Krantenkoppen

Als Davy Gilles en zijn dochter gaan shoppen mag het iets kosten: “Ik heb veel te lang elke euro omgedraaid”

Vier kinderen bij drie vrouwen heeft Davy Gilles (47). Sam (21) is zijn eerstgeborene, maar toen ze klein was, was de zanger amper thuis. Die verloren tijd probeert de Romeo nu in te halen, bijvoorbeeld door samen op reis te gaan. “Maar ik heb papa nooit iets kwalijk genomen, hoor”, zegt Sam in ‘Dag Allemaal’. Een intiem dubbelgesprek met een trotse vader en zijn oudste dochter.

Meer krantenkoppen in België

Het nieuwe bankenprotocol: dít moeten banken binnenkort allemaal doen zodat uw spaargeld beter zou renderen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Het nieuwe bankenprotocol: dít moeten banken binnenkort allemaal doen zodat uw spaargeld beter zou renderen

Enig idee wat uw spaarboekje effectief opbrengt? Uw bank zal u daarover voortaan veel transparanter moeten informeren. “De bank zal de spaarder binnenkort op rekeningen met een beter rendement wijzen”, zegt staatssecretaris Alexia Bertrand. Onder haar impuls sloot de regering vandaag een protocol met de bankensector. Wat kan je met de nieuwe spaarcalculator? En welke maatregelen moeten tot betere voorwaarden

Lees meer »
NMBS kondigt alternatieve treindienst aan door staking
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

NMBS kondigt alternatieve treindienst aan door staking

Door een stakingsactie van twee vakbonden bij Infrabel, NMBS en HR Rail zullen er op woensdag 6 december slechts drie op vijf IC-treinen rijden. Er komt een alternatieve treindienst voor de reizigers, meldt de vervoersmaatschappij maandag.
The post NMBS kondigt alternatieve treindienst aan door staking appeared first on KW.be.

Lees meer »
Handelde ‘drugssmokkelaar’ Franky D. in opdracht van de politie, of niet? “Hij hielp de grootste criminelen oppakken, maar nu laten ze hem vallen”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Handelde ‘drugssmokkelaar’ Franky D. in opdracht van de politie, of niet? “Hij hielp de grootste criminelen oppakken, maar nu laten ze hem vallen”

Was Franky D. (59) uit Zwevegem een infiltrant voor de Amerikaanse Drug Enforcement Administration (DEA) en de Federale Gerechtelijke Politie? Over die vraag werd dinsdag gedebatteerd in de correctionele rechtbank van Kortrijk. D. is samen met zes anderen betrokken in een dossier rond grootschalige drugssmokkel, maar handelde volgens zijn advocaat Walter Van Steenbrugge in opdracht van de politie. D. zou

Lees meer »
Vrouw ontdekt dat man haar bedriegt en smijt al zijn kleren op straat
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Vrouw ontdekt dat man haar bedriegt en smijt al zijn kleren op straat

In Bedford-Stuyvesant, een wijk in het New Yorkse Brooklyn, kregen enkele toevallige passanten een regen van kledij over zich heen. Die kwamen van uit een appartement, zes verdiepingen hoog. Een 34-jarige vrouw ontdekte dat haar vriend haar bedrogen had en besloot daarop al zijn bezittingen uit het raam te smijten. Buren en omstaanders konden minutenlang zien en horen hoe de

Lees meer »
Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golf: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golf: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »