar danig uit de hand toen twee schoonbroers er op de vuist gingen. Een van de mannen belandde met zijn voet in een kledingrek en liep een dubbele enkelbreuk op.
The post Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel appeared first on KW.be.

Lees meer »