Krantenkoppen

Relatiedeskundige Rika Ponnet beantwoordt de vraag van de week: “Mijn geheime relatie dreigt uit te komen, wat nu?”

Kristof heeft een geheime relatie met een getrouwde man. Hij vermoedt dat de zoon van de getrouwde man dit heeft ontdekt, en weet niet wat te doen. Relatietherapeut Rika Ponnet geeft advies in de podcast "Vraag het aan Rika".

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk

Onlangs opende multidisciplinaire kinderpraktijk Kind de deuren aan het Stationsplein. “Aangezien we tal van disciplines onder één dak aanbieden, zijn we in de wijde regio een unicum”, zegt kinderarts Jo Keepers (38), die met Kind een droom in vervulling ziet gaan. In haar trendy ingerichte praktijkgebouw, waarin de kabinetten de namen Hert, Beer, Muis, Konijn
The post Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk

Lees meer »
Terug naar de A19 met brandweerman Hans, 10 jaar na de vreselijke kettingbotsing: “Een wonder dat er niet meer slachtoffers vielen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Terug naar de A19 met brandweerman Hans, 10 jaar na de vreselijke kettingbotsing: “Een wonder dat er niet meer slachtoffers vielen”

Het is zondag exact tien jaar geleden dat bij een zware kettingbotsing op de A19 tussen Wervik en Zonnebeke twee doden en tientallen gewonden vielen. Ter herdenking worden dan twee muurschilderingen onthuld, in aanwezigheid van minister Lydia Peeters, de gouverneur en enkele hulpverleners. “Het is een wonder dat er niet veel meer doden gevallen zijn”, zegt voormalig brandweerman Hans Bouten,

Lees meer »
Benjamin geeft reisadvies op maat voor wie naar Las Vegas wil: “Deze stad biedt veel meer dan louter gokken en trouwen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Benjamin geeft reisadvies op maat voor wie naar Las Vegas wil: “Deze stad biedt veel meer dan louter gokken en trouwen”

Benjamin Graulus (41) uit Leisele bij Alveringem voelt zich niet alleen een halve Amerikaan, hij waagt zich ook een of twee keer per jaar aan ‘de grote oversteek’. Al 16 jaar lang reist hij naar Las Vegas en nu geeft hij als ervaringsdeskundige tips and tricks voor wie naar de hoofdstad van het entertainment wil. “Zo maak ik van mijn

Lees meer »
Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golf: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golf: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
Wolvin Emma in regio Kalmthout heeft ‘touche’ van mannetje, vanaf half april kans op welpen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Wolvin Emma in regio Kalmthout heeft ‘touche’ van mannetje, vanaf half april kans op welpen

Het Instituut voor Bos- en Natuuronderzoek (INBO) van de Vlaamse overheid heeft na DNA-analyse ontdekt dat er een tweede wolf aanwezig is in de regio Kalmthout-Wuustwezel. Het dier gaat al samen op jacht met wolvin Emma, die er als een gevestigde wolf wordt beschouwd. In februari is het paartijd, vanaf half april kunnen mogelijk de eerste welpen worden geboren, áls

Lees meer »
ONZE OPINIE. “Waar wacht Crevits op? Een adoptiepauze is de enige optie”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ONZE OPINIE. “Waar wacht Crevits op? Een adoptiepauze is de enige optie”

Het lukt Vlaanderen maar niet om internationale adopties volledig zonder fraude of bedrog te laten verlopen. “Dat vindt minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) heel erg, maar blijkbaar niet erg genoeg om drastische maatregelen te nemen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “De achteloosheid waarmee in de Wetstraat wordt omgegaan met verhalen over leugens, bedrog en manipulatie is stuitend.”

Lees meer »
“Menselijke resten” gevonden bij neergestort Amerikaans vliegtuig in Japan
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

“Menselijke resten” gevonden bij neergestort Amerikaans vliegtuig in Japan

Speurders hebben maandag “menselijke resten” en “brokstukken” gevonden aan de Japanse kust, vijf dagen na de crash van een Osprey-transportvliegtuig van het Amerikaanse leger. Dat heeft de Amerikaanse luchtmacht bevestigd. De Japanse televisiezender NHK beweert dat het om vijf lichamen gaat. Volgens de luchtmacht werden de gevonden resten geborgen, maar nog niet geïdentificeerd.

Lees meer »