Krantenkoppen

Boerkini’s naast bikini’s: Miss Nicaragua wint ‘inclusieve’ Miss Universe

Een moeder in de top-5, een transvrouw en plussize miss in de top-20 en boerkini’s tijdens het badpakkendéfilé. De 72ste editie van ‘Miss Universe’ wilde absoluut méér zijn dan een vleeskeuring. Sheynnis Palacios uit Nicaragua kreeg het felbegeerde kroontje.

Meer krantenkoppen in België

Vlaanderen stopt adoptie van kinderen uit drie landen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Vlaanderen stopt adoptie van kinderen uit drie landen

Voor heel wat kandidaat-adoptiegezinnen breken onzekere tijden aan nu het niet meer mogelijk zal zijn om kinderen te adopteren vanuit Gambia, Haïti en Marokko. Dat is het gevolg van een intensieve screening van alle herkomstlanden waar Vlaanderen mee samenwerkt in het kader van interlandelijke adoptie.

Lees meer »
SV Moorsele wil topper winnen: “Spanning in competitie houden”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

SV Moorsele wil topper winnen: “Spanning in competitie houden”

Vorige speeldag moest SV Moorsele zich tevreden stellen met een 3-3 gelijkspel tegen staartploeg SK Nieuwkerke. Zondag komt de nummer twee Club Roeselare op bezoek. Als de jongens van T1 Kevin Vandecasteele winnen van de Rodenbachjongens, springen ze naar de derde plaats.
The post SV Moorsele wil topper winnen: “Spanning in competitie houden” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Rode Kruis organiseert jobdag voor noodopvangcentrum in Ieper
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Rode Kruis organiseert jobdag voor noodopvangcentrum in Ieper

Naar aanleiding van de komst van een asielcentrum in de leegstaande legerkazerne van Ieper organiseert Rode Kruis Vlaanderen op vrijdag 8 december een jobdag in het Perron. Er worden een veertigtal medewerkers gezocht, van een centrummanager tot een klusjesman/vrouw.
The post Rode Kruis organiseert jobdag voor noodopvangcentrum in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »
Rechter wil moeder verbieden om nog foto’s van haar zoon en zijn dochter op Facebook te zetten: “Ik ben jouw eigendom niet”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Rechter wil moeder verbieden om nog foto’s van haar zoon en zijn dochter op Facebook te zetten: “Ik ben jouw eigendom niet”

Krijgt een 52-jarige grootmoeder uit Ieper een verbod om foto’s van haar eigen kleindochter op Facebook te plaatsen? Dat is mogelijk een voorwaarde die de strafrechter uit Veurne de vrouw zal opleggen. K.C. werd voor de rechter gesleept door haar eigen zoon nadat hij door de vrouw belaagd werd. De relatie tussen de twee verzuurde compleet.

Lees meer »
Luchtalarm kost Oekraïense economie maandelijks 150 miljoen euro
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Luchtalarm kost Oekraïense economie maandelijks 150 miljoen euro

De voortdurende luchtalarmen vanwege de dreiging van een Russische raketaanval in Oekraïne zijn niet alleen vervelend, maar ook duur. Elke dag van gedwongen stilstand als gevolg van luchtalarmen kost de Oekraïense begroting drie miljard hryvnia (ongeveer 76 miljoen euro) aan belastinginkomsten. Dat berekende het hoofd van de belastingcommissie in het parlement, Danylo Hetmantsev.

Lees meer »
Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede

Actrice Lien De Graeve, bekend van het theater en televisieseries als ‘Onder Vuur’, bracht een bezoekje aan het Mamadepot in Hooglede. De actrice, die roots heeft in Hooglede, had niets dan lof voor het initiatief.
The post Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »
Israëlische gijzelaars Noam (17) en Alma (13) kregen tijdens vrijlating te horen dat moeder werd vermoord: “Een traumatisch moment”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Israëlische gijzelaars Noam (17) en Alma (13) kregen tijdens vrijlating te horen dat moeder werd vermoord: “Een traumatisch moment”

De afgelopen dagen heeft de Palestijnse terreurgroep Hamas tientallen Israëlische gijzelaars vrijgelaten als deel van de wapenstilstand in de Gazastrook. Zaterdag konden ook de 17-jarige Noam en zijn 13-jarige zus Alma huiswaarts keren en herenigen met hun ouders. Maar wat een gelukkig moment had moeten worden, werd al snel overschaduwd door vreselijk nieuws. Kort na hun vrijlating kregen de twee

Lees meer »
LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Vandenbogaerde knikkert De Decker eruit in Belgisch duel, Van den Bergh straks aan zet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Vandenbogaerde knikkert De Decker eruit in Belgisch duel, Van den Bergh straks aan zet

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Berg en co een ultieme kans om hun vorm te testen. Deze namiddag (17u30) begint ‘Dancing Dimi’ eraan tegen de Welshman Jim Williams. Kim Huybrechts treft vanavond (rond 21u42) de Duitser Martin Schindler. In een Belgisch duel klopte Mario Vandenbogaerde Mike

Lees meer »