Krantenkoppen

Een duurzame “neen”: hoe maak je een vuist tegen Black Friday?

Een hoogdag voor ongebreideld shoppen, dat is Black Friday. Toch maken steeds meer merken en handelaars een vuist tegen het Amerikaanse kortingenfestival – symbool van overconsumptie. ‘Green Friday’ legt de nadruk op duurzaamheid en hergebruik, en houdt al zes jaar stand.

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw ‘toatjespap’ op kerstmarkt voor ALS-liga dankzij Papstampers
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Opnieuw ‘toatjespap’ op kerstmarkt voor ALS-liga dankzij Papstampers

De Papstampers staan op 8, 9 en 10 december opnieuw met een standje op de kerstmarkt van Tielt. Kokkin Hilde Decoene serveert er samen met haar toatjespapfananten weer haar vermaarde gerechtje. De opbrengst gaat net als vorig jaar naar de ALS-Liga.
The post Opnieuw ‘toatjespap’ op kerstmarkt voor ALS-liga dankzij Papstampers appeared first on KW.be.

Lees meer »
Real Madrid doet het weer en is groepswinnaar : late goals van invallers Nico Paz en Joselu doen Napoli vloeken
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Real Madrid doet het weer en is groepswinnaar : late goals van invallers Nico Paz en Joselu doen Napoli vloeken

‘Same old’ Real. Geregeld subliem, soms lethargisch, maar uiteindelijk juichend. Dankzij 4-2-winst tegen Napoli groepswinnaar in groep C van de Champions League. Eens te meer was Jude Bellingham de grote uitblinker. Met een geweldige kopbalgoal en met een prima assist floreerde de Engelse alleskunner alweer. Napoli heeft op de slotspeeldag voldoende aan een draw thuis tegen Braga, dat 1-1 speelde

Lees meer »