Krantenkoppen

INTERVIEW. Leen Dendievel: “Had ik met iémand kinderen gewild, dan met Udo. Maar ik wil ze niet”

Twintig jaar lang sleepte Leen Dendievel een geheim met zich mee. In haar nieuwe boek maakt ze daar komaf mee en speelt ze open kaart: toen ze jong was, onderging ze een abortus. “Ik was negentien en stond voor een keuze waar ik me lang voor heb geschaamd en waarvoor ik me gefaald voelde.” Vandaag staat Dendievel steviger in het leven. Ook als het gaat over haar kinderwens en haar relatie met zanger Udo Mechels. “Blijven Udo en ik voor altijd samen? Dat weet ik niet.”

Meer krantenkoppen in België

Gazaans jongetje schreeuwt het uit tegen journalist: “Ik heb mijn broertje vanonder het puin gehaald, begraaf mij maar mee met hem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gazaans jongetje schreeuwt het uit tegen journalist: “Ik heb mijn broertje vanonder het puin gehaald, begraaf mij maar mee met hem”

Mensen verzamelen zich aan het Al-Ahli Baptist-ziekenhuis in Gaza-Stad om rond de lichamen van hun naasten te rouwen alvorens de slachtoffers worden begraven. Ook de kleine Mohammed Khalid Shehta kwam om bij de Israëlische luchtaanvallen. Zijn broer Saaed is ontroostbaar: “Mijn lieve broertje, mijn vriendje! Waar is mijn mama?” Een omstaander verzekert hem dat ze Mohammed niet zullen begraven “alvorens

Lees meer »
Plooien gladgestreken in Antwerpen en nieuwe uitdaging in ‘Huis gemaakt’: volledige tuin uit de grond stampen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Plooien gladgestreken in Antwerpen en nieuwe uitdaging in ‘Huis gemaakt’: volledige tuin uit de grond stampen

Van een voetbalveld in Hasselt tot een kippenparadijs in Aalst. Vanaf morgen, 5 december, maken de helse badkamers plaats voor een vleugje groen in ‘Huis gemaakt’. De koppels trekken hun werkhandschoenen aan en duiken de tuin in voor een heuse opfrisbeurt. Bij Ana en Enis komt jurylid Cerina de plooien gladstrijken: “Ik doe het niet om moeilijk te doen, maar

Lees meer »