Krantenkoppen

Actrice Suzanne Shepherd (89), bekend van ‘Goodfellas’ en ‘Sopranos’, overleden

De Amerikaanse actrice Suzanne Shepherd is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar kleindochter bevestigd aan de Amerikaanse editie van de krant The Sun.

Meer krantenkoppen in België

Bruno Beeckman in het door bommen belaagde Cherson: “Wij spelen hier allemaal Russische roulette”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Bruno Beeckman in het door bommen belaagde Cherson: “Wij spelen hier allemaal Russische roulette”

Een jaar na de bevrijding op 11 november 2022 is Cherson veranderd in een spookstad, geteisterd door de onophoudelijke Russische bombardementen die vertrekken vanop de andere kant van de Dnjepr-rivier. Journalist Bruno Beeckman verblijft er sinds begin deze week en spreekt van zijn meest intense ervaring in Oekraïne tot nog toe. “Ik hoor een fluittoon en zie een raket overvliegen.

Lees meer »
Vanaf april betalen dagjestoeristen in Venetië 5 euro
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vanaf april betalen dagjestoeristen in Venetië 5 euro

Toeristen die de Italiaanse stad Venetië maar voor een paar uur bezoeken, zullen vanaf 25 april op de 29 drukste dagen van het seizoen 5 euro extra moeten betalen. De gemeenteraad van de Italiaanse dogenstad keurde de extra belasting midden september al goed, en burgemeester Luigi Brugnaro kondigde aan op welke dagen die zal gelden.

Lees meer »
Pommelien Thijs telt af naar grote finale ‘The Voice Kids’: “Ik herken veel van de vroegere ik in mijn kandidaten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs telt af naar grote finale ‘The Voice Kids’: “Ik herken veel van de vroegere ik in mijn kandidaten”

Pommelien Thijs (22) maakte in dit seizoen van ‘The Voice Kids’ haar debuut als coach, maar ze slaagt absoluut met glans. “Als het agendagewijs lukt mogen ze me volgend jaar absoluut opnieuw bellen. Ik vond het een fijn avontuur”, klinkt het. Vanavond is er de grote climax met de finale. Pommelien is alvast erg trots op haar finalisten Lize en

Lees meer »
“Daags nadat hij 2 flessen wijn leegdronk, won hij”: onze expert zag hoe succes destructie verdoezelde bij Jan Ullrich
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Daags nadat hij 2 flessen wijn leegdronk, won hij”: onze expert zag hoe succes destructie verdoezelde bij Jan Ullrich

Gewezen Tour-winnaar Jan Ullrich (49) bekende woensdag bij de voorstelling van een documentaire over zijn leven, doping te hebben gebruikt. En sprak tegelijk over zijn cocaïneverslaving en hoe die hem “in een monster veranderde.” Onze wielerexpert Michel Wuyts maakte in de jaren’90 de opgang en tien jaar later de val mee van de Duitser en schetst het beeld van een

Lees meer »
Omdat er geen supplement mag geteld worden overdag: ziekenhuizen plannen scans ’s nachts en in het weekend
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Omdat er geen supplement mag geteld worden overdag: ziekenhuizen plannen scans ’s nachts en in het weekend

Vanaf 1 januari mogen radiologen geen supplement meer aanrekenen voor CT- en MRI-scans, maar dat verbod geldt enkel tijdens de kantooruren. Gevolg: het aantal medische foto’s tijdens nachten en weekenden wordt uitgebreid. En dat heeft nog andere (financiële) gevolgen voor de patiënt, zo blijkt uit interne communicatie van drie Vlaamse ziekenhuizen die onze redactie kon inkijken.

Lees meer »