Krantenkoppen

Waarom er nog altijd geen doorbraak is in de advocatenmoord: “Alsof de dader niet bestaat”

Dag op dag drie weken na de mysterieuze moord op advocate Claudia Van Der Stichelen (58) blijft de moordenaar onvindbaar. “Het is alsof die mens niet bestaat”, zegt Walter Damen, advocaat van Claudia’s weduwnaar en zoon. De politie vraagt bewoners intussen of ze nog eens diep willen nadenken of ze écht niets verdachts zagen. “Dit bezorgt iedereen een onbehaaglijk gevoel.”

Meer krantenkoppen in België

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”

Wanne Synnave (27), ex-dj op radiozender MNM als sidekick van Peter Van de Veire, is opnieuw aan de slag in de showbizz. Het vooronderzoek naar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is afgesloten. Maar de klachten maakten wel een abrupt einde aan zijn mediacarrière. Nu – een jaar later – pikt Synnave zijn leven weer op met een nieuwe job in

Lees meer »
Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende

De Amerikaanse rapper Jeffery Lamar Williams, beter bekend als Young Thug (32), wordt door de openbaar aanklager in Atlanta beschuldigd van het leiden van een criminele bende. Ook zou zijn label YSL volgens de aanklacht dienen als bron van criminele activiteiten. In het proces, dat maandag van start ging, worden de teksten van de muzikant gebruikt als bewijsmateriaal.

Lees meer »
Minister Vandenbroucke stelt expertengroep aan over sepsis
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Minister Vandenbroucke stelt expertengroep aan over sepsis

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke gaat een werkgroep van experten aanstellen over sepsis. Dat zei de Vooruit-minister donderdag tijdens het vragenuurtje in de Kamer. De groep, geleid door prof. Erika Vlieghe, moet binnen vier tot zes maanden een rapport afleveren en mondt mogelijk uit in een sepsisplan.

Lees meer »
Walter Grootaers geeft update over gezondheid en De Kreuners: “Ik hoop in 2024 of 2025 concerten te hervatten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Walter Grootaers geeft update over gezondheid en De Kreuners: “Ik hoop in 2024 of 2025 concerten te hervatten”

Walter Grootaers (68) deelt op ‘Radio 2′ mee dat het intussen beter met hem gaat. In september heeft de zanger bekendgemaakt dat hij leverkanker heeft. Daardoor drukte ‘De Kreuners’ de pauzeknop in en laste ze hun geplande concert af. Gelukkig meldt hij dus nu dat het de goede kant op gaat: “De operatie is succesvol verlopen, en momenteel onderga ik

Lees meer »
Nieuwe uitbaters voor brasserie Waterfront
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe uitbaters voor brasserie Waterfront

De bekende brasserie Waterfront in hartje Oostende heeft nieuwe uitbaters. Vanaf vrijdag 1 december nemen Vicky Jansens en Danny Deneve het roer over van de vorige uitbaters. “De horeca kent voor mij al lang geen geheimen meer”, zegt Vicky.
The post Nieuwe uitbaters voor brasserie Waterfront appeared first on KW.be.

Lees meer »
Niet zo onschuldig als het lijkt: radicaal-rechtse internetgebruikers maken met hulp van AI haatdragende memes
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Niet zo onschuldig als het lijkt: radicaal-rechtse internetgebruikers maken met hulp van AI haatdragende memes

Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met deze foto’s. Wie goed kijkt, herkent antisemitische, racistische en nazisymbolen in deze beelden. Steeds vaker schakelen radicaal-rechtse internetgebruikers artificiële intelligentie in om subtiele haatdragende memes te creëren. Op deze manier slagen dergelijke internetgebruikers erin om de richtlijnen van reguliere sociale media te omzeilen en de beelden te verspreiden.

Lees meer »
STREAMINGTIPS. Dood in Venetië en de échte versie van ‘Squid Game’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

STREAMINGTIPS. Dood in Venetië en de échte versie van ‘Squid Game’

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier.

Lees meer »
KIJK. Vira en Oleksander zeggen huwelijk af en stoppen geld in atelier waar ze drones en kleren maken voor Oekraïens leger
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Vira en Oleksander zeggen huwelijk af en stoppen geld in atelier waar ze drones en kleren maken voor Oekraïens leger

In een donkere keuken zijn Vira en Oleksander uit Oekraïne hard aan het werk. De ene maakt camouflagekleren voor soldaten, de andere bouwt met de hulp van een 3D-printer drones. “In plaats van te trouwen en een bruiloft te hebben, gaven we dat geld uit om drones te maken”, vertelt Oleksander. Meer en meer burgers proberen op deze manier hun

Lees meer »