Krantenkoppen

Vier maanden na de verdwijning van Émile (2,5) houden de speurders nog rekening met drie scenario’s

Ruim vier maanden is het intussen geleden dat de kleine Émile spoorloos verdween in Haut-Vernet, in het Franse departement Alpes-de-Haute-Provence. Speurders hebben al veel mogelijke pistes afgesloten en houden vandaag nog rekening met drie scenario’s, zo weet de zender BFM TV. Emile

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse vertaling van controversiële boek verklapt per ongeluk wie ‘racist’ in Britse koningshuis is: verkoop stopgezet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nederlandse vertaling van controversiële boek verklapt per ongeluk wie ‘racist’ in Britse koningshuis is: verkoop stopgezet

‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis, is in België en Nederland tijdelijk uit de handel genomen door een fout in de Nederlandse vertaling. Dat bevestigt Xander Uitgevers, dat het boek in ons land en bij onze noorderburen uitgeeft. In de internationale berichtgeving wordt nu gespeculeerd of de Nederlandse versie iets te veel prijsgaf.

Lees meer »
Meest tolerante klimaatconferentie ooit of net niet? “Geen plaats voor afwijkende meningen in Dubai”
VRT NWS
VRT NWS

Meest tolerante klimaatconferentie ooit of net niet? “Geen plaats voor afwijkende meningen in Dubai”

In Dubai gaat morgen de klimaatconferentie COP28 van start. Alle landen die het VN-klimaatverdrag (UNFCCC) hebben ondertekend, zijn uitgenodigd. Vaak vindt aan de vooravond van de jaarlijkse conferentie een klimaatprotest plaats, maar dat is niet het geval in Dubai. "In de Verenigde Arabische Emiraten is er een nultolerantie voor afwijkende meningen", getuigt Joey Shea, onderzoeker voor Human Rights Watch.

Lees meer »
Thorgan en Kylian Hazard over de Brusselse derby en hun familie: “Het is jammer dat Eden nu al gestopt is”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Thorgan en Kylian Hazard over de Brusselse derby en hun familie: “Het is jammer dat Eden nu al gestopt is”

De broederstrijd óp het veld tussen Thorgan (30) en Kylian Hazard (28) is door een knieblessure bij die laatste uitgesteld tot maart volgend jaar. Voor een steekspel náást het veld tussen de ‘Hazard-brothers’ zorgden wij, aan de vooravond van de Brusselse derby tussen Anderlecht en RWDM. “Als ik de clown van de familie ben, dan ben jij de mannequin, Thorgan.”

Lees meer »