Krantenkoppen

50-jarigen komen samen op gemeentehuis Ledegem

De 50-jarigen uit Ledegem werden recent ontvangen op het gemeentehuis. De aanwezigen genoten van de reünie en werden door het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet. Dave Deneir, Jo Denorme, Dieter Dewitte, Lorenzo Francoy, Piet Oplinus, Didier Persyn, Carl Raes, Pieter Tack, Peter Terryn, Stijn Vanacker, Jurgen Vandenbroucke, Bart Vandoorne, Trui Buyssens, Griet Claeys, Sofie Cloet, Carla Commeene, Patricia Deceuninck, Kathleen Degraeve, Ilse Lauwers, Iris Mahieu, Nancy Malfait, Ann Samyn en Valerie Seys maakten van de gelegenheid gebruik om bij te babbelen en herinneringen aan hun jeugdjaren boven te halen. (BF/foto JS)

The post 50-jarigen komen samen op gemeentehuis Ledegem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Poetin stuurt kannibalen naar het front
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Poetin stuurt kannibalen naar het front

Minstens twee veroordeelde kannibalen hebben zich onlangs bij het Russische leger gevoegd in de strijd tegen Oekraïne. De twee zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon door Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »
Nederland naar stembus: 66 procent kiezers bracht al stem uit, eerste exitpoll om 21 uur
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nederland naar stembus: 66 procent kiezers bracht al stem uit, eerste exitpoll om 21 uur

De parlementsverkiezingen die vandaag in Nederland worden gehouden, kunnen het politieke landschap grondig hertekenen. Na 13 jaar premierschap – een Nederlands record – neemt Mark Rutte (VVD) namelijk afscheid van de nationale politiek. Of de kiezer ook daadwerkelijk verandering wil, wordt duidelijk vanaf 21 uur, wanneer de stembussen sluiten en de eerste exitpoll wordt verwacht.

Lees meer »
Poetin stuurt kannibalen naar het front
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Poetin stuurt kannibalen naar het front

Minstens twee veroordeelde kannibalen hebben zich onlangs bij het Russische leger gevoegd in de strijd tegen Oekraïne. De twee zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon door Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »