Krantenkoppen

Caterine helpt ongeneeslijk zieke kinderen en hun gezin afscheid nemen: “Er is geen goede manier om een kind te verliezen”

Geen vrouw die beter weet wat het betekent om een kind te verliezen dan Caterine Thiry (64). Niet alleen verzorgt ze al bijna negen jaar lang ongeneeslijk zieke kinderen, ze moest ook zelf afscheid nemen van haar zoon. “Een kind verliezen komt altijd te vroeg.”

Meer krantenkoppen in België

LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk

Belangrijke afspraak voor Union in het zuiden van Frankrijk. Want achter het ongenaakbare Liverpool liggen de drie ploegen in poule E op een zakdoek bij elkaar. Toulouse telt 6 punten, Union 4 en LASK Linz staat op 3 stuks. Op de slotspeeldag speelt Union tegen (het B-elftal van?) Liverpool. De nummers twee plaatsen zich voor de poulefase van de Europa

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Beelden tonen hoe vrijgelaten gijzelaars aankomen in Egypte
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Beelden tonen hoe vrijgelaten gijzelaars aankomen in Egypte

In de Gazastrook is vrijdagochtend de afgesproken gevechtspauze ingegaan. Hamas heeft vanmiddag ook dertien Israëlische gijzelaars en ook nog eens tien Thaise gijzelaars en één Filipijnse vrijgelaten. Israël heeft in ruil vanavond 39 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Het gaat om de eerste vrijlatingen als onderdeel van de gevangenenruil tussen Hamas en Israël. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
Deontologische commissie Haaltert: “Binnenkort alleen nog vergaderingen voor klachten die beter gemotiveerd zijn”
VRT NWS
VRT NWS

Deontologische commissie Haaltert: “Binnenkort alleen nog vergaderingen voor klachten die beter gemotiveerd zijn”

Gemeenteraadsleden in Haaltert zullen beter moeten uitleggen waarom ze een klacht tegen een collega indienen over een inbreuk op de deontologische code. Dat was een voorstel van gemeenteraadslid Jan Schelfhout van oppositiepartij Vlaams Belang, en het is goedgekeurd. Sinds de start van de deontologische commissie in mei dit jaar, heeft de commissie drie keer zitting gehouden. "Telkens voor een klacht

Lees meer »
“Is iémand verbaasd?”: beelden van Messi die uitvliegt gaan viraal, Rodrygo in nasleep slachtoffer van racisme
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Is iémand verbaasd?”: beelden van Messi die uitvliegt gaan viraal, Rodrygo in nasleep slachtoffer van racisme

De potjes kookten deze week stevig over voor en tijdens het duel tussen Brazilië en Argentinië. Het kwam onder meer tot een aanvaring tussen Lionel Messi (36) en Rodrygo (22) – beelden van het akkefietje worden gretig gedeeld. Terwijl de vader van de Braziliaan scherp is voor Messi, veroordeelt de speler van Real Madrid zelf de vele racistische opmerkingen die

Lees meer »
Gebeten door slang of gestopt op medisch advies: Britse avonturenshow loopt compleet uit de hand
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gebeten door slang of gestopt op medisch advies: Britse avonturenshow loopt compleet uit de hand

Het gaat grondig mis in het Britse programma ‘I’m a celebrity…get me out of here!’. In de realityreeks moeten deelnemers overleven in een Australische jungle, maar dat verloopt niet altijd volgens plan. Zo werd een deelnemer gebeten door een slang en afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee andere kandidaten, waaronder Jamie Lynn Spears (32), moesten op medisch advies de reeks verlaten.

Lees meer »