Krantenkoppen

Een auto van 350.000 euro of een wandeling in de natuur? Sterren ‘The Sky is the Limit’ leggen uit wat hén gelukkig maakt

“Als je jong bent, denk je dat geld gelukkig maakt. Als je oud bent, weet je dat zeker.” Klopt die uitspraak echt? ‘TV Familie’ vraagt het aan mensen die het kunnen – of beter: zouden moeten weten: de sterren van ‘The Sky is the Limit – All Stars’. Zij geven ons een blik in hun (goedgevulde) portefeuille. “Ooit was ik bijna failliet.”

Meer krantenkoppen in België

De dwarsfluit in de schijnwerpers: fluitklas StAPwest organiseert twaalfde editie van Cutie Flootie in Koksijde
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De dwarsfluit in de schijnwerpers: fluitklas StAPwest organiseert twaalfde editie van Cutie Flootie in Koksijde

Het succes van Cutie Flootie vorig jaar smaakte naar meer. Met deze 12de editie op zondag 26 november zullen de leerlingen van alle fluitklassen van StAPwest het publiek weer een onvergetelijke muzikale avond bezorgen.
The post De dwarsfluit in de schijnwerpers: fluitklas StAPwest organiseert twaalfde editie van Cutie Flootie in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dagje op bezoek in Venetië? Vanaf april betaal je 5 euro entree
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Dagje op bezoek in Venetië? Vanaf april betaal je 5 euro entree

Toeristen die Venetië maar voor een paar uur bezoeken, zullen vanaf 25 april op de 29 drukste dagen van het seizoen 5 euro extra moeten betalen. De gemeenteraad van de Italiaanse dogenstad keurde de extra belasting midden september al goed, en burgemeester Luigi Brugnaro kondigde donderdag aan op welke dagen die zal gelden.

Lees meer »
Man gooit fiets door etalage van Antwerpse winkel met kattenspullen, uitbaatster geschrokken: “Etalage net aangepast voor kerst”
VRT NWS
VRT NWS

Man gooit fiets door etalage van Antwerpse winkel met kattenspullen, uitbaatster geschrokken: “Etalage net aangepast voor kerst”

In de Lange Koepoortstraat in Antwerpen heeft een man een fiets door de etalage van een winkel met kattenspullen gegooid. Het etalageraam is volledig vernield. De man werd later opgepakt omdat hij geen verblijfspapieren heeft. Uitbaatster van de winkel Katty Plevoets meet de schade op. "Alle beeldjes, krabpalen en kattenmokken nu controleren op glasscherven."

Lees meer »
Wat gebeurt er met mijn Instagram-  en Facebookprofiel als ik overlijd? “Je kan nu al iemand kiezen die jouw profiel mag beheren”
VRT NWS
VRT NWS

Wat gebeurt er met mijn Instagram- en Facebookprofiel als ik overlijd? “Je kan nu al iemand kiezen die jouw profiel mag beheren”

Wanneer je sterft, heb je vaak nog een actief Facebook- of Instagramprofiel. Net als voor andere bezittingen kan je soms vooraf beslissen wie jouw profiel mag beheren wanneer je er niet meer bent. Chris Demeyere is social media expert bij Punchline. Hij vertelt hoe de verschillende sociale netwerken omgaan met het overlijden van hun gebruikers. "Als je vooraf zelf geen

Lees meer »
“Gedaan met 10 uur per dag werken om 40 euro te verdienen”: zelfstandige koeriers hebben vanaf volgend jaar recht op minstens 32 euro per uur
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Gedaan met 10 uur per dag werken om 40 euro te verdienen”: zelfstandige koeriers hebben vanaf volgend jaar recht op minstens 32 euro per uur

Om sociale uitbuiting tegen te gaan, zullen pakjeskoeriers vanaf volgend jaar bij wet minstens 32,77 euro bruto per uur verdienen. De FOD Economie rekende voor dat dit een billijk uurtarief is voor wie als zelfstandige met de wagen zendingen rondbrengt. “De minimumvergoeding is uniek in Europa”, zegt minister van Post Petra De Sutter (Groen).

Lees meer »
Nieuw vervoersplan De Lijn botst op kritiek: gemiddeld 1 op 6 bushaltes verdwijnt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuw vervoersplan De Lijn botst op kritiek: gemiddeld 1 op 6 bushaltes verdwijnt

Vanaf 6 januari ondergaat het vervoersplan van De Lijn opnieuw een hele metamorfose. In heel Vlaanderen worden 3.247 haltes geschrapt, er wordt een flexnet aangelegd om de zogenaamde ‘basisbereikbaarheid’ te garanderen en reizigers moeten zich op een efficiëntere en duurzamere manier van punt A naar punt B kunnen verplaatsen.
The post Nieuw vervoersplan De Lijn botst op kritiek: gemiddeld 1

Lees meer »
Burnley staat voor maand van de waarheid
De Standaard
De Standaard

Burnley staat voor maand van de waarheid

Met een zesde competitienederlaag op rij (1-2 tegen West Ham) boekte Burnley zaterdagavond een nieuw negatief record. Coach Vincent Kompany noch zijn filosofie staat ter discussie, maar de vraag is hoe snel hij zijn systeem kan implementeren en hoe snel zijn spelers de fouten uit hun spel krijgen.

Lees meer »