Krantenkoppen

Christel Geerts, moeder van Conner Rousseau, hekelt uitspraken Groen-voorzitster: ‘Haar reactie vind ik erger dan Conners uitspraken’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

COLUMN. “Er werd gefluisterd dat hij te fragiel was geworden”: Kate Middleton verschijnt met zeldzame tiara in het openbaar
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

COLUMN. “Er werd gefluisterd dat hij te fragiel was geworden”: Kate Middleton verschijnt met zeldzame tiara in het openbaar

Wat is er gebeurd met de ‘Strathmore Rose Tiara’? Het is een vraag die royaltyfans jarenlang bezighield. Het juweel – een cadeau aan de ‘Queen mum’ – werd jarenlang niet meer in het openbaar gezien. Tot Kate Middleton (41) hem deze week van onder het stof haalde. Wat is het verhaal van de tiara? En waarom is het zo symbolisch

Lees meer »
“We hebben je niet meer nodig”: optreden wordt stopgezet nadat frontman en gitarist van rockband met elkaar op de vuist gaan
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

“We hebben je niet meer nodig”: optreden wordt stopgezet nadat frontman en gitarist van rockband met elkaar op de vuist gaan

Het zat er volgens verschillende fans al langer aan te komen: de bandleden van The Brian Jonestown Massacre hebben hun tournee door Australië en Nieuw-Zeeland geannuleerd. De populaire rockband maakte die beslissing nadat er dinsdag tijdens een concert in Melbourne een intens gevecht uitbrak tussen frontman Anton Newcombe en Ryan Van Kriedt.

Lees meer »
Is radicaal-rechts in opmars in Europa of lijkt dat maar zo?
VRT NWS
VRT NWS

Is radicaal-rechts in opmars in Europa of lijkt dat maar zo?

Als Geert Wilders er in slaagt om met zijn PVV in Nederland een regering op de been te brengen, wordt hij de derde radicaal-rechtse regeringsleider op dit moment in Europa. Ook in andere nationale regeringen van Europese landen besturen radicaal-rechtse partijen mee. Kunnen we spreken van een radicaal-rechtse golf?

Lees meer »
Tom Van Grieken na kieszege van ‘goede vriend’ Geert Wilders: “Wat in Nederland is gebeurd, geeft ons hoop”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tom Van Grieken na kieszege van ‘goede vriend’ Geert Wilders: “Wat in Nederland is gebeurd, geeft ons hoop”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is “zeer tevreden” met de kiesoverwinning van zijn rechts-radicale “goede vriend” Geert Wilders en diens PVV. “Het is leuk een zusterpartij zo’n eclatante overwinning te zien halen.”, zegt hij. Trekt hij ook lessen uit de Nederlandse politieke aardverschuiving? Kunnen we bij hem een mildere toon over migratie en asiel verwachten? Elf vragen aan de man

Lees meer »
Keytrade Trail doet voor tweede keer Knokke-Heist aan: “Interesse voor deze events groeit”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Keytrade Trail doet voor tweede keer Knokke-Heist aan: “Interesse voor deze events groeit”

De Keytrade Trail Knokke-Heist vormt een onderdeel van de zevenvoudige Nature Trail Series, een bundel van natuurlopen. Op zondag 26 november passeert men voor de tweede keer in Knokke-Heist. “De grote diversiteit in het parcours maakt het vooral zeer interessant”, vindt Greg Broekmans van organisator Golazo Sports.
The post Keytrade Trail doet voor tweede keer Knokke-Heist aan: “Interesse voor deze

Lees meer »
Rellen in Dublin na mesaanval op jonge kinderen: extreemrechtse betogers bekogelen politie met vuurwerk en scanderen anti-migrantenslogans
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Rellen in Dublin na mesaanval op jonge kinderen: extreemrechtse betogers bekogelen politie met vuurwerk en scanderen anti-migrantenslogans

In de Ierse hoofdstad Dublin zijn donderdagavond gewelddadige protesten ontstaan na een steekaanval waarbij drie jonge kinderen en een vrouw gewond raakten. Meer dan honderd “extreemrechtse” demonstranten bekogelen de politie met flesjes, fakkels en vuurwerk. Volgens lokale media scanderen ze ook anti-migrantenslogans. Eén van de slachtoffers van de aanval, een 5-jarig meisje, is ondertussen nog altijd in kritieke toestand.

Lees meer »
Werkdruk stijgt, deadlines zijn strakker en concurrentie is moordend: “Black Friday slaat werkelijk nergens op”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Werkdruk stijgt, deadlines zijn strakker en concurrentie is moordend: “Black Friday slaat werkelijk nergens op”

Op het grote feest van de kortingen, schuiven veel bedrijven met lange tanden aan. “Black Friday is een zweepslag die onze logistieke keten na corona wel kan missen”, zeggen experts. Transporteconoom Roel Gevaers legt uit waarom u uiteindelijk zal opdraaien voor de hoge kosten en bedrijven getuigen over de impact van de koopjesdag. “Het is crossen en blijven crossen.”

Lees meer »
Brugge baadt weer in warme Wintergloed
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugge baadt weer in warme Wintergloed

Eerder deze week kregen alle standhouders van de kerstmarkt, 85 in totaal, de sleutel overhandigd om hun unit naar eigen wensen in te richten. En vandaag zijn ze er helemaal klaar voor om het publiek in groten getale te verwelkomen.
The post Brugge baadt weer in warme Wintergloed appeared first on KW.be.

Lees meer »