Krantenkoppen

Verdachte gevat na gewapende overval op juwelier in Brugge: “Hij stond al gekend bij de politie”

Het centrum van Brugge is zaterdagmiddag opgeschrikt door een gewapende overval op een juwelierszaak. Een man stapte de winkel binnen, bedreigde de medewerker met een revolver en vroeg naar de duurste stukken. De moedige juwelier kon de overvaller echter buitenkrijgen. De verdachte was urenlang spoorloos, maar kon tegen de avond toch worden gevat.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe staatsbons brengen een pak minder rente op dan de vorige
VRT NWS
VRT NWS

Nieuwe staatsbons brengen een pak minder rente op dan de vorige

De nieuwe staatsbons die vanaf overmorgen worden uitgegeven, zijn een pak minder interessant dan de vorige. De nieuwe staatsbon op vijf jaar krijgt een brutorente van 2,60 procent, die op 8 jaar 2,90 procent. Trek daar nog 30 procent roerende voorheffing van af en je komt op respectievelijk 1,82 en 2,03 procent nettorente. Dat is een pak lager dan de

Lees meer »
Project ‘Joepie! Vakantie!’ van Karibu vzw is een succes: “Meebouwen aan solidaire gemeente”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Project ‘Joepie! Vakantie!’ van Karibu vzw is een succes: “Meebouwen aan solidaire gemeente”

Jaarlijks reflecteert de stuurgroep van Karibu over wat de meest prangende noden zijn voor mensen op de vlucht in Anzegem. De scholen zijn bezorgd dat de kinderen niet genoeg Nederlands oefenen tijdens de lange zomervakantie. Het project ‘Joepie! Vakantie!’ blijkt een schot in de roos.
The post Project ‘Joepie! Vakantie!’ van Karibu vzw is een succes: “Meebouwen aan solidaire gemeente”

Lees meer »
Goalgetter Isaak Davies haalt scoringsproblemen aan bij KV Kortrijk:“Als ploeg beter samenwerken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Goalgetter Isaak Davies haalt scoringsproblemen aan bij KV Kortrijk:“Als ploeg beter samenwerken”

Welshmen Isaak Davies (21) beleeft een vruchtbaar seizoensbegin bij de Kerels, desondanks staat KV Kortrijk op de laatste plaats wat gescoorde goals betreft. Met tien goals moeten ze KV Mechelen laten voorgaan dat al dertien keer de weg naar de netten vond, toevallig de tegenstander van komend weekend.
The post Goalgetter Isaak Davies haalt scoringsproblemen aan bij KV Kortrijk:“Als ploeg

Lees meer »