Krantenkoppen

Investeerders ‘not amused’: OpenAI zwaar onder druk om pas ontslagen topman al terug te halen

Amper twee dagen nadat OpenAI, het moederbedrijf van ChatGPT, zijn topman Sam Altman (38) de laan had uitgestuurd, hebben enkele belangrijke aandeelhouders het bestuur gedwongen om met Altman te onderhandelen over een terugkeer. Dat vernam The Wall Street Journal van verschillende bronnen.

Meer krantenkoppen in België

Coach Muslic verlengt contract bij Cercle Brugge tot medio 2025: “Het beste moet nog komen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Coach Muslic verlengt contract bij Cercle Brugge tot medio 2025: “Het beste moet nog komen”

Miron Muslic heeft zijn contract bij seizoensrevelatie Cercle Brugge tot medio 2025 verlengd, zo maakte de Vereniging maandagmiddag in een videoboodschap bekend. “Cercle is bijzonder verheugd dat de coach, ondanks aanbiedingen uit het buitenland, er voor kiest om zijn werk bij Cercle verder te zetten.”
The post Coach Muslic verlengt contract bij Cercle Brugge tot medio 2025: “Het beste moet

Lees meer »
Transformatie moet Belgisch leger “voorbereiden op conflicten in komende jaren”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Transformatie moet Belgisch leger “voorbereiden op conflicten in komende jaren”

De transformatie die het Belgische leger aan het ondernemen is, moet Defensie klaar maken “voor een eventueel conflict in de komende jaren”. Dat heeft woensdag de “patron” van het leger, admiraal Michel Hofman, gezegd tijdens een ontmoeting met enkele journalisten op de generale staf in Brussel. De Chef Defensie (CHOD) maakt zich wel zorgen over de verslechtering van de algemene

Lees meer »
Ex-speler Aaron Bruning is T2 van KSC Blankenberge: “We scoren boven verwachtingen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ex-speler Aaron Bruning is T2 van KSC Blankenberge: “We scoren boven verwachtingen”

Onder leiding van Steve Swaenepoel promoveerde Sporting Club afgelopen kampioenschap naar de nationale reeksen en won het de beker van West-Vlaanderen. De sportieve baas wist dat hij zou vervangen worden. Steven Van Moeffaert, speler tot het laatste moment, volgde hem op.
The post Ex-speler Aaron Bruning is T2 van KSC Blankenberge: “We scoren boven verwachtingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »
KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’

Imitatie is de hoogste vorm van vleierij, dat weten de juryleden van ‘Starstruck’ ook. Vrijdag werd de allereerste aflevering van het muzikale programma uitgezonden. Floridel, Laura, Tim, Raphaël en andere deelnemers transformeerden naar hun grootste idolen Whitney Houston, Adele, Harry Styles en de rockers van Måneskin. Bekijk hier de leukste fragmenten!

Lees meer »
Een 30-tal schepen ligt in de Noordzee te wachten om de Antwerpse haven binnen te varen, door staking redediensten
VRT NWS
VRT NWS

Een 30-tal schepen ligt in de Noordzee te wachten om de Antwerpse haven binnen te varen, door staking redediensten

De staking bij de Vlaamse openbare diensten die gisteren begonnen is, heeft ook grote gevolgen voor de haven van Antwerpen. Zo liggen er op de Noordzee intussen al een 30-tal schepen te wachten om de haven binnen te varen. Ondermeer de redediensten staken tegen de hervorming van het Vlaamse ambtenarenstatuut, daardoor geraken de loodsen niet aan boord van de schepen.

Lees meer »
Cerina Marchetta over online haat voor ‘Huis gemaakt’: “Vorig jaar kreeg deelnemer zoveel kritiek dat ze bed niet meer uitkwam”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Cerina Marchetta over online haat voor ‘Huis gemaakt’: “Vorig jaar kreeg deelnemer zoveel kritiek dat ze bed niet meer uitkwam”

Cerina Marchetta (41) is de giftige commentaren beu. Zij is al drie seizoenen de vaste waarde in ‘Huis Gemaakt’, helaas geldt dat ook voor de haat die online over haar gespuid wordt. Maar volgens Cerina valt die in het niet in vergelijking met de gemene berichten die de kandidaten op hun bord krijgen. “Het is niet omdat je op tv

Lees meer »
Inwoners van Borgloon zullen volgend jaar al minder personenbelasting moeten betalen door fusie met Tongeren
VRT NWS
VRT NWS

Inwoners van Borgloon zullen volgend jaar al minder personenbelasting moeten betalen door fusie met Tongeren

Inwoners van Borgloon zullen volgend jaar al minder personenbelasting moeten betalen door de fusie met Tongeren. Alle Lonenaren zullen samen 250.000 euro minder moeten betalen. Door de fusie, die pas officieel zal zijn in 2025, kreeg het bestuur van Borgloon nu al de financiële ruimte om de personenbelasting te verlagen. De belasting bedraagt dan evenveel als die in Tongeren.

Lees meer »