Krantenkoppen

Vrouw raakt ernstig verbrand bij aansteken van houtkachel, brandweer waarschuwt: “Gebruik geen brandversnellers”

In Gellik is zaterdagmorgen een Poolse vrouw ernstig gewond geraakt toen ze de houtkachel wou aansteken. Door het gebruik van een brandversneller ontstond een steekvlam. Onder begeleiding van een mugteam werd de vrouw werd met brandwonden in het aangezicht en aan handen naar het ziekenhuis gebracht.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Al 11 maanden uit, maar nu pas zingt Miley Cyrus haar wereldhit ‘Flowers’ voor het eerst live
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Al 11 maanden uit, maar nu pas zingt Miley Cyrus haar wereldhit ‘Flowers’ voor het eerst live

Het nummer ‘Flowers’ is al bijna 11 maanden oud, maar Miley Cyrus zong het nummer nog nooit live voor een publiek. Dinsdag was het eindelijk zo ver, al was het maar voor enkele tientallen mensen. De Amerikaanse zangeres debuteerde haar live-versie tijdens een privéfeestje in het chique Chateau Marmont-hotel in Los Angeles. Ze liet eerder al weten dat ze geen

Lees meer »
Koning Charles uit zich als fan van K-pop: ‘BTS evenaart The Beatles’
De Standaard
De Standaard

Koning Charles uit zich als fan van K-pop: ‘BTS evenaart The Beatles’

Tijdens een staatsbanket in Londen ter ere van de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol, liet koning Charles zich positief uit over de Brits-Koreaanse relaties én over de Koreaanse cultuur. Hij vergeleek Squid game met James Bond en BTS met The Beatles. Daarna loofde hij de K-popband Blackpink, waarvan de leden ook aanwezig waren op het banket, voor hun inspanningen voor het

Lees meer »
Restaurant Vividu zet Harelbeke op de kaart met prestigieuze vermelding in de Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Restaurant Vividu zet Harelbeke op de kaart met prestigieuze vermelding in de Gault&Millau

Het prestigieuze bedrijf Gault&Millau bracht zaterdag hun 21e gastronomiegids uit. Daarin komt het horecaduo Nicky Grymonprez en Laurent Messine van restaurant Vividu uit Harelbeke nieuw binnen. In 2021 begonnen ze hun zaak, twee jaar later worden ze beloond met een 13 op 20. Ze zijn tevens het eerste Harelbeekse restaurant dat een plekje weet te bemachtigen in de Gault&Millau.
The

Lees meer »
Respect stelt tijdens gemeenteraad in Ruiselede vragen rond onduidelijke communicatie op allerlei vlakken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Respect stelt tijdens gemeenteraad in Ruiselede vragen rond onduidelijke communicatie op allerlei vlakken

Tijdens de jongste gemeenteraad in Ruiselede stelde Respect-raadslid Marnix Van Daele heel wat vragen over – wat hij noemde – de onduidelijke communicatie van het gemeentebestuur naar de inwoners op allerlei vlakken. Burgemeester Greet De Roo (RKD) gaf grif toe dat niet alles liep zoals het hoorde, maar verdedigde haar personeel. “Wij proberen zo snel mogelijk te reageren, maar wij

Lees meer »
Dries Werbrouck keert tijdens cultuurwandelingen terug naar zijn roots in Izegem: “Ik acteer op de stek waar mijn pa vroeger werkte”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dries Werbrouck keert tijdens cultuurwandelingen terug naar zijn roots in Izegem: “Ik acteer op de stek waar mijn pa vroeger werkte”

Dries Werbrouck is als acteur voor de derde keer van de partij op de cultuurwandelingen. Hoewel hij al lang buiten de stadsgrenzen woont, heeft hij nog een band met de Pekkersstad. “En het mooie aan deze editie is voor mij persoonlijk dat ik een stukje breng op de site Strobbe, waar mijn vader 25 jaar werkte.”
The post Dries Werbrouck

Lees meer »
Europese boete van 26,6 miljoen euro voor Rabobank wegens kartelvorming
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Europese boete van 26,6 miljoen euro voor Rabobank wegens kartelvorming

De Europese Commissie legt de Nederlandse Rabobank een boete van 26,6 miljoen euro op wegens kartelvorming. De bank maakte tussen 2006 en 2016 prijs- en andere illegale afspraken met Deutsche Bank bij de handel in overheidsobligaties. Omdat Deutsche Bank het bestaan van het kartel aan het licht had gebracht, krijgt het geen boete.

Lees meer »
Hamas laat 24 gijzelaars vrij: wat weten we over hen? En hoe moet het nu verder?
VRT NWS
VRT NWS

Hamas laat 24 gijzelaars vrij: wat weten we over hen? En hoe moet het nu verder?

Iets na 15 uur onze tijd heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas verschillende Israëlische gijzelaars vrijgelaten. Eerder hadden Israël en Hamas een akkoord bereikt om 13 gijzelaars vrij te laten in ruil voor 50 Palestijnse gevangenen, maar onverwacht werden daarbovenop een tiental Thaise gijzelaars vrijgelaten. Wat weten we over de gijzelaars? En hoe moet het nu verder?

Lees meer »
“Een eerredder dringt zich op voor Antwerp, om niet tot dat ‘0 op 18-clubje’ te behoren waar Club en Anderlecht destijds in zijn beland”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Een eerredder dringt zich op voor Antwerp, om niet tot dat ‘0 op 18-clubje’ te behoren waar Club en Anderlecht destijds in zijn beland”

Antwerp – en zeker coach Mark van Bommel – blijft zich optrekken aan het positieve in aanloop naar het Champions Leagueduel tegen Shakhtar Donetsk. “Ook al is het in Europa eigenlijk toch al voorbij”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier, die vindt dat het tijd is voor een eerredder. “Al is het maar om van die saillante nul vanaf te

Lees meer »