Krantenkoppen

Emoties lopen hoog op als ‘De verraders’ zich bekendmaken: “In 27 jaar televisie heb ik zoiets nooit meegemaakt”

Wat voor de finale van ‘De verraders’ een uitgemaakte zaak leek, draaide volledig anders uit. Niet verrader Guy T’Sjoen werd aan de laatste Ronde Tafel verbannen, maar wel twee onschuldige bondgenoten. Door een slim tactisch spel. In het verliezende kamp klonk enkel ongeloof. “Ik had Guy al een paar dagen in het vizier en heb het laten varen. Stom van mij”, aldus een zwaar ontgoochelde Véronique De Kock.

Meer krantenkoppen in België

Tickethouders kunnen dan toch niet gratis met openbaar vervoer reizen tijdens Olympische Spelen 2024 in Parijs
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tickethouders kunnen dan toch niet gratis met openbaar vervoer reizen tijdens Olympische Spelen 2024 in Parijs

Hoewel er bij het aankopen van tickets voor de Olympische en Paralympische Spelen vermeld werd dat openbaar vervoer gratis zou zijn, kan de Franse hoofdstad deze belofte niet nakomen. Door budgettaire redenen zal het openbaar vervoer tijdens de wedstrijden niet gratis zijn voor tickethouders. Integendeel, de prijs zal voor sommige toeschouwers zelfs verdubbelen.

Lees meer »
Op weg naar school wordt meisje (11) aangereden, maar echte verrassing wacht in ziekenhuis: “Plots werd ons kind getest op drugs en alcohol”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Op weg naar school wordt meisje (11) aangereden, maar echte verrassing wacht in ziekenhuis: “Plots werd ons kind getest op drugs en alcohol”

Een 11-jarig meisje is woensdagmorgen naar het UZ Gent gevoerd nadat ze in Gentbrugge was aangereden met haar fiets op weg naar school. Opvallend: eens aangekomen op de spoedafdeling van de politie, moest de scholiere een alcohol- en drugstest ondergaan. “Wie heeft in godsnaam die wet opgesteld dat een 11-jarige op weg naar school weleens onder invloed zou kunnen zijn”,

Lees meer »
Elf doden bij ongeval in Zuid-Afrikaanse mijn
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Elf doden bij ongeval in Zuid-Afrikaanse mijn

In een Zuid-Afrikaanse mijn zijn maandag elf mensen om het leven gekomen bij een ongeval. Een lift is omlaag gevallen toen mijnwerkers op het einde van hun werkdag naar het oppervlak wilden gaan. Dat is dinsdag vernomen bij de uitbater van de mijn, Impala Platinum.

Lees meer »
Heraanleg blindengeleidenpad aan paviljoen Duits militaire begraafplaats in Hooglede zal 50.000 euro kosten: “Dit is belachelijk”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Heraanleg blindengeleidenpad aan paviljoen Duits militaire begraafplaats in Hooglede zal 50.000 euro kosten: “Dit is belachelijk”

Er is heel wat te doen rond het blindengeleidenpad aan het onthaalpaviljoen aan de Duitse militaire begraafplaats in Hooglede. Hoewel er helemaal niks mis is met het pad, moet het toch verwijderd worden. De reden: het pad ligt volgens het kunstenaarsduo Gijs Van Vaerenbergh op de verkeerde plaats waardoor het kunstwerk ‘gebroken land’ niet helemaal tot haar recht komt. Een

Lees meer »
Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend

Eind oktober raakte bekend dat Club Brugge vorig seizoen een recordopbrengst van 176 miljoen euro kon boeken – nooit eerder boekte een Belgische voetbalclub zoveel inkomsten. Het is bijna een afscheidcadeautje: precies een maand later maakt Club Brugge bekend dat CEO Vincent Mannaert op het einde van dit seizoen opstapt.
The post Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend appeared first

Lees meer »