Krantenkoppen

Waarom een man in een uniform meer vertrouwen schept dan eender welke politicus: de sterkte van Daniel Hagari

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Woning van zestiger die verdacht werd van kindermisbruik bestookt met brandbommen: “Ik voel me hier niet meer veilig”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Woning van zestiger die verdacht werd van kindermisbruik bestookt met brandbommen: “Ik voel me hier niet meer veilig”

Het huis van de 63-jarige B. in de Prins Philiplaan in Sint-Pauwels is in de nacht van maandag op dinsdag bekogeld met twee brandbommen. Toevallig gebeurde dat net op de dag toen een aanklacht van kindermisbruik tegen hem werd geseponeerd. “Ik slaap niet meer gerust in mijn huis”, zegt B. Ondertussen werden al twee personen aangehouden en voor de onderzoeksrechter

Lees meer »
LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk

Belangrijke afspraak voor Union in het zuiden van Frankrijk. Want achter het ongenaakbare Liverpool liggen de drie ploegen in poule E op een zakdoek bij elkaar. Toulouse telt 6 punten, Union 4 en LASK Linz staat op 3 stuks. Op de slotspeeldag speelt Union tegen (het B-elftal van?) Liverpool. De nummers twee plaatsen zich voor de poulefase van de Europa

Lees meer »
KIJK. Russische staatstelevisie reageert verheugd op overwinning Geert Wilders: “Dit is belangrijk voor ons”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Russische staatstelevisie reageert verheugd op overwinning Geert Wilders: “Dit is belangrijk voor ons”

De extreemrechtse partij PVV (Partij voor de Vrijheid) van Geert Wilders werd donderdag de grote winnaar van de Nederlandse parlementsverkiezingen en daar is Rusland erg tevreden mee. De Russische staatstelevisie was er al snel bij om de verkiezingsuitslag te vieren. “Dit is belangrijk voor ons. Wilders heeft gezegd dat hij de hulp aan Oekraïne wil stoppen en dat alle Oekraïense

Lees meer »
Klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich aan kantoor van premier op straat vast: “Ik nodig De Croo uit om zich eens als een leider te gedragen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich aan kantoor van premier op straat vast: “Ik nodig De Croo uit om zich eens als een leider te gedragen”

Activist Wouter Mouton heeft zich deze middag vastgelijmd op de openbare weg aan het kantoor van de premier van België in de Brusselse Wetstraat. Dat deed hij naar aanleiding van de conferentie van de Verenigde Naties over klimaatverandering die vandaag start in Dubai. Met een slabbetje rond de nek eiste hij aandacht voor het klimaatbeleid.

Lees meer »
Moyo brengt Japanse headspa naar hartje Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Moyo brengt Japanse headspa naar hartje Kortrijk

Zaterdag 25 november opent Moyo headspa and more in de Lekkerbeetstraat 3. “We staan bekend om onze Japanse tradities, rustige uitstraling en milieuvriendelijke benadering. De Japanese headspa is een wellness-ervaring voor lichaam en geest”, zegt zaakvoerder Monia B. (26).
The post Moyo brengt Japanse headspa naar hartje Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »
Moeten we echt vrezen voor een conflict tussen Rusland en de NAVO? “Die confrontatie is voor Moskou te hoog gegrepen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Moeten we echt vrezen voor een conflict tussen Rusland en de NAVO? “Die confrontatie is voor Moskou te hoog gegrepen”

De Russische viceminister van Buitenlandse Zaken Sergej Rjabkov beweert dat Rusland klaar is voor een conflict met de NAVO. Het is een dreigement dat we al meermaals hebben gehoord vanuit de ‘inner circle’ van president Vladimir Poetin. Maar hoe ernstig moeten we de dreigende taal vanuit Moskou nemen? En zal er binnenkort echt een conflict tussen Rusland en het Westen

Lees meer »
Kan een oliebons het klimaat redden?
De Standaard
De Standaard

Kan een oliebons het klimaat redden?

Kun je een van grootste olieproducenten ter wereld zijn én vooroplopen in klimaatbeleid? De sultan die voorzitter is van de 28ste VN-klimaatconferentie in Dubai, balanceert op een slappe koord. Experts geven hem het voordeel van de twijfel.

Lees meer »
NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”

De vertragingsmanoeuvres om het Zweedse NAVO-lidmaatschap goed te keuren, beginnen de NAVO-leden op de zenuwen te werken. Uitstel kan zwaarwegende gevolgen hebben, meent de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna. “Het gaat hier om de sterkte en geloofwaardigheid van ons bondgenootschap”, zei Colonna dinsdag bij een NAVO-bijeenkomst in Brussel. “Er mag geen dag meer verloren gaan.”

Lees meer »
Nederlands museum geeft schatten na 9 jaar terug aan Oekraïne
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Nederlands museum geeft schatten na 9 jaar terug aan Oekraïne

Een Amsterdams museum dat sinds 2014 honderden museumobjecten uit de Krim onder zijn hoede had, heeft die kunstschatten zondag aan Oekraïne overhandigd. Dat meldt het Allard Pierson Museum maandag. “Dit is een bijzondere zaak geweest, waarbij cultureel erfgoed slachtoffer werd van geopolitieke ontwikkelingen”, zegt museumdirecteur Els van der Plas in een verklaring.

Lees meer »