Krantenkoppen

Van diploma naar topjob: ‘Leg de lat niet te hoog’

11:56 Een diploma, een dosis zelfkennis en een portie leergierigheid. Dat zijn de ingrediënten om als pas afgestudeerde snel een topjob te bemachtigen, zeiden hr-experts zaterdag op Finance Avenue, de geldb…

Meer krantenkoppen in België

Nina Derwael spreekt voor het eerst na ontslag coaches: “Ik was wat in shock, maar ik kon me er snel bij neerleggen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nina Derwael spreekt voor het eerst na ontslag coaches: “Ik was wat in shock, maar ik kon me er snel bij neerleggen”

Uitstel, geen afstel. Nina Derwael (23) zou normaal vorige maand de pers te woord staan, maar net toen raakte het ontslag van haar coaches Marjorie Heuls en Yves Kieffer bekend. Ondertussen staat ze weer wat verder in haar revalidatie na een schouderoperatie en traint ze opnieuw met een nieuwe coach, de Duitse Ulla Koch. “Ik was toch wel wat in

Lees meer »
Jambon krijgt geen ontmoeting met Belgische F-35-piloten bij bezoek aan VS
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Jambon krijgt geen ontmoeting met Belgische F-35-piloten bij bezoek aan VS

Vlaams minister-president Jan Jambon zal tijdens zijn werkbezoek aan de Verenigde Staten volgende week geen ontmoeting hebben met de Belgische F-35-piloten die daar opgeleid worden. Volgens het kabinet-Jambon is er sprake van een weigering vanuit de Belgische ambassade. Dat die weigering iets te maken zou kunnen hebben met het bezoek dat premier Alexander De Croo enkele dagen later plant in

Lees meer »
Russische buitenlandminister: “Moldavië is volgende slachtoffer in hybrideoorlog”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Russische buitenlandminister: “Moldavië is volgende slachtoffer in hybrideoorlog”

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov (73) heeft het Oost-Europese land Moldavië bedreigd. Dat deed hij tijdens de bijeenkomst van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) in de Macedonische hoofdstad Skopje. “Moldavië is voorbestemd om het volgende slachtoffer te worden van de hybrideoorlog die het Westen tegen Rusland heeft ontketend”, zei Lavrov.

Lees meer »
NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”

De vertragingsmanoeuvres om het Zweedse NAVO-lidmaatschap goed te keuren, beginnen de NAVO-leden op de zenuwen te werken. Uitstel kan zwaarwegende gevolgen hebben, meent de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna. “Het gaat hier om de sterkte en geloofwaardigheid van ons bondgenootschap”, zei Colonna dinsdag bij een NAVO-bijeenkomst in Brussel. “Er mag geen dag meer verloren gaan.”

Lees meer »
Het jongste K3’tje woont in Gits
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Het jongste K3’tje woont in Gits

Billie Joseph (4) uit Gits mocht onlangs in alle discretie poseren met de K3’tjes om hun nieuwe collectie te presenteren. Niet haar eerste opdracht, maar deze is toch extra speciaal. “Het belangrijkste is dat ze het leuk vindt”, vertelt mama Fien.
The post Het jongste K3’tje woont in Gits appeared first on KW.be.

Lees meer »
Finland sluit ook laatste grensovergang met Rusland
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Finland sluit ook laatste grensovergang met Rusland

Finland sluit in de nacht van woensdag op donderdag ook zijn laatste grensovergang met Rusland voor reizigers. Deze blijft vervolgens twee weken dicht. De regering gaf eerder al opdracht tot de sluiting van de andere grensovergangen na een toestroom van immigranten uit derde landen vanuit Rusland.

Lees meer »
Tom Waes ontkent publiek geheim niet langer en bevestigt nieuwe liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tom Waes ontkent publiek geheim niet langer en bevestigt nieuwe liefde

Het publiek geheim is eindelijk bevestigd. Tom Waes (55) is opnieuw verliefd. Het stel flaneert reeds geruime tijd hand in hand door Antwerpen en bezocht in de luwte events als de MIA’s en Antwerp Pride. Aanvankelijk aftastend en speels. Maar nu wordt de liefde ook door het populairste tv-gezicht tegenover onze redactie niet langer ontkend.

Lees meer »
Stevige degradatiestrijd dreigt voor Katjes Ieper
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stevige degradatiestrijd dreigt voor Katjes Ieper

Het is een complex seizoen voor Katjes Ieper, dat voorlopig niet weggeraakt uit de degradatiezone in reeks Promo 3. Secretaris Miranda Vanderstraeten hoopt op progressie en wil vooral benadrukken dat de jeugdwerking bij de Katjes floreert.
The post Stevige degradatiestrijd dreigt voor Katjes Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »