Krantenkoppen

De gewestelijke U15 van KZ Dentergem

De gewestelijke U15 van KZ Dentergem met boven: trainer Bryan Quintyn, Winter Neirinck, Wannes Vanden Buverie, Arthur Bakelant, Miel Van Weehaeghe, Rune Bollaert, Andres De Maertelaere, Giebe Van Praet, Kobe Hebbelynck en afgevaardigde Geert Hebbelynck. Onder: Wout Vansteenkiste, Remi Roobroeck, Loïc Dedecker, Iben Neirinck en Thibault Willems.

(CLY/foto CLY)

The post De gewestelijke U15 van KZ Dentergem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Aantal dreigingsmeldingen vervijfvoudigt na Hamas-aanval van 7 oktober: Vlaamse burgemeesters grijpen in
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Aantal dreigingsmeldingen vervijfvoudigt na Hamas-aanval van 7 oktober: Vlaamse burgemeesters grijpen in

Het nieuwste rapport van het OCAD werpt een zeer nauwkeurige blik op de stijgende binnenlandse spanning. In de vijf weken na de aanval van 7 oktober door Hamas op Israëlische doelwitten waren er in België 69 terreurdreigementen. Daarvan hebben er liefst 39 een rechtstreekse link met het Israëlisch-Palestijns conflict. Burgemeesters moeten een toenemend aantal verdachte individuen in het oog zien

Lees meer »
Eerste Europese winst voor Maaseik: 1-3 bij het Roemeense Galati
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Eerste Europese winst voor Maaseik: 1-3 bij het Roemeense Galati

Greenyard Maaseik heeft zijn eerste Europese overwinning te pakken. De Maaslanders wonnen in de poulefase van de CEV Champions League met 1-3-cijfers op het veld van het Roemeense Galati. “We bevestigen dat we goed bezig waren. Vorige week waren we nog te voorzichtig, maar vandaag zag ik een agressief Maaseik dat het duel niet uit de weg ging”, vertelt kapitein

Lees meer »
Kerkelijke Opvangpunt getuigt voor kritische onderzoekscommissie: “Wij plaatsen slachtoffers centraal”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Kerkelijke Opvangpunt getuigt voor kritische onderzoekscommissie: “Wij plaatsen slachtoffers centraal”

Bij het Nederlandstalige kerkelijke Opvangpunt voor seksueel misbruik van minderjarigen in pastorale relaties zijn er van 2011 tot juli 2023 686 meldingen over seksueel misbruik binnengekomen. Dat hebben leden van het opvangpunt verklaard in de bijzondere commissie voor de evaluatie van de aanpak van seksueel misbruik in de Kerk in het Vlaams Parlement. Enkele parlementsleden stelden tijdens de commissie de

Lees meer »
Erik Van Looy onthult verrassende eetgewoonten in ‘De slimste mens’: “Geen groene groenten en vier doosjes Zwanworst per week”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Erik Van Looy onthult verrassende eetgewoonten in ‘De slimste mens’: “Geen groene groenten en vier doosjes Zwanworst per week”

Dinsdagavond zorgde de komst van Guga Baùl voor een overvloed aan stemmetjes in de studio van ‘De slimste mens’. Sam Gooris, Steven Van Gucht, Willy Naessens…: dankzij de Oostendenaar leek het alsof ze er eveneens bij waren. Tot grote hilariteit van z’n medekandidaten, de juryleden én Erik Van Looy. Die laatste zorgde voor hét WTF-moment van dit seizoen, terwijl jurylid

Lees meer »
Bijna 60 paletten bedrijfsarchief van voormalige Drukkerij Strobbe verhuizen en geeft al eerste belangrijke informatie prijs: “Nog maar topje van de ijsberg”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bijna 60 paletten bedrijfsarchief van voormalige Drukkerij Strobbe verhuizen en geeft al eerste belangrijke informatie prijs: “Nog maar topje van de ijsberg”

De stad Izegem is volop bezig met het verhuizen van het bedrijfsarchief van de voormalige Drukkerij Strobbe. “Een huzarenwerk, want het gaat om niet minder dan bijna zestig paletten waardevolle stukken”, zegt schepen van Archief Kurt Himpe.
The post Bijna 60 paletten bedrijfsarchief van voormalige Drukkerij Strobbe verhuizen en geeft al eerste belangrijke informatie prijs: “Nog maar topje van de

Lees meer »
Zin in nutteloze weetjes of absurde informatie? In Linden komt er een “nuttelozebordenwandeling”
VRT NWS
VRT NWS

Zin in nutteloze weetjes of absurde informatie? In Linden komt er een “nuttelozebordenwandeling”

Als het van schepen van Cultuur Hugo Simoens (CD&V) afhangt, komt er binnenkort een "nuttelozebordenwandeling" in Linden, een deelgemeente van Lubbeek. De mosterd haalt hij bij het initiatief van televisiemaker Kamiel De Bruyne, die her en der in Vlaanderen bordjes plaatst met nutteloze of absurde weetjes. Inwoners van Linden mogen tot eind december hun gevel nomineren voor zo’n bordje.

Lees meer »