Krantenkoppen

Bestuurder (46) aangehouden na fatale aanrijding waarbij Lauren (20) stierf

De onderzoeksrechter heeft de 46-jarige bestuurder aangehouden die vluchtte na de dodelijke aanrijding van voetganger Lauren (20) in Diepenbeek. Tal van vrienden van Lauren hebben intussen bloemen, kaarsjes en knuffels gelegd in de Nieuwstraat in Diepenbeek. Daar werd de 20-jarige jongeman in de nacht van vrijdag op zaterdag aangereden.

Meer krantenkoppen in België

Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première om Timothée Chalamet te steunen: “Ze is heel trots op hem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première om Timothée Chalamet te steunen: “Ze is heel trots op hem”

Afgelopen dinsdag vond in Londen de wereldpremière van de langverwachte film ‘Wonka’ plaats. Die gelegenheid kon Kylie Jenner (26) absoluut niet missen, aangezien haar vriend Timothée Chalamet (27) de hoofdrol in de prent speelt. Hoewel de realityster er alles aan deed om haar aanwezigheid te verbergen, werd Kylie toch gespot op de afterparty van het evenement.

Lees meer »
Sushirestaurant Wu-Shi opvallende nieuwkomer in Gault&Millau-gids: “Dit komt als een absolute verrassing”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sushirestaurant Wu-Shi opvallende nieuwkomer in Gault&Millau-gids: “Dit komt als een absolute verrassing”

Met een flinke 12 op 20 heeft sushirestaurant Wu-Shi uit Bredene een opgemerkte entree gemaakt in de nieuwe Gault&Millau-gids. Frank Wu en vriendin Lynn Bedert zijn begrijpelijk in de wolken met de erkenning. “We streven naar originaliteit en kwaliteit maar voorop blijft toch de toegankelijkheid van ons restaurant staan”, geeft Frank aan.
The post Sushirestaurant Wu-Shi opvallende nieuwkomer in Gault&Millau-gids:

Lees meer »
LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts om 22u30 aan zet, wereldkampioen Smith al in eerste ronde onderuit
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts om 22u30 aan zet, wereldkampioen Smith al in eerste ronde onderuit

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Bergh en co een ultieme kans om hun vorm te testen. ‘Dancing Dimi’ deed wat ie moest doen tegen de Welshman Jim Williams (6-4). Kim Huybrechts treft vanavond (rond 22u30) de Duitser Martin Schindler. In een Belgisch duel klopte Mario Vandenbogaerde

Lees meer »
Influencer vindt froufrou iets te lang en zet er zelf de schaar in: “Noem één ding dat je beter niet doet voor je op date gaat”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Influencer vindt froufrou iets te lang en zet er zelf de schaar in: “Noem één ding dat je beter niet doet voor je op date gaat”

Jules Pepping maakte zich midden oktober klaar voor een eerste date, maar vond dat haar froufrou net iets te lang was toen ze in de spiegel keek. Hoewel sociale media vol staat met video’s die bewijzen dat zulke plannen wel eens fout kunnen lopen, besloot de Australische om de schaar in haar pony te zetten. “Noem één ding dat je

Lees meer »
Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan

De vakbonden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines voeren de druk op in de aanloop naar overleg met de directie vrijdag over de werkdruk van de piloten. Ze herhalen de dreiging om op 11 december te staken. De directie reageert dat ze nog altijd hoopt om “tot evenwichtige en langetermijnoplossingen” te komen.

Lees meer »
Traditionele meiboomplanting: Abby bereikt het hoogste bouwpunt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Traditionele meiboomplanting: Abby bereikt het hoogste bouwpunt

De site van de Groeningeabdij wordt momenteel volledig uitgebreid en omgedoopt tot Abby: een vernieuwend en eigenzinnig museum voor beeldende kunst in het historisch hart van de stad. De werf draait ondertussen op volle toeren. Aannemer Artes bereikte 30 november het hoogste bouwpunt. Dit ging traditioneel gepaard met het planten van een meiboom bovenop het paviljoen, gevolgd door een drink

Lees meer »
Moyo brengt Japanse headspa naar hartje Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Moyo brengt Japanse headspa naar hartje Kortrijk

Zaterdag 25 november opent Moyo headspa and more in de Lekkerbeetstraat 3. “We staan bekend om onze Japanse tradities, rustige uitstraling en milieuvriendelijke benadering. De Japanese headspa is een wellness-ervaring voor lichaam en geest”, zegt zaakvoerder Monia B. (26).
The post Moyo brengt Japanse headspa naar hartje Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »