Krantenkoppen

Twintigjarige voetganger sterft na ongeval met vluchtmisdrijf in Diepenbeek

In Diepenbeek is afgelopen nacht een jongen voetganger overleden nadat hij was aangereden aan het kruispunt van de Nieuwstraat met de Rosendaalstraat. De bestuurder van de wagen pleegde vluchtmisdrijf, maar heeft zich intussen aangegeven.

Meer krantenkoppen in België

“Wat een walgelijke beslissing”: ex-spelers Shearer en Owen zien Newcastle bestolen worden in Parijs
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wat een walgelijke beslissing”: ex-spelers Shearer en Owen zien Newcastle bestolen worden in Parijs

Paris Saint-Germain stond 95 minuten lang bijzonder dicht bij de uitschakeling in de Champions League, maar Kylian Mbappé zorgde met een controversiële strafschop toch nog voor een cruciaal punt tegen Newcastle. Na afloop was scheidsrechter Szymon Marciniak voor de Engelse media de gebeten hond. “What a load of shit”, hield Newcastle-icoon Alan Shearer geen blad voor de mond.

Lees meer »
Lissewege krijgt eindelijk opnieuw een bankautomaat
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lissewege krijgt eindelijk opnieuw een bankautomaat

Lissewege krijgt eindelijk, na jaren, op nieuw een bankautomaat. Die wordt momenteel geïnstalleerd in de Stationsstraat, in het gebouwtje van de stedelijke basisschool Ter Poorten. Op 22 december wordt de automaat in gebruik genomen.
The post Lissewege krijgt eindelijk opnieuw een bankautomaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wall Street in de wachtkamer

22:13 De graadmeters op Wall Street bleven dicht bij huis. Birkenstock piepte even boven de introductieprijs en ook Foot Locker stapte met het juiste been uit bed. Big tech kon niet profiteren van een rente…

Lees meer »
Bedreigde Paul Gheysens tegenstanders van bouw golfclub in Knokke? “Ik weet hoe ik jullie kan hebben”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bedreigde Paul Gheysens tegenstanders van bouw golfclub in Knokke? “Ik weet hoe ik jullie kan hebben”

Melissa Rocher vertelt in het reportagemagazine ‘Pano’ hoe ze werd geconfronteerd met een briesende Paul Gheysens – vastgoedmagnaat en sterke man van Antwerp FC. “‘Ik weet hoe ik jullie kan hebben’, riep Gheysens me toe. En dat terwijl hij veelzeggend naar de kinderen op de achterbank keek.” Gheysens, die met Melissa en haar man sterke tegenstanders vindt in zijn plannen

Lees meer »
“Een platgespeeld hockeyveld”: Alderweireld en Van Bommel spreken van “schande” over kunstgras na puntenverlies bij STVV
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Een platgespeeld hockeyveld”: Alderweireld en Van Bommel spreken van “schande” over kunstgras na puntenverlies bij STVV

Antwerp sluit de heenronde af met 24 op 45. Geslaagd, maar niet bepaald vlot. Dat onderstreept de landskampioen met hun prestatie in Sint-Truiden, waar invaller Ejuke nog een puntje uit de brand kon slepen na een matige prestatie van ‘The Great Old’. Na afloop waren Toby Alderweireld en Mark van Bommel niet te spreken over het kunstgras op Stayen.

Lees meer »
Nieuwe uitbaters voor brasserie Waterfront
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe uitbaters voor brasserie Waterfront

De bekende brasserie Waterfront in hartje Oostende heeft nieuwe uitbaters. Vanaf vrijdag 1 december nemen Vicky Jansens en Danny Deneve het roer over van de vorige uitbaters. “De horeca kent voor mij al lang geen geheimen meer”, zegt Vicky.
The post Nieuwe uitbaters voor brasserie Waterfront appeared first on KW.be.

Lees meer »