Krantenkoppen

Veilige plekken voor Palestijnen zijn steeds minder veilig

Voor Palestijnen is het steeds lastiger om aan het oorlogsgeweld te ontkomen. Gazanen in het ‘veilige’ zuiden kregen de waarschuwing om dekking te zoeken, en het Israëlische leger viel binnen in een vluchtelingenkamp op de Westelijke Jordaanoever.

Meer krantenkoppen in België

Celstraf voor Oostendse zeventiger die medische attesten van mentaal verzwakte partner (86) vervalste om haar uit bewindvoering te krijgen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Celstraf voor Oostendse zeventiger die medische attesten van mentaal verzwakte partner (86) vervalste om haar uit bewindvoering te krijgen

Een 74-jarige Oostendenaar vervalste de scores op medische attesten van zijn 86-jarige handelingsonbekwame vrouw. Zo wou H.A. haar uit de bewindvoering krijgen. “Enkel en alleen om aan haar geld te kunnen”, aldus de bewindvoerder. Nu krijgt de man 25 maanden cel, waarvan tien effectief.
The post Celstraf voor Oostendse zeventiger die medische attesten van mentaal verzwakte partner (86) vervalste om

Lees meer »
Gwendolina kan minstens half jaar niet naar huis en voelt zich in de steek gelaten na overstroming: “Ik trek nu van zetel naar zetel”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Gwendolina kan minstens half jaar niet naar huis en voelt zich in de steek gelaten na overstroming: “Ik trek nu van zetel naar zetel”

“Alles is stuk”, zo getuigt Gwendolina Huybrechts (57) uit Wichelen. De vrouw werd onlangs slachtoffer van de overstroming van de Molenbeek. Het water stond een meter hoog in haar woning en het zal nog zeker zes maanden duren voor Gwendolina opnieuw naar huis kan. De bewoonster van de Lange Haagstraat vraagt nu dringend maatregelen tegen de overstromingen.

Lees meer »
Nieuwe locatie voor Pizzeria Omnibus dat Singh Omnibus wordt: “Lekkere pizza’s en meer Indische gerechten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe locatie voor Pizzeria Omnibus dat Singh Omnibus wordt: “Lekkere pizza’s en meer Indische gerechten”

Pizzeria Omnibus in Ingelmunster heet voortaan Singh Omnibus en huist ook op een andere locatie, aan de Kortrijkstraat 30. “Onze familienaam is heel bekend in de wijde omgeving”, zegt Daya Singh, die Pizzeria Omnibus opstartte in 1995 aan het Stationsplein. “Daarom besloten we om op de nieuwe locatie onze familienaam Singh te gebruiken. Deze zaak staat nu op de twee

Lees meer »
Vzw Koekegoed stelt twee winterprojecten voor: “Wereldlichtjesdag en winterbarbecue in één weekend”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vzw Koekegoed stelt twee winterprojecten voor: “Wereldlichtjesdag en winterbarbecue in één weekend”

De vzw Koekegoed organiseert een hartverwarmend weekend met een winterse barbecue en Wereldlichtjesdag. “De opbrengst van dit weekend gaat integraal naar Praatpunt De Wasbeer. Een laagdrempelig fysiek ontmoetingshuis voor mensen met psychische problemen in Koekelare.”
The post Vzw Koekegoed stelt twee winterprojecten voor: “Wereldlichtjesdag en winterbarbecue in één weekend” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Vroedvrouwenpraktijk Villa Mama opent de deuren in Roeselare
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vroedvrouwenpraktijk Villa Mama opent de deuren in Roeselare

Haike Baert (30) en Fien Stockman (27) openen op vrijdag 1 december hun vroedvrouwenpraktijk Villa Mama op het Kerkplein in Rumbeke, bij Roeselare. Naast vroedvrouw zijn, wil het duo ook workshops voorzien. “We willen een ontmoetingsplek zijn waar mama’s zonder zorgen naartoe kunnen komen en waarbij verbinding centraal staat”, klinkt het.
The post Vroedvrouwenpraktijk Villa Mama opent de deuren in

Lees meer »
Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen

Nu het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Isabelle Olivier (26) met Matthieu Angel (32) definitief voorbij is, vragen vele kijkers zich af of Joren Dumont (38) uit het vorige seizoen een betere match zou zijn. Wij vroegen het hen gewoon zelf, zeker na het zien van die ene flirterige post op sociale media. “Ik ben niet goed in het zetten van de

Lees meer »
West-Vlaams Ambassadeur én levende legende: “Maar ik blijf het liefst gewoon Emma”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

West-Vlaams Ambassadeur én levende legende: “Maar ik blijf het liefst gewoon Emma”

Op haar dertigste heeft Emma Meesseman al zoveel verwezenlijkt in het basket dat we al gerust de term ‘levende legende’ mogen gebruiken. De nuchtere en verbeten Ieperse mag dan ook volledig terecht de titel van West-Vlaams Ambassadeur aan haar al indrukwekkende palmares toevoegen.
The post West-Vlaams Ambassadeur én levende legende: “Maar ik blijf het liefst gewoon Emma” appeared first on

Lees meer »