Krantenkoppen

The Sopranos- en Goodfellas-actrice Suzanne Shepherd overleden

Suzanne Shepherd, bekend van de serie ‘The Sopranos’ en de film ‘Goodfellas’, is op 89-jarige leeftijd overleden. Haar kleindochter Isabelle heeft het nieuws bekendgemaakt aan The U.S. Sun.

Meer krantenkoppen in België

Hoppie vanaf 1 maart 2024 in café l’Abattoir: “Geen lange nachten meer, we willen er een dagcafé van maken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hoppie vanaf 1 maart 2024 in café l’Abattoir: “Geen lange nachten meer, we willen er een dagcafé van maken”

Izegem David Stekelorum is de nieuwe eigenaar van l’Abattoir, Hein ‘Hoppie’ Dekiere wordt de man die het zal uitbaten. Streefdoel is om tegen 1 maart 2024 open te gaan met de herberg, die een complete make-over krijgt. “We willen hier een lekkere pint serveren en er vooral een gezellige bruine kroeg van maken.”
The post Hoppie vanaf 1 maart 2024

Lees meer »
Leerlingen krijgen diploma Techniekacademie
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Leerlingen krijgen diploma Techniekacademie

In de Middenschool Sint-Pieter werden diploma’s van de Junior Techniekacademie uitgereikt. Van oktober tot november konden in Oostkamp 39 enthousiaste kinderen uit het 3de en 4de leerjaar proeven van verschillende technieken. Dit ging van hout, mechanica, elektriciteit tot het programmeren van een robotje. ze ontwierpen zelf een kleerhanger en leerden werken met een zaag en
The post Leerlingen krijgen diploma

Lees meer »
Israël wist jaar op voorhand dat Hamas bloedige aanval plande: “Grootste inschattingsfout in Israëlische geschiedenis”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Israël wist jaar op voorhand dat Hamas bloedige aanval plande: “Grootste inschattingsfout in Israëlische geschiedenis”

Israël wist al een jaar op voorhand dat Hamas een bloedige aanval wilde lanceren. Dat schrijft de Amerikaanse krant ‘The New York Times’ op basis van een document waarin de plannen van de terreurgroep in detail staan uitgelegd. De Israëlische autoriteiten waren daarvan op de hoogte, maar besloten geen gehoor te geven aan de waarschuwingen. Het plan vormde zogezegd geen

Lees meer »
Vier ondernemers laten zich inspireren door retailcoaches
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vier ondernemers laten zich inspireren door retailcoaches

KERNpunt, de vzw die instaat voor de uitrol van het detailhandelsbeleid van de provincie, bundelt de krachten met de gemeente en biedt een coach-ingtraject aan. Vier lokale ondernemers tekenden op het aanbod in. Ze krijgen de komende maanden advies en inspiratie van een retailcoach, op maat van hun zaak. Het doel hiervan is voor een nieuwe economische dynamiek te zorgen

Lees meer »
Magisch Sente sluit feestjaar 900 jaar Kuurne af
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Magisch Sente sluit feestjaar 900 jaar Kuurne af

Op vrijdagavond 22 december wordt het feestjaar van 900 jaar Kuurne afgesloten met een magisch evenement in Sente. In samenwerking met Shelter, de vereniging van Sente, wordt Sint-Katharina omgetoverd tot een betoverende plek met een indrukwekkend belevingsparcours.
The post Magisch Sente sluit feestjaar 900 jaar Kuurne af appeared first on KW.be.

Lees meer »
‘Tastoe Rumbeke’ opent in voormalig pand van bakkerij Dumortier: “Deze kans konden we niet laten schieten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

‘Tastoe Rumbeke’ opent in voormalig pand van bakkerij Dumortier: “Deze kans konden we niet laten schieten”

Vanaf zaterdag 9 december is Rumbeke opnieuw een bakkerij rijker. Vijf maanden nadat Johan Dumortier (49) en zijn vrouw Ilse Pattyn (46) er na 27 jaar de deuren van hun bakkerij in de Izegemsestraat 40 sloten, openen Jonas Van Bruaene (31) en Olivia Pattyn (30) van Tastoe er een nieuwe vestiging. Met ‘Tastoe Rumbeke’ opent het koppel zo al het

Lees meer »
Voor de 21ste keer Gitsbergtoertocht in Hooglede
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Voor de 21ste keer Gitsbergtoertocht in Hooglede

Op vrijdag 29 december en zaterdag 30 december organiseert WTC De IJzerzonen voor de 21ste keer de Gitsbergtoertocht Classic. Deelnemers kiezen uit afstanden van 32, 42 of 52 kilometer. Er is ook een extra cyclorit van 65 kilometer. De start gebeurt aan de sporthal van Dominiek Savio tussen 8.30 uur en 13 uur. “Op het
The post Voor de 21ste

Lees meer »