Krantenkoppen

Wat maakt een goede leider? ‘Je moet je nederig opstellen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD. Etna spuwt opnieuw lava
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

IN BEELD. Etna spuwt opnieuw lava

De Etna spuwt opnieuw lava. Dat meldt het Italiaanse Instituut voor Geofysica en Vulkanologie (INGV) in Catania. Lava van de grootste actieve vulkaan in Europa verlichtte de nachtelijke hemel boven het oosten van Sicilië op vrijdagavond.

Lees meer »
Ruim 8 procent meer kijkers voor erediensten op VRT
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Ruim 8 procent meer kijkers voor erediensten op VRT

Tussen 2018 en 2022 is het aantal kijkers van de erediensten op VRT met 8,23 procent gestegen. Voor de katholieke erediensten is er sprake van een stijging met zo’n 10 procent. Dat blijkt uit cijfers die CD&V-parlementslid Karin Brouwers heeft opgevraagd.

Lees meer »
Tientallen eindejaarsideeën op Pasar Kerstmarkt in de Ark: “Vertrouwde én nieuwe gezichten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tientallen eindejaarsideeën op Pasar Kerstmarkt in de Ark: “Vertrouwde én nieuwe gezichten”

De jaarlijkse kerstmarkt van Pasar Ardooie-Koolskamp lokt alsmaar meer bezoekers naar de Ark. Deze keer is zaterdag 16 december de dag van afspraak met de Kerstman en met 46 hobbyisten die voor een rijke keuze aan eindejaarsideeën zorgen.
The post Tientallen eindejaarsideeën op Pasar Kerstmarkt in de Ark: “Vertrouwde én nieuwe gezichten” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Al 350 ontslagen bij Match en Smatch, rest wacht nog op koper
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Al 350 ontslagen bij Match en Smatch, rest wacht nog op koper

Bij de winkelketens Smatch en Match zijn ruim 350 personeelsleden hun baan kwijt. Dat zegt Cathérine Roisin van vakbond BBTK-SETCa. Op de administratieve hoofdzetel en in het logistieke depot moet iedereen afvloeien. De overige 338 werknemers van de laatste winkels kennen hun lot op 2 januari, de uiterste verkoopdatum.

Lees meer »
Nieuwe speelelementen en multimovepad
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe speelelementen en multimovepad

De gemeenteraad van Ichtegem keurde het bestek goed voor het leveren en plaatsen van speelelementen in het kader van een multimovepad en vernieuwing van het speelplein op de site van sportcentrum De Klokkenput in Eernegem. “Alle verouderde toestellen worden weggenomen en vervangen door nieuwe, natuurlijke speelelementen. Aansluitend op het speelplein wordt de aanleg van een
The post Nieuwe speelelementen en

Lees meer »
Jacqueline blaast 101 kaarsjes uit in wzc Sint-Anna
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jacqueline blaast 101 kaarsjes uit in wzc Sint-Anna

Jacqueline Van Elslander blies op 23 november 101 kaarsjes uit. De kranige dame uit Eernegem verblijft pas sinds april 2021 in het woon-zorgcentrum Sint-Anna, en ook daar probeert ze nog zoveel mogelijk zelfstandig te zijn. “Ze geniet vooral van de sociale contacten die toch wel eerder beperkt waren toen ze nog alleen thuis woonde”, zegt zoon François.
The post Jacqueline

Lees meer »
Cultuur, rivieren en vogels op nieuwe eurobiljetten
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Cultuur, rivieren en vogels op nieuwe eurobiljetten

De Europese Centrale Bank (ECB) gaat nieuwe eurobiljetten uitgeven waarin de “Europese cultuur” en “rivieren en vogels” centraal komen te staan. Die onderwerpen spreken volgens een enquête onder burgers uit de eurozone het meest tot de verbeelding, meldt de ECB in een persbericht.

Lees meer »